פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים האם זה נכון שלוחות של ABIT מודדות את הטמפרטורה של פנים הליבה של המעבד (חם יותר ב10c)ולוחות אחרות מציגות טמפרטורות של הdie של המעבד ולא מתוך פנים הליבה?ועל פי מה צריך למדוד את המעבד? לפי טמפרטורת הליבה או לפי הטמפרטורה של הdie שלו?תודה מראש.
פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים בתור בעל לוח אם של אביט אני מקווה שזה נכון. אני שמתי קירור שהיה אמור להקפיא את המעבד אבל המעבד (SLK900U וטורנאדו 92 מילימטרים) והטמפ' תמיד היו 40-47 (ביומיים האחרונים זה ירד ל39-43) אני אשמח לקבל תשובה בענין גם
פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים מחבר שימו לב לזה:http://www.abit.com.tw/page/en/faq/faqpop.php?pID=20020918182119אני כבר יודע שABIT מודדת את הטמפרטורות של הליבה של המעבדאך השאלה שלי היא: האם מודדים את הטמפרטורה מפנים הליבה או מהמעבד עצמו?במילים אחרות: האם רק ABIT מודדת את הטמפרטורה של הליבה וכל הלוחות האחרות מודדות את הdie של המעבד?אני צריך תשובה לזה...
פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים מחבר טוב מצאתי את התשובות:http://forums.overclockers.com.au/showthread.php?s=&postid=2567035#post2567035השאלה שנשארה פתוחה היא:מהי הטמפרטורה שבה מעבדי הפנטיום 4 מתחילים להאיט את עצמם?
פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים טוב מצאתי את התשובות:http://forums.overclockers.com.au/showthread.php?s=&postid=2567035#post2567035השאלה שנשארה פתוחה היא:מהי הטמפרטורה שבה מעבדי הפנטיום 4 מתחילים להאיט את עצמם?תעשה בבקשה קופי&פייסט כי צריך להיות רשום בפורום שלהם.בבקשה, התשובה מאוד חשובה ליתודהHF
פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים מחבר אם התשובה הייתה חשובה לך אז מן הסתם שהיית נרשם חצי דקה...מי שרוצה לקרוא את כל התשובות מוזמן להרשם לפורום ההוא, בדיוק חצי דקה.הטמפרטורה שבה מעבדי אינטל מתחילים להאיט את עצמם: 75 - 80 מעלות.
פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים אם התשובה הייתה חשובה לך אז מן הסתם שהיית נרשם חצי דקה...מי שרוצה לקרוא את כל התשובות מוזמן להרשם לפורום ההוא, בדיוק חצי דקה..נו תעתיק .. אל תהיה קטנוני .
פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים מחבר מצטער מראש על הריסת התראד :-XTheToolNew MemberHi I know that there is a temp monitor problem with some of ABIT mobo's (or all of them) and it's monitoring higher temp's.I have Abit IS7 and Intel Pentium 2.0A and im using Aerocool Extreme.the CPU temp is monitored as: 47-50c idle and 60c at full load With OC to 2.5GHz vcore: 1.50@1.55 and without oc it is monitored as 44-45idle and 53 at full load.at my older mobo it was monitored as 30c-idle and 50-full load with intel's HSF (without OC).is the ABIT temps are real?? cuz I was told that in the reality the temps are about 10c less than monitored...Should I lower the OC?Thanks in advanceChris.-------------------------------------------------------------------------------------------------------pc9630Memberhave a read herehttp://fae.abit.com.tw/eng/faq/qa/2003/2003052801.htmit explains it but I wouldnt worry mine runs around those temps too.-------------------------------------------------------------------------------------------------------chainboltPontifex Maximusquote:--------------------------------------------------------------------------------Originally posted by TheTool Hi I know that there is a temp monitor problem with some of ABIT mobo's (or all of them) and it's monitoring higher temp's.--------------------------------------------------------------------------------Higher than what? Reality? NO BIOS temp is correct. It's calculated by software. You see what the manufacturer wants you to see. Abit could easily show a 5 or 10 or 20 or 100 lower or higher temperature. They think that what they show is the correct level.Bottom line: Forget BIOS temps.-------------------------------------------------------------------------------------------------------TheToolNew MemberOk, now I understand the point...Thanks alot!another question:On which temperature Intel Pentium 4 CPU's begin to slow themselves?-------------------------------------------------------------------------------------------------------chainboltPontifex Maximusaround 75~80C. Some time ago we had nice thread with many details and showing the impact of the P4 throttling.-------------------------------------------------------------------------------------------------------TheToolNew MemberThanks again!And another 2 questions ( ):1. How much time A NEW processor assume to live at 65c (full load) when the computer is on 24/7 and always on full load when gets a maximum vcore of 1.725 (in theory)?2. How it can be that most of MOBO manufacturers monitors the P4 cpu temp lower than abit, and only Abit detects the CPU temp higher than others, who should I believe?I'll be glad if you could give me a link to that thread again, THX for the support מחכה לתשובה...
פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים לי אמרו שאחרי העידכון שלהביוס זה מראה 10 מעלות יותר...או משהו כזה..אה.. או פחותאבל לא נכון... זה מראה לי אותו דבר אחרי ולפניוד"א לפני כמה ימים קניתי סינק לצ'יפסט מ jab techוהוא הגיע והרכבתי והטמפרטורה ירדה מ22 ל20רק שתדעו שהטמפ לא תמיד ככה...עד בערך שעה 5~ היא על 24... ואז היא יורדת והמינימום זה 20..
פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים אין לי מושג, אף פעם לא שמתי ואין לי מושג איך זה נראה...רק רציתי להציע אפשרויות....
פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים הטמפרטורה של הליבה היא החשובה, כי היא משקפת בדיוק את המקום שמתחמם ולא משהו לידו.
פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים נו ברור ... זו הייתה שאלה רטוריצ אז זה חתרתי...אם הוא ישים חיישן על הליבה לא יהיה מגע עם ההיטסינק ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.