פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים יש שלושה לפי דעתי:Allied AssaultFrontlineRising Sun(רשמתי בסדר זמנים נכון?)האם היו עוד?
פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים PC:Medal of Honor Allied Assault Medal of Honor Allied Assault: Spearhead Medal of Honor Allied Assault: BreakthroughPS2:Medal of Honor FrontlinePS:Medal of HonorMedal of Honor UndergroundXBox:Medal of Honor FrontlineSoon: Medal of Honor Rising Sun (PC, PS2, XBOX).
פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים מחבר PC:Medal of Honor Allied Assault Medal of Honor Allied Assault: Spearhead Medal of Honor Allied Assault: BreakthroughPS2:Medal of Honor FrontlinePS:Medal of HonorMedal of Honor UndergroundXBox:Medal of Honor FrontlineSoon: Medal of Honor Rising Sun (PC, PS2, XBOX).לפני כמה זמן הם יצאו בערך? והאם הם עובדות על המנוע של הראשון?ואני חושב ש Rising Sun יצא כבר...לא? (בדיוק אחרי שפתחתי ת'תרד ראיתי כתבה עליו)
פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים Spearhead - 11/11/2002Breakthrough - 09/22/2003וכן הם עובדים על אותו מנוע.וסליחה היה לי טעות, Rising Sun יוצא רק ל PS2, XBox, GC (בלי ה PC כמו שציינתי), והוא יצא ב 11\11\2003. (לכל שלושת הקונסולות).
פורסם 2003 באוקטובר 2822 שנים מחבר אם הם עובדים על אותו מנוע זה אומר שאני צריך שיהיה לי את הראשון בשביל השני והשלידי?
פורסם 2003 באוקטובר 2822 שנים אתה צריך את הראשון כי שני המשחקים האחרים הם תוספות (Addons) ובשביל תוספת חובה שיהיה המשחק המקורי (כלומר הראשון).
פורסם 2003 באוקטובר 2822 שנים מחבר אתה צריך את הראשון כי שני המשחקים האחרים הם תוספות (Addons) ובשביל תוספת חובה שיהיה המשחק המקורי (כלומר הראשון).סבבה! למרות שאני מתאר לעצמי שבמקרה וקונים את המשחק אז הוא יבוא עם המנוע...תודה על הענות המהירה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.