פורסם 2010 בספטמבר 315 שנים ועל הדרךכדי לפנות מספיק ערוצים לרוחב פס של הUFI, הוט ביטלה את השידור האנלוגי.
פורסם 2010 בספטמבר 315 שנים ועל הדרךכדי לפנות מספיק ערוצים לרוחב פס של הUFI, הוט ביטלה את השידור האנלוגי.כבר ביטלה?, לפי מה ששמעתי הוט אמרה שתבטל את השידור האנלוגי בעוד כ3 שנים!אם היא ביטלה אז זה נהדר, כי אכן יהיה יותר רוחב פס לאינטרנט וטלויזיה, ואולי יתחילו לשדר HD אמיתי
פורסם 2010 בספטמבר 315 שנים אם אתה מחובר ללא חייגן אז אין צורךאפשר הסבר ?אני מחובר לכבלים ללא חייגן , אז אני יכול להפסיק לשלם לנטויזן ?
פורסם 2010 בספטמבר 315 שנים ועל הדרךכדי לפנות מספיק ערוצים לרוחב פס של הUFI, הוט ביטלה את השידור האנלוגי.לא מדויק. בתחום ערוצי זהב, לפחות בר"ג, עדיין נקלטים שידורים אנלוגים בכבלים.אפשר הסבר ?אני מחובר לכבלים ללא חייגן , אז אני יכול להפסיק לשלם לנטויזן ?מה? תשכח מזה. אם מישהו גולש בחינם, זוהי תקלה. וזה עניין של זמן עד שיגלו זאת. מקסימום כמה חודשים.
פורסם 2010 בספטמבר 415 שנים אוקי, נעשה קצת בדיקות לUFI החדש... מודם: SB5105 מוטורולה ראוטר: לינקסיס WRT54GL עם קושחת TOMATO 1.27 תשתית: HOT UFI 12 ספק: 013 NETVISION בדיקות "שטח" עם יוטורנט www.speedtest.net בדיקה מול הארץ בדיקות לחו"ל www.speakeasy.net/speedtest/ Download Speed: 12245 kbps (1530.6 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 1000 kbps (125 KB/sec transfer rate) www.orbitelspeedtest.com/ HELL YA! אינטרנט מהיר... כמובן שהייתי מוכר את הנשמה שלי בשביל UPLOAD נורמלי... עד מתי! עד מתי 1M UP?
פורסם 2010 בספטמבר 415 שנים אני רוצה להזכיר לך את הזמנים הלא כל כך רחוקים, כשהיה לנו רק שמינית עד רבע מ 1Mb UP . כן, עדיין ישראל מפגרת בעניין זה, אבל המצב כבר הרבה יותר טוב מלפני מספר שנים.
פורסם 2010 בספטמבר 415 שנים המצב מצויין.כמעט כל אחד היום יכול להרשות לעצמו פס יורד של 12Mb(שזה מרשים גם בסטנדרטים של חו"ל), אפילו על 2.5Mb אצל בזק אני משלם יותר.והאמת שכבר חודשים לא ראיתי את עצמי מעלה משהו, חוץ ממסמכים ותמונות כמובן.
פורסם 2010 בספטמבר 415 שנים רגע רגעזה 12/1 אמיתי?!! לא 12/1 רק בין 2 וחצי בלילה ל3?! אשכרה 12/1 בכל שעות היממה...?
פורסם 2010 בספטמבר 415 שנים אי פעם היו לך בעיות טראק שייפינג עם 013? חסימת טראקרים/פורטים? אתה נמצא בטראקר פרטי או ציבורי?
פורסם 2010 בספטמבר 415 שנים 1. לא 2. לא 3. לא אני לא משתמש בטראקרים פרטיים... מעולם לא השתמשתי ולעולם לא אשתמש, גם ככה החומר שאני מוריד הוא חוקי (בארץ, לאנימה יש נושא די מוזר בקטע הזה) סתם בשביל הבדיקה, thepiratebay אחרי הצילום מסך הוא גם קפץ ל1.4... אז... בכל מקרה, ממליץ לקחת את 013 בערבון מוגבל, יש אנשים שמדווחים על צרות אצלהם אצלי בשנים האחרונות (ואני אצלם כמה שנים טובות) לא היו בעיות כאלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.