פורסם 2011 בדצמבר 813 שנים 6 דקות של השוואת PhysX high / off http://physxinfo.com/news/6837/gpu-physx-in-batman-arkham-city/ חזק ה PhysX , רק בגלל זה היה שווה לקנות כרטיס של nvidea הפיזיקס עובד גם על DX 9\10 ? עריכה-עובד כמו גדול . מה שכן שמתי לב שכשהפיזיקס על HIGH זה מוריד משמעותית ב FPS -סביב ה 30-40 וכשהפיזיקס על MEDIUM -ה FPS יותר טוב בין 40-55 ובלי פיזיקס עולם אחר ("מת ומשעמם") אבל הביצועים גבוהים עם FPS קבוע על 60 . משום מה על DX 11 המשחק מקרטע/נתקע נוראית אה וראיתי כבר שהפאטץ לתיקון בעיות של DX11 יצא (לא רשמית)
פורסם 2011 בדצמבר 813 שנים העדכון יצא אבל לבעלי מערכות 32BIT עוד יש בעיות (למה שמישהו היום ישתמש במערכת כזו?). STEAM עדכן את המשחק לפני כמה ימים, נראה לי שגם GFWL אמור לעדכן לבד לפני כמה זמן ראיתי בפורום של STEAM (נראה לי) גירסה מוקדמת של העדכון להורדה, לא מצאתי את זה עכשיו.
פורסם 2011 בדצמבר 913 שנים לפי מה שהבנתי הפטאץ' זה עדכון שנקרא "update 1.1 " אפשר כבר למצוא את זה בחיפוש פשוט באינטרנט עדיין לא ניסיתי אותו אז אני לא יודע אם זה נכון למרות שקראתי שזה עבוד ומתקן בעיות של DX11 עריכה: העדכון עובד ועכשיו על DX11 אין תקיעות - רק שלא הצלחתי להבחין בהבדלים גרפים בין DX9 ל- DX11 בקושי ניתן לראות הבדלים ,שמתי לב אולי בשני/שלוש הבדלים מזעריים .
פורסם 2011 בדצמבר 1613 שנים איזה באסה אין לי את ה שמירות אחרי שהגעתי ל 17% עשיתי ווינדוס חדש , גיביתי תקייה של השמירות שהייתה ב MY DOCUMENTS ,הכנסתי את הגיבוי בווינדוס החדש אך לצערי המשחק מתחיל מ 0% "windows live .." קשור לזה ? - כי אני לא זוכר את הסיסמא שלי
פורסם 2011 בדצמבר 1613 שנים כניראה GFWL, תחפש בגוגל איך מחדשים שמירות בדבר הנוראי הזה. תשמור גם גיבוי של השמירות, GFWL מידי פעם מוחק אותן
פורסם 2011 בדצמבר 1813 שנים מעניין, כאשר אני מפעיל בהגדרות המשחק aa X8 המשחק בקושי זז על איזה 10 פריימים ..לעומת זאת על FXAA זה עובד חלק .ללא DirectX 11 / עם 11 יש לי בכלל ארטיפקטים ובלתי אפשרי לשחק ככה.אני כרגע בגרסת דרייבר 12.1 preview . כרטיס מסך HD5850
פורסם 2011 בדצמבר 1813 שנים אם יש לך מערכת 64BIT אז העדכון האחרון היה אמור לסדר את רוב הבעיות עם DX11. הפגיעה בביצועים בשימוש ב MLAA/FXAA קטנה מאוד (במיוחד ב FXAA), הצורה שהם עובדים גם מאוד שונה. אתה יכול לקרוא על זה בפורום כרטיסי מסך עם זה מעניין אותך
פורסם 2011 בדצמבר 1813 שנים לא סידר שום דבר יש לי מערכת הפעלה 64 ביט. וגם התקנתי את העדכון שלהם . מוזר מאוד בכלל אני מאוד מאוכזב מה DX 11 חבל על הזמן
פורסם 2012 בינואר 713 שנים אני עם המפרט למטה,כשאני מפפעיל בנצמרק של המשחק ללא דיירקט איקס,אבל הכל על מקסימום אני מקבל 56 פראפס בסוף המבחן.כשאני מפעיל דיירקט איקס 11 עם הכל על הכי גבוה,אני מקבל 25 ממוצע!זה בטוח בעייה במשחק, השאלה עידכענתי את הגירסה של העידכון,אבל כשאני מדליק את המשחק לא כתוב 1.01, ועדיין יש 25 פראפס בממוצע עם דיירקט איקס 11.2 שאלותהאםפ יש הבדל ככ גדול?כי אני אשחק בלי והמשחק יטוס.2. אם יצא משהו שמסדר את זה? ואולי זה בעייה אצלי במחשב? או בכ. מסך שהוא חלש כבר?אגב יש לי 12 גיגה זיכרון פנימי שידרגתי. תודה
פורסם 2012 בינואר 713 שנים הייתי מהמר על tessellation, זכור לי שסדרה 5000 של AMD היתה די חלשה בזה.נסה לכבות רק tessellation ולראות אם זה מה שעושה את ההבדל.
פורסם 2012 בינואר 813 שנים מאיפה מורידים את זה? זה לא מופיע בהגדרות הגרפיות של המשחק.. תודהאוקיי מצאתי את ההגדרה בדרייבר,כיביתי ואני מקבל 27 פראפס ממוצע במקום 25. זה לא עוזר.. רעיונות?
פורסם 2012 בינואר 813 שנים bennnnבשביל לשחק על DX11 עם FPS יציב/גבוהה אתה חייב להוריד PATCH /UPDATE תעשה חיפוש לעדכון בגוגל גם בטורנטים יש את העדכון.בכל מקרה אין הבדלים במשחק הזה בין DX11 ל 9 DX לכן אין לך צורך לשאוף לשחק על DX11 , פשוט תשחק על DX9 ואין עם זה בעיות .ההבדלים העיקרים במשחק הם בין פיזיקס ON ל OFF מזה רק בעלי כרטיסי NVIDIA יכולים להנות.
פורסם 2012 בינואר 913 שנים אני על HD6950 (ללא OC או שדרוג ל-6970), והמשחק רץ חלק על DX9 עם פיזיקס מדיום.מה שכן, מתי שיש פיזיקס מסיבי יותר, המשחק יורד ל-40-45FPS... ככה שזה שחיק לחלוטין.
פורסם 2012 בינואר 913 שנים KingYesלא הבנתי איך הפעלתה בכלל פיזיקס ? -שמתה אולי כרטיס של נוודיה במקביל רק לפיזיקס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.