עבור לתוכן

דיון מקדים: Batman: Arkham City

Featured Replies

• תגובות 142
  • צפיות 18.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין לו דיון מקדים כי הוא הולך לצאת רק בעוד שנה (במקרה הטוב - אם לא ידחו את התאריך)...

בכל מקרה , אחרי ההצלחה של הראשון , זה בהחלט משחק שצריך לשים עין עליו...

פורסם

הראשון אכזב אותי כי היה לו פוטנציאל להיות משהו מגניב לגמרי מבחינה עלילתית וחויתית. בפועל חוץ מהגיימפליי של בטמן עצמו,העיצוב הבוגר והשלבים של הדחליל המשחק די אכזב.כל מיני מגעים פשוטים כמו שלכל אזור במשחק יהיו אויבים ברוח הנבל השולט במקום להלחם כל המשחק באותם בריונים של הג'וקר,הוספה של נבלים שנחשבים לבני בית בארקהאם כגון טופייס ועוד כמה שאפילו לא דופקים איזה קמיאו קטנטן..וסיפור שלא ימחזר בפעם המליון את הרעיון של נוסחה לסופר חילים,כאילו בחייאת זה מה שחסר לג'וקר בחיים? הוא הג'וקר לא איזה עוד גנרל מושחת. לא שהוא היה משחק רע,אבל הוא היה יכול להיות הרב היותר טוב.

-לגבי ההמשך לפחות מהתמונה הזאת ומהסקרינשוטס אנחנו יכולים להיות בטוחים שהרלי קווין תחזור להיות במשחק:

http://arkhamcity.co.uk/viewtopic.php?f=4&t=217#p5228

אני רק מקווה שיחזירו את הדחליל כי הוא היה אחת מנקודות הכח במשחק הראשון ועל פניו הוא די נפטר מן העולם.

פורסם

עוד מהטיזר הראשון היה ידוע שג'וקר והרלי יהיו גם במשחק השני. את האמת יותר אהבתי את העיצוב של הרלי במשחק הראשון למרות שגם העיצוב החדש מאוד טוב. בנוסף לזה יש אישור לעוד דמויות במשחק החדש, תיראה את הקישור שלי (אפשר לראות את Catwoman ו Two Face).

פורסם

הזכרת לי להתחיל לסיים כבר את הראשון. קניתי אותו בסטים ביוני אבל assassin's creed לגמרי הסיח את דעתי

פורסם

טיזר זה לא כזה ראיה.מה גם שגם אם הם יהיו זה לא אומר שיש להם תפקיד ממשי..הם עשו את טופייס כמובן בהשראת האביר האפל עם הלוק של כאילו קרעו והורידו מעליו חצי מהפנים..נחמד.לגבי הרלי לא ממש אכפת לי איך היא לבושה כל עוד היא תהיה במשחק,נחמד שיש את הדמות המתוקה הזאת שהיא סוג של אתנחתא קומית בים הפסיכופטיים הרצחניים שמסביב.

פורסם
  • מחבר

ממש חמודה אה? מותק של אדם.... ::)

פורסם
:xyxthumbs: אל תהיה חכמולוג איתי,פוגבירד!!!
פורסם
  • מחבר

אה, שמת לב לשינוי השם, אה?

בכל מקרה, היא פסיכופתית כמו האחרים, אם לא יותר, פשוט אצלה זה מתבטא בצורה אחרת, ומשוגעת ממש לא פחות.

פורסם

אח! אתה פסיכופאט בעצמך!!!אניווי הכל יחסי בחיים.כפי שאמרתי היא סוג של אתנחתא קומית.לך תמצא לי אלמנטיים קומיים בטופייס בדחליל או אפילו בג'וקר...כל העולם והדמויות מסביב עגמומיים ואפלים להחליא,והרלי היא הרבה יותר CARTOONית כזו.(הדמות שלה בכלל נולדה בסדרה המצוירת ולא בקומיקס) בברכת WHY SO SERIOUS ומזל טוב לזוכה המאושר

פורסם
  • מחבר

כן, מאוד קשה למצוא פן קומי בג'וקר.

ודרך אגב, גם אחרים משוגעים בצורה פחות אפלה, כמו הriddeler. בכלל, רוב הרעים בעולם של בטמן פשוט פסיכים, לכן הASYLUM כ"כ משמעותי...

פורסם

אני עכשיו משחק בראשון (קצת באיחור)... בכל מקרה קצת מאכזב שבמשחק ההמשך לא הכניסו את רובין, עם sidekick זה יכל להיות מעניין. בטוח הם יכניסו את זה למשחקים הבאים בסדרה, ללא ספק. באמת משחק הקומיקס הטוב ביותר שקיים, שלא בא בעקבות סרט/סדרה.

פורסם

יש את קאטוומן שיכולה להיות סיידקיק או דמות לקו-אופ, למראות שאני בספק אם זה יקרה.

הסיבה שלא הכניסו את רובין היא כי אין שום אדם בעולם שמסוגל לגרום לרובין להיראות מגניב/אפל כאווירת המשחק..גם לרוקסטדי יש גבולות =]

פורסם
:xyxthumbs: :hizuk: :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים