עבור לתוכן

דיון מקדים: Batman: Arkham City

Featured Replies

פורסם

מה יותר אפל מנער ללא זיפים בטייץ ירקרק?

בכל מקרה, לפחות יהיה שימוש לבאטמוביל?

• תגובות 142
  • צפיות 18.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יכול להיות שאני סתם רואה שחורות, אבל לדעתי(שהתחזקה אחרי כמה ידיעות לאחרונה, כגון "פיתוח המשחק הסתיים, נשאר רק פולישינג" ודומים) המשחק יהיה דומה מאוד לASYLUM..אנשים חושבים ומקווים שבגלל שהפעם המשחק עובר לעיר הוא בהכרח יהיה פתוח, עצום ובעיקר סאנדבוקסי...לדעתי ההנחה הזאת מוטעית, ולמרות שהסטינג(SETTING) השתנה, גם בARKHAM CITY נקבל אזורים מחולקים ומצומצמים לשחק בהם, בדיוק כמו במשחק הראשון..

אבל אני לא חושב שזה בהכרח דבר רע..נראה שבתקופה האחרונה כולם מצפים שכל משחק יהיה סאנדבוקס פתוח, ושוכחים את הבעיות והחסרונות של פורמט כזה-קושי לשמור על קו עלילתי חזק, לבצע שינויים קבועים בעולם המשחק, וכמובן גם פתח לאינספור באגים ובעיות אחרות..

לטעמי, אסיילום היה מעולה כמו שהוא, ואני חושב שהמפתחים ינסו לשמור על קו דומה מאוד גם במשחק הבא-שלבים סגורים שמנותבים על ידי עלילה טובה ומשתנים בהתאם אליה- כל עוד הם ידאגו לשמור על "טריות רעיונית" וידאגו לטפל בבעיות הלא רבות שכן היו במקורי- אין שום סיבה שלא נקבל עוד משחק מעולה בפרנצ'ייז הנולד הזה..

פורסם

פחות או יותר אנ איתך בזה,לכל הפחות בגישה שלא מקבלת באופן אוטומטי את הסנדבוקס כמשיח של הגיימינג.אמנם אני כן טוען שיש הרבה מה לשפר מהראשון,אבל אין לי בעיה שהיא הוא יהי ליניארי,רק יותר ליניארי סטייל "מדל אוף הונור" נגיד ולא איזה "דום" או "סולג'ר או פורצון" רק עם יישום יפה של הדמות של בטמן בפנים,שזה מבחינתי מה שהראשון היה,הוא בשום שלב,חוץ ממשימות הדחליל לא היה סוחף,לא טרח לזרוק עליך דברים חדשים באמת.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
  • 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מעקב.

פורסם

אם כבר נזכרנו בקיומו:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

בקומיקון אושרה רשמית הופעתה של טליה-אל-גול.כמו כן טריילר פינגוין עם עוד כוכב אורח:

פורסם

12 דקות של GamePlay.. חזק. :)

פורסם
  • מחבר

אני חושב שזה כבר פורסם פה פעמיים...

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

עוד נבל מצטרף לרוסטר.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

רק חבל שלא מוכרים אותו בסטים... הסתכלתי בGAME והם רוצים לא מעט על המשחק...

יש להם גם את גירסת "רובין" של המשחק ב38 ליש"ט.

בארקדיה המחיר לגירסה הרגילה הוא 199 ש"ח.

פורסם

סוף סוף גם עידכנו את תאריך היציאה ל11.11...

הרבה חשבו שהוא יוצא בעוד שבוע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים