פורסם 2010 באוגוסט 3115 שנים Tracklist:01 - Remnants 02 - Asylum 03 - The Infection 04 - Warrior 05 - Another Way To Die 06 - Never Again 07 - The Animal 08 - Crucified 09 - Serpentine 10 - My Child 11 - Sacrifice 12 - Innocence Bonus Track: 13 - Leave It Alone 14 - Down With the Sickness (Live) 15 - Stricken (Live) 16 - Living After Midnight 17 - I Still Haven’t Found What I’m Looking For (U2 Cover
פורסם 2010 בספטמבר 115 שנים אלבום חזק ביותר! אז זהו.. שלא. אני דיי מאוכזב מהאלבום הזה בהשוואה לאחרים ואני חושב שהוא נופל למקום האחרון indestructable היה יותר טוב לטעמי קצת חבל על הכסף אבל כאחד ששומע את המוזיקה אני מוכן לקנות את כל האלמובים כמובן.
פורסם 2010 בספטמבר 115 שנים מחבר אני אישית אהבתי את Never Again: וגם את Crucified: http://www.youtube.com/watch?v=PWX4YENNXbA
פורסם 2010 בספטמבר 115 שנים ו...? זהוועם כל הכבוד לNEVER AGAIN כמה שזה שיר חשוב הוא ממש לא משהולך תשווה לשירים כמו LIBERATE או THE NIGHT.בכלל אני חושב שTHE NIGHT מINDESTRUCTIBLE זה השיר הטוב ביותר שלהם
פורסם 2010 בספטמבר 115 שנים גם נכוןלא חסרים שירים טוביםאבל אסיילום זה פשוט לא זה. מלבד 3 שירים נחמדים הוא לא מספק לדעתי את הסחורה.
פורסם 2010 בספטמבר 115 שנים לא שמעתי עדיין..כשאני אשמע את האלבום החדש מספר מכובד של פעמים, אז אני אחליט..גם את INDESTRUCTIBLE כולו לא סבלתי בהתחלה..בכל מקרה,אני בתרדמת שGOLD COBRA יוצא..
פורסם 2010 בספטמבר 115 שנים לא שמעתי עדיין..כשאני אשמע את האלבום החדש מספר מכובד של פעמים, אז אני אחליט..גם את INDESTRUCTIBLE כולו לא סבלתי בהתחלה..בכל מקרה,אני בתרדמת שGOLD COBRA יוצא..נכון מאוד.חצי שנה INDS של דיסטרבד ישב אצלי במגירה אחרי כל כך קצת ששמעתי ממנו. כשהוצאתי את הדיסק לשמוע פעם נוספת נידהמתי איך האלבום הזה יפהאותו דבר עם LIMP קרה לי באלבום RMV שלהם. אלבום שלקח כל כך הרבה זמן להתבגר אליו אבל התוצאה פשוט מדהימה.
פורסם 2010 בספטמבר 115 שנים גם אני כשיצא indestructible הייתי די מאוכזב המוזיקה התחילה להיות קצת יותר אלקטרונית ואז באמת אהבתי כמה מהשירים שם ולפי דעתי הוא אלבום מצויין.הasylum עוד לא יצא לי לשמוע את כולו אבל ממה ששמעתי יש guitar riffs מדהימים נראה לי יהיה אלבום חזק.
פורסם 2010 בספטמבר 115 שנים הם פשוט לא נופלים. אלבום אחרי אלבום ! אלבום מעולה, חד , עצבני, כל שיר כאן עף לתוך המוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.