עבור לתוכן

מחשב חדש מארה"ב על סך כ-1200 דולר

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודות ולימודים, אינטרנט, פייסבוק, משחקי רשת קלים וכדומה,סרטים ומשחקי ספורט בשידור חי, גם לויקפדיה יהיה חלק מרכזי במחשב זה וגם פורומים שונים אבל אני גם אשתמש בו לכל מיני משחקים קלים כגון פיפא 2010, nba2k2010, סימס 3, fm10 וכו'.

* גודל המסך? 15-17.3

* משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב כמובן...

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זה הסעיף הכי בעיייתי כי זמן סולללה ארוך (כ5 שעות+ חשוב לי מאוד אבל אני לא מוצא מחשב שעונה על בקשותיי עם זמן סוללה כזה מי שימצא מחשב כזה שיביא לי לינק אליו בבקשה, גם אם הוא לא עונה על כל הדרישות ואני כבר אראה מהי הסטייה ואחליט, אם ידוע לכם על מחשב בעל זמן סוללה ארוך אנא הביאו לי אותו כי זה חשוב לי מאוד..

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) עדיפות ל- HDMI + USB 3.

* בלוטות? רצוי ביותר!

* גודל מינימלי של כונן קשיח? 320

* צורב DVD? עדיפות.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חובה, 3 שנים ומעלה זהו הסעיף היחידי עליו לא אתפשר!!

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן בהחלט!! אסוס, דל וטושיבה עם העדפה גדולה יותר לשתי הראשונות (אסוס ודל)

הערןת נוספות:

חובה שהמחשב יהיה עם מעבד i5 ומעלה! לא צריך כרטיס מסך כל כך חזק כי זה לא למשחקים אבל גם שלא יהיה חלש במיוחד..

המחשב צריך לשמש ל-3 שנים פחות או יותר.

מישהו מביא לי את המחשב משם ולכן לא צריך משלוח ואי אפשר רחוק מניו יורק.

חשבתי על 2 דגמים אפשריים:

1) http://1toppc.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Product_Code=N61JQ-A1

2) http://1toppc.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Product_Code=N53JQ-A1

פורסם

היי ערב טוב

המחשב הראשון (n61jq) עדיף לדעתי כי הכרטיס מסך שלו יותר חזק

הרמקולים שלו איכותיים יותר ויש לי חבר שקנה אותו ומאוד מרוצה...

אני וואי מחשבים טובים שניהם..

פורסם
  • מחבר

היי ערב טוב

המחשב הראשון (n61jq) עדיף לדעתי כי הכרטיס מסך שלו יותר חזק

הרמקולים שלו איכותיים יותר ויש לי חבר שקנה אותו ומאוד מרוצה...

אני וואי מחשבים טובים שניהם..

תודה רבה, אני כנראה אלך עליו רק אשמח קודם לדעת לגבי מחשב בעל מסך מגע, מה מומלץ?? התקציב הוא אותו תקציב+-

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים