עבור לתוכן

** הוט השלימה פריסת רשת UFI ויש גם מבצע

Featured Replies

פורסם

ל פי ידיעה לעיתונות ש-HOT הפיצה, היא סיימה את פריסת רשת ה-UFI בכל רחבי הארץ. המשמעות היא שהחל מהיום כל מנוי הוט, בכל נקודה בארץ, יכול להתחבר לרשת ולגלוש במהירות של עד 100M. לרגל סיום הפריסה, יש גם מבצע למצטרפים לרשת הזו.

12 מגה ב-12 ₪ למשך שלושה חודשים ראשונים, בהתחייבות לשנה. לאחר מכן המחיר הנו 99 ₪ לחודש, כך שמחיר ממוצע ללקוח במבצע זה הנו 77 ₪ לחודש בלבד. המבצע מיועד ללקוחות קיימים וחדשים כאחד.

בנזק עדיין יותר זול, 15 מגה בהתחייבות לשנה. 0ש"ח לשישה חודשים ראשונים, ואח"כ 112ש"ח לשישה חודשים שנותרו, כלומר בממוצע 56ש"ח לחודש למשך שנה.

http://www.kamaze.co.il/%D7%91%D7%96%D7%A70%D7%AA%D7%A9%D7%AA%D7%99%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98.aspx

השאלה האם בהוט יש תשלום חודשי נוסף לקו (בבזק ניתן לקחת "קו קל" בכ- 25ש"ח לחודש, כך שיוצא סה"כ 56+25=81ש"ח לחודש) ?

• תגובות 58
  • צפיות 7.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בזמנו(כמה שנים טובות, נראה לי סביבות 2007) עזבתי את 013 שלאחר האיחוד שלהם עם נטוויזן(או מי שהם לא התאחדו איתם, אני כבר לא זוכר) התחילו לעשות טראק שייפינג עצבני. הייתי מוריד אולי על 4 וחצי ק"ב בשנייה בטראקרים פרטיים.

זה נכון שעם תשתית כבלים אז לספקית בעצם "אין שליטה" על התוכן שלך ולא יכולים אפילו לעשות טראפיק שייפינג? ולפי התוצאות שאתה מביא זה נראה כאילו יש לך לא UP TO 12MB אלא באמת... 12MB... זה מטורף חיבור dedicated כזה אמור לעלות אלפי דולרים...

פורסם

אם אתה כל כך מודאג מטראפיק שייפינג תצטרף לבזק בינלאומי ב10 מגה ומעלה

הם בחיים לא עושים לי טראפיק שייפינג, אני פותח טורנט ציבורי נגיד מפיירט ביי, תוך 10 שניות המהירות כבר ב1MB לשניה

פורסם

השאלה האם בהוט יש תשלום חודשי נוסף לקו (בבזק ניתן לקחת "קו קל" בכ- 25ש"ח לחודש, כך שיוצא סה"כ 56+25=81ש"ח לחודש) ?

לא, אין תשלום נוסף. אבל אם אתה בכל מקרה רוצה קו נייח, זה לא משנה. כי גם בהוט זה עולה בערך אותו הדבר. רק שזה אופציונלי ולא חובה כמו בבזק.

בנוסף, אם אתה מתקין רק אינטרנט בהוט, ישנם דמי התקנה בסך 50 שח.

[br]פורסם בתאריך: 4.09.2010 בשעה 16:00:20

זה נכון שעם תשתית כבלים אז לספקית בעצם "אין שליטה" על התוכן שלך ולא יכולים אפילו לעשות טראפיק שייפינג?

נכון רק לגביי חיבורים ללא חייגן. חיבורים עם חייגן, יש להם שליטה בדיוק כמו ב ADSL.

ולפי התוצאות שאתה מביא זה נראה כאילו יש לך לא UP TO 12MB אלא באמת... 12MB... זה מטורף חיבור dedicated כזה אמור לעלות אלפי דולרים...

גם אני ב CCC מגיע למהירויות אלו בכל שעות היממה. מוריד קבוע (בוקר, צהריים, ערב) ב 1.5MB (קו 12MB) מ HOTFILES. ולפעמים גם טורנטים. (תלוי בבריאות הטורנט)

יכול להיות שנטויז'ין הרחיבו קווים משמעותית, ועדיין לא עמוסים שוב.

פורסם

מבחינת מהירות הורדה בטורנטים אני כמעט תמיד מקבל את המקסימום שלי או קרוב לכך. הבעיה שלי היא upload. אני יכול להעלות במשך שעתיים על 40KBPS ואז במשך שלוש שעות על 7KBPS. אני ב018 על תשתית בזק.

פורסם

iakovl

אתה בטוח שהמודם מוטורולה שלה הוא sb5105 ? כי לא שמעתי אליו ולא מוצא עליו שום רישום באינטרנט,

פורסם
:facepalm: טעות שלי ::) הדגם הנכון הוא SB5101
פורסם

אה, סבבה, גם לי יש מוטורולה SB5101, כבר 4 שנים והוא סוס עבודה שלא משנה מה תעשה לו הוא שורד ועל הצד הטוב,

גם אני משדרג ל12 מגה UFI ביום שני,

פורסם

קצת מטריד אותי מה שאתם אומרים.

אני עם הוט ובזק בין לאומי על 12 מגה.

אתם אומרים שאיך אתם מפעילים טורנט אז אתם ישר על המקסימום. זה קורה לי עם טורנטים חדשים עם הרבה סידים אבל זה קורה לכם גם עם חומרים ישנים?

גבר שני, אין לי מושג מה הבעיה אצלי אבל בהוטפייל וראפידשייר אין מצב שאני מגיע למקסימום. אני בקושי עובר את ה-300KB. רק במגה אפלואד אני עוד איכשהו מקבל מהירויות טובות...

פורסם

אף אחד לא מגיע למהירות של 1.5MB בביטורנט, בלי הרבה seeders, ויחס טוב של seeders מול leachers.

לגביי Hofiles. מדובר במנוי בתשלום, ולא הורדות בחינם המוגבלות במהירות.

פורסם

לא ברור לי ???

אני מחובר לכבלים ללא חייגן , אז אני יכול להפסיק לשלם לנטויזן :s05:

פורסם

אני גם יחשוב על להשתדרג...מקווה ש013 יסכימו שהתחייבות לא תתחדש אלה תהיה כמה שנשאר עד עכשיו...

פורסם

אתה מקווה? הלו?? אתה הלקוח. זה הכסף שלך. תחשוב אחרת: "013 מקווים שאני אשלם להם את אותו הכסף"

למזלנו, קיימים 6 מתחרים בשוק.

פורסם

סתם בשביל הבדיקה, thepiratebay

אחרי הצילום מסך הוא גם קפץ ל1.4... אז...

20100904154258.png

אתה יכול לעשות בדיקה קטנה נוספת?

תבדוק בלשונית ה-peers האם אתה מקבל את רוב המהירות ממשתף אחד שהאיי פי שלו מתחיל ב-212.235.

מהניסיון שלי, netvision ככל הנראה עושים טריק מסויים: בתכנים פופולריים הם עצמם מורידים את התוכן לשרתים שלהם ומשם מפיצים את זה למנויים שלהם בארץ. כל זאת כמובן על מנת לחסוך בתעבורה לחו"ל.

לי בוודאי שזה לא מפריע (אני מקבל את התכנים במהירות גבוהה :) ), אבל אז צריך להתייחס למהירות הזו עם כוכבית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים