עבור לתוכן

מגן בגרות

Featured Replies

פורסם

קיבלתי שנה שעברה מגן חרא בעברית שדפק לי את הציון הסופי. :s07:

אני רוצה לגשת לבגרות גם השנה..

המגן ישמר לי? או שהציון הסופי יהיה רק הציון בבגרות עצמה?

פורסם

למיטב ידיעתי כל עוד אתה עושה בגרות דרך בית הספר (ולא אקסטרני), המגן תקף.

אולי יש איזושהי דרך לבקש ביטול מגן במקרים בהם יש פער קיצוני בין המגן לבגרות.

פורסם

^^^

+1

אני חושב שאם ההבדל בין הבגרות למגן עולה על 30נק' אז המגן מתבטל, וגם אז זה עובר דרך המורים וזה סיפור לא קטן.

אבל אם המגן כ"כ גרוע, אז תשקיע הרבה, תגיע להבדל של כמה עשרות נק', ואז תעשה הכל כדי שיבטלו אותו.

פורסם

הוא לא מתבטל לעולם(גם אם אתה ניגש עוד 10 שנים לבגרות), הדרך היחידה לעשות זאת היא להמיר את התיק במשרד החינוך מתיק אינטרני לאקסטרני.

אם זאת הבגרות היחידה שנשארה לך אין לך שום בעיה לעשות זאת, אם אתה רוצה מגנים בבגרויות נוספות אז אין טעם.

פורסם

הוא לא מתבטל לעולם(גם אם אתה ניגש עוד 10 שנים לבגרות)

מאיפה הבאת את זה? אתה בטוח בזה?

יש לרוב הכיתה שלי הפרש גדול בין המגן לבגרות (המגן נמוך בהרבה מהבגרות) אין שום מקום להתלונן או לנסות אולי להחשיב את המגן פחות ולא 50%?

פורסם

מאיפה הבאת את זה? אתה בטוח בזה?

יש לרוב הכיתה שלי הפרש גדול בין המגן לבגרות (המגן נמוך בהרבה מהבגרות) אין שום מקום להתלונן או לנסות אולי להחשיב את המגן פחות ולא 50%?

כן לפני לא מעט שנים היה לי מגן של 55 בתנ"ך(סכסוך עם המורה) ובבגרות קיבלתי 96, איזה ביטול ואיזה נעליים, את המיתוס הזה בן גוריון וגולדה התחילו לדעתי..

אין דבר כזה ביטול מגן, אי אפשר לגשת לבגרות ללא ציון הגשה אם התיק שלך אינטרני, בהמרת התיק לאקסטרני(שאפשר לעשות את זה בכל רגע ובכל כיתה החל מכיתה י') אתה מבטל את "רשת ההגנה" של ציון המגן וניגש לבגרויות ללא אחד, אתה עדיין יכול לעשות את הבגרויות בבית הספר שלך במועד המתוכנן ד"א והעלות היא זהה(עלות של בגרות אקסטרנית, היא מהקורס המקדים ולא המבחן), או בכל מועד אחר(למשל לגשת לבגרות בפיזיקה בכיתה יא' אם אתה חושב שאתה יודע אתה החומר מספיק טוב).

פורסם

מניסיון אישי- ציון המגן לא מתבטל. אם ההפרש בין ציון המגן לציון הבגרות גדול מ21 נקודות אז המבחן יגיע לוועדה שמתגבשת בסוף הקיץ ואותה וועדה תחליט או שהמגן נישאר אותו הדבר או שהמשקל שלו יורד (מחצי לשליש)

פורסם

למיטב ידיעתי, עניינים של ביטול מגן/הורדת הערך שלו, זה רק כאשר יש מקרה שלכיתה שלמה/שכבה שלמה יש הפרש גדול בציונים. כלומר, רק כשרואים שהבעיה היא כללית יותר וכנראה בעיה במורה ולא תלמיד יחיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים