עבור לתוכן

מישהו יודע מה קרה לפייסבוק שהוא לא עולה? ולאתר שכל פעם מקפיץ הודעת וירוס דרך AVG

Featured Replies

פורסם

כל פעם שאני נכנס לאתר אני מקבל הודעה שיש וירוס בדף האינטרנט פה, למה זה? או שהתחרפן האנטיוויר?

ויש למישהו מושג מה קרה לפייסבוק כבר יום וחצי לא עובד ומביא לי דף לבן...

פורסם

כן האתר לא זמין כי צוקרברג במילואים ולא זמין כרגע.

עכשיו ברצינות- איזו תשובה אתה מצפה לקבל על כזו שאלה?

גם ההוטמייל כל רגע לא זמין ונותן הודעות של temporary unavailable. מה אפשר לעשות(חוץ מלעבוד עם ג'ימייל)?

פורסם

פייסבוק תקין. הבעיה היא אצלך.

אתר ספציפי מעלה התרעת וירוס, או כל אחד? אם התשובה היא הראשונה, ככל הנראה האתר הזה מנסה להדביק את המחשב שלך בוירוסים. ותפסיק להיכנס לשם, פשוט מאוד. אם כל אתר מעלה את ההתרעה, אז ככל הנראה במחשב שלך כבר יש וירוסים.

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על האתר HWZONE ספציפית

כל אתר הוא מקפיץ לי את ההודעה הנ"ל

(מצורפת תמונה)

ו SILKY מילא היית מצחיק.

האתר עושה לי בעיות מלפני יומיים חשבתי שזו בעיה אצל כולם.

היום היא נפתרה אבל עדיין HW מעלה לי התראת וירוס בכל פעם.

[attachment deleted by admin]

פורסם

הייתה נפילה של פייסבוק מול כל מפעילות האינטרנט בארץ היום ואתמול בחלקים מסוימים של היום.

לפי מה שהבנתי זה לא אמור לחזור על עצמו, אבל זה מה שגורמים טכניים נוהגים להגיד בדרך כלל... לפני שהבעיה חוזרת שוב.

פורסם

חלפינו היקר- הפואנטה שלי הייתה שלא משנה מה יענו לך, זה לא ישנה שום דבר בהתנהגות שלך(ונראה לי קצת מיותר לפתוח על זה נושא/לציין זאת בכותרת, אבל שיהיה).

והומור זה דבר סובייקטיבי(לך תדע פתאום תראה את המשפט בחתימה של מישהו).

פורסם

הייתה נפילה של פייסבוק מול כל מפעילות האינטרנט בארץ היום ואתמול בחלקים מסוימים של היום.

לפי מה שהבנתי זה לא אמור לחזור על עצמו, אבל זה מה שגורמים טכניים נוהגים להגיד בדרך כלל... לפני שהבעיה חוזרת שוב.

"נפילה של פייסבוק" ?

היתה לפני יומיים-שלושה בעיה בשרתי ה-DNS של 014 (ואולי ספקיות נוספות, לא יודע) - חצי מהאינטרנט לא עבד (unable to resolve hostname).

עבודה מול שרתי ה-DNS החופשיים של גוגל פתרה הכל מיידית.

http://code.google.com/speed/public-dns/

פורסם

זה היה ניסוח בצורה מופשטת מדי, נכון.

עד כמה שאני יודע הייתה בעיה עם ה-Databases של פייסבוק שהשפיעה בין היתר על משתמשים בישראל, ללא קשר לספקית שלהם מן הסתם.

אמנם זה היה לזמן קצר, כך שרובכם לא הרגשתם. מי שכן חווה את זה, חיכה לטעינת האתר ופשוט קיבל דף לבן חלק בלי שום הודעת שגיאה בעמוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים