עבור לתוכן

דיון מקדים: Batman: Arkham City

Featured Replies

פורסם

המשחק הזה GFWL. איך אפשר לשחק בארץ? רק לרשום שאתה גר בארה"ב?

• תגובות 142
  • צפיות 18.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ניראה לי שהם סדרו את הבעיה הזו, היום אפשר להפעיל משחקים ב GFWL גם בלי תואר ראשון.

מוזר שאין הזמנה מוקדמת ב STEAM, ידוע שהמשחק יגיע ל STEAM אבל ניראה כאילו הוא יצוץ בחנות ביום שהמשחק יצא.

פורסם

פשוט אני זוכר שקניתי WARHAMMER בSTEAM ושני משחקים דרשו חשבון ב GFWL. לכן, לא שיחקתי אותם, כי הסתבכתי

פורסם

ראיתי את הביקורת בGT וזה נראה משחק פשוט מעולה!!

ארקהם סיטי פשוט לקח את ארקהם אסיליום, שיפר אותו בכל אספקט אפשרי ונתן למעריצים את כל מה שהם רצו\ביקשו\ייחלו לו ואפילו יותר מזה.

מצפה לזה מאוד!

פורסם

מישהו יודע למה דחו את ההשקה מ21.10 ל11.11??

פורסם

פרטיות???

בכ"מ זה משעשע כי יש כבר יש טון של סרטוני גייםפליי/walkthrough משלשום(PS3/X360) :facepalm:

*אני חייב לציין שהפתיח(15 דקות ראשונות) הוא מהטובים שאיי פעם ראיתי. :cool2:

פורסם

האם יש מולטי למשחק ?

פורסם

אין מולטי וגם לא צריך שיהיה אחד.

הגירסה של המחשב יוצאת מאוחר כי הם מוסיפים דברים כמו פיזיקס ומשפרים את התמיכה בעכבר ומקלדת (ו DRM כמובן). גם המשחק הקודם שיצא באיחור והוא יצא במצב מצויין ועם ה DRM הכי טוב ומשעשע שראיתי עד היום.

פורסם

כיוון שהם מפותחים במקביל לכל הפלטפורמות, זה בולשייט.

חוץ מזה, המשחק הזדהב לפני כמעט חודש.

פורסם

משחק מדהים פשוט!

הקודם היה כל כך טוב הפתיע לגמרי,אחד המשחקים הכי טובים ששיחקתי,בלי הגזמה,פשוט משחק מושקע בצורה מטורפת,

ככה שגם זה אין ספק שיהיה מעולה, :yelclap:

כנראה אקנה אותו בכסף אמיתי,דבר שממש נדיר אצלי :P ,כי כשאני רואה משהו ממש יוצא דופן אז זה שווה את הכסף....

פורסם

כיוון שהם מפותחים במקביל לכל הפלטפורמות, זה בולשייט.

חוץ מזה, המשחק הזדהב לפני כמעט חודש.

גירסת הקונסולות הזדהבה לפני חודש, גרסת המחשב נשארה בפיתוח.

הפיתוח במקביל אבל יש הרבה מאוד דברים שהם מוסיפים לגירסת המחשב ולכן גם נדרש זמן נוסף. ROCKSTEADY מפתחת קטנה יחסית והם לא מעבירים את הפיתוח לחברה חיצונית ולכן יש פספוסים בזמנים. ב DEUS EX נגיד העבירו את הפיתוח של גירסת המחשב למפתחת אחרת שזה היה התפקיד שלה ועל המשחק עצמו (לא כולל המפתחת הנוספת לגירסת המחשב) עבדו בערך פי 2 יותר אנשים מאשר על BATMAN.

לגירסת המחשב הם צריכים להוסיף תמיכה לעכבר ומקלדת, תפריטים נוספים עם הגדרות (גרפיקה,סאונד, הגדרת כפתורים וסוג השלט וכו'). בנוסף לזה הם מוסיפים מעט אפקטים ותמיכה בפיזיקס לבעלי כרטיסי NVIDIA וגם צריך לעשות התאמה לכל סוגי החומרה ולהוסיף את כל הטריגרים ושאר מנגנוני ה DRM.

אם הם הולכים לעשות טריגרים כמו שהיה במשחק הקודם זה לבד שבוע עבודה, היה להם איזה 5-6 כאלה שנבנו בצורה ממש טובה ובאמת הפכו את הגירסה הפרוצה לדמו :D

פורסם

ב DEUS EX העבירו רק את קרבות הבוסים למפתחת אחרת

(מה שהיה לעקב אכילס של המשחק )

הזדמן לי לשחק באקסבוקס קרוב לשעתיים במשחק הזה ואם לא היו מסלקים אותי בנימוס מהמקום הייתי ממשיך לשחק :lol:

פורסם

GEARS אף פעם לא זכה להצלחה מדהימה, סדרה נחמדה מאוד אבל נשארה מאחור.

גירסת המחשב של DEUS EX פותחה על ידי Nixxes Software.

http://www.nixxes.com/nixxes/

אין מה להגיד שהם עשו עבודה מצויינת. אבל לא ניראה לי ש ROCKSTEADY צריכים מפתחת כזו, הם עושים עבודה מצויינת לבד, לא מפריע לי שהם צריכים עוד חודש בשביל זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים