פורסם 2012 בינואר 913 שנים כרטיס HD6950 בודד..בהגדרות של המשחק (עוד בווינדוז), הפעלתי את הפיזיקס.היה הודעה שזה לא תואם ובלה בלה בלה.. אבל המשחק רץ חלק תאכלס.
פורסם 2012 בינואר 913 שנים אז זה הפעיל לך את הפיזיקס של ה CPU כנראה ,וזה עובד אצלך בצורה תקינה? כלומר במשחק אתה רואה את האלמנטים של הפיזיקס?מעניין , מישהו פה מבין בעניין לגבי הפיזיקס של ה CPU ? - ניתן להפעיל פיזיקס של ה CPU רק עם מעבדים של הדור החדש או מה?
פורסם 2012 בינואר 913 שנים התקנתי א תהפאטצ, לא הורגש שם שינוי לצערי.אני שיחקתי איזה 4 שעות,עם דיררקט איקס 11 ולא נהיתי כי לא רץ חדש,אם אתם אומרים שדיירקט איקס 9 אותו דבר אני אתחיל מחדש את המשחק עם דיירקט איקס 9.
פורסם 2012 בינואר 913 שנים התקנתי א תהפאטצ, לא הורגש שם שינוי לצערי.אני שיחקתי איזה 4 שעות,עם דיררקט איקס 11 ולא נהיתי כי לא רץ חדש,אם אתם אומרים שדיירקט איקס 9 אותו דבר אני אתחיל מחדש את המשחק עם דיירקט איקס 9.העדכון עובד רק עם מערכת הפעלה 64 ביט ,יש לך 64 ביט ?כי אני עדכנתי וזה שיפר לי משמעותית את המשחק.
פורסם 2012 בינואר 1113 שנים bennnnבדקתי יכול להיות שהבעיה אצלך לא נפתרת עם ה DX11 כי אתה שם anti- aliasing נמוך מדי לפי הבדיקה שלי העדכון משפר FPS רק עם משחקים עם anti- aliasing לפחות CSAAx8 ומעלה ,זאת אומרת עם משחקים על הגדרות שמתחת לזה כמו ה FXAA וה- MSAA x8 לא יהיה בזה שיפור ב FPS .עם איזה anti- aliasing שיחקתה ?
פורסם 2012 בינואר 1213 שנים אגב יש לי 12 גיגה זיכרון פנימי שידרגתי. תודה אז תעדכן את המפרט... למה זה קיים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.