עבור לתוכן

"מתן אלבז ושי אליהב" כי זה מגניב להיות ערס

Featured Replies

פורסם

טוב והנה ההוכחה שהנוער (או לפחות הצוציקים בניי 14 ) אבוד .

נ.ב :אין כל קשר בין freerunning למצולם בסירטון ,freerunning זה ספורט לכל דבר ומעבר לספרט זו דרך חיים ,שלא נועדה לערס בן 14 שחושב שהוא יצא ממשחק מחשב .

פורסם
:facepalm:
פורסם

הקליפ שישגע לכם תצורה לאתר הרשמי של מתן ושי http://matan-shai.fav.co.il/

השחקנים : אריאל ברסלר , דין קידר , ולד גרומוב , לירון שחר , עמית קבלו , רון לוי .

עריכת קליפ : מתן אלבז ואריאל מרזייב.

צלם : איגור טורובסקי.

תגידו יש מצב שהצלם הוא אח של אלכס :D ?

פורסם

ילדים ערסים שרים שיר של ערסים.

ארץ ישראל.

עם הסגולה :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

תאמינו לי טוב שאני אמריקאי.

פורסם

פעם הייתי מתפקע מצחוק, אבל אחרי עשור בדרום תל אביב זה הפך לדבר של מה בכך. כל יום אני רואה ת'שטויות האלה בלייב :-\

פורסם

עוד מעט יהיה להם מצעד גאווה...

פורסם
  • מחבר

תאמינו לי טוב שאני אמריקאי.

למה מה ,באמריקה אין גם ערסים ,אולי קוראים להם בשמות אחרים ,והצבע טיפה שונה ,אבל בתכלס מדובר באותו חרא .

פורסם

פשוט עצוב. :'(

פורסם

רק אני לא הבנתי את הפואנטה של הקליפ הזה? :s07: :s07:

בלי קשר, אני חושב שParkour זה סוג של התאבדות...

פורסם
  • מחבר

בלי קשר, אני חושב שParkour זה סוג של התאבדות...

זה דווקא מאוד קשור ,זה קשור לעוול שהם (וכל הילדים בני 12 מfxp ) עושים לספורט ,ואני מקבל את התגובה שלך ,כי בתכלס לאנשים מהצד זה נראה ככה תמיד ,אבל זה הרבה מעבר ,ואני לא מצפה שתבין בלי היתנסות (או היתנסות בכל ספורט אתגרי או אקסטרימי אחר ).

בכל מקרה ,אותם ילדים :bash:

פורסם

אני רוכב על אופניים, ואני יודע שאני בחיים לא אקח את הסיכון. אני לא אעשה כל מיני קפיצות מטורפות ודברים בסגנון. יכול מאוד להיות שזה כיף, משחרר אדרנלין ויכול לקחת אותך לכל מיני מקומות מיוחדים... אבל עדיין, יש סיכונים שאני מעדיף לא לקחת.

פורסם

לפחות זה הקליפ הרשמי, ולא סתם משהו של כמה ילדים חאפרים... :silly:

פורסם
  • מחבר

אני רוכב על אופניים, ואני יודע שאני בחיים לא אקח את הסיכון. אני לא אעשה כל מיני קפיצות מטורפות ודברים בסגנון. יכול מאוד להיות שזה כיף, משחרר אדרנלין ויכול לקחת אותך לכל מיני מקומות מיוחדים... אבל עדיין, יש סיכונים שאני מעדיף לא לקחת.

אתה מודע לכך שפארקור שהקשר בין "קפיצה מטורפת" (אני דיי משער שאתה מדבר על קפיצות בין בניין לבניין ) ,הוא מקרי ביותר ,והספורט הוא הרבה מעבר לקפיצות מטורפות ושיחרור אדרנלין .

פורסם

למרות הפיתוי הגדול להצטרף לחגיגת ה- :kopfpatsch::facepalm::screwy: :'(

בואו נזכור שהם בני 14, כולנו היינו מפגרים בגיל הזה ברמה כזו או אחרת, היום פשוט יש לטימטום יותר חשיפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים