עבור לתוכן

TRG מחשבים -שם נוסף לשירות ויחס מחפיר מזעזע ומזוויע

Featured Replies

פורסם

אני מכיר את החנות. יש ל-TRG הזו היסטוריה מאוד מאוד גרועה, פשוט רמאים נוכלים.

תבטל את העסקה דרך הבנק (תבטל את התשלום) ולך תקנה את המחשב במקום מוכר.

• תגובות 71
  • צפיות 7.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עצוב מאוד ששילמת כבר שני תשלומים לפני שקיבלת את המחשב? איך יכול להיות שעברו רק 14-20 יום וכבר שילמת שני תשלומים בכרטיס אשראי? בכל מקרה, תתקשר לחברת האשראי תכחיש את העסקה ומכאן והלאה זאת בעיה של בית העסק. הם צריכים לרדוף אחריך. אני לא מבין למה אנשים לא משתמשים בביטול דרך כרטיס האשראי יותר. אם הם באמת לא קיבלו את הסחורה אז זה הדבר הכי יעיל ופשוט לעשות. דרך אגב עובד יופי גם בהתנתקויות מהוט.

פורסם

הבעיה היא, אם המחשב מחר יגיע אל החנות, ואז הוא יסרב לבטל את העסקה בטענה שהמחשב הגיע..

מה זה בכלל מעניין אותך?

שיגיע וישב שם גם חודש.

הם שמו זין על החוקים ולא מגיע להם אגורה.

לא קיבלת משהו ששילמת עליו. (קורא טביעות אצבע)

ועברו מעל 14 ימי עסקים כמובטח אצלהם בחנות.

אין לך מה לנסות להמקח איתם או לנסות לקבל זיכוי או הטבה כלשהי מהם.

לבטל וזהו.

פורסם

עצה שלי תתיעץ עם עורך דין ותתחיל להקליט שיחות [כמוני] זה תמיד עוזר זה "קייס" טוב .

פורסם

לא קראתי את כל המסמך, אבל סעיף 7.2 יכול לעניין אותך: http://www.trg.co.il/Page.asp?page=184

מדובר על החזרה לא על ביטול. סעיף 7.7 יותר רלוונטי - במפרט היה כתוב קורא טביעות אצבע ואין.

פורסם
  • מחבר

לפי ישראכרט - לא ניתן לבטל תשלומים שכבר שולמו לבית העסק.

אפשר לעצור תשלומים עתידים מהכרטיס.

ככה שרק אם הם מסכימים הם לזכות אותי אז יש לי מה לעשות בנידון

פורסם

תתחיל מזה לפחות

את השאר, אם הם עושים בעיות תגיש תביעה לבית משפט לתביעות קטנות (אתה לא צריך שם עורך דין)

וכפי שאמרו, תקליט את כל מה שאתה יכול להקליט

פורסם
  • מחבר

למרות השירות המחפיר - לא עדיף לקבל את המחשב ולסגור ענין?

פורסם

ואז לגלות שהם עבדו עליך עם האחריות, ולהיות תקוע איתם לשלוש שנים הקרובות?

תבטל עכשיו כל עוד אתה יכול!

פורסם

המוכר יורד למכס כדי למשוך לך את הנייד ?

שלוש שנים?

מריח כמו ייבוא פרללי.

לראיה, ואני לא בא לסנגר על החנות שבלינק, זה משך האחריות על סדרת ניידי ה 3500 VOSTRO

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=60_479_3460

פורסם
  • מחבר

מה אומר בדיוק יבוא פרללי?

פורסם

יבוא מקבילי. החנות בעצמה מביאה את המוצר מחו"ל ולא דרך היבואן כך שאם יש בעיה אתה צריך לפנות לשירות של החנות ולא של היבואן.

מומלץ להתרחק, במיוחד לאור השירות שאתה מקבל כרגע.

פורסם

איזה תקנון...

5.8 "טיארגי יבוא ושיווק בע"מ" איננה מתחייבת לזמן הספקה כאשר המוצר איננו נמצא במלאי בארץ.

6.11 על הלקוח להביא מוצר תקול כ 10 ימים לפני גמר האחריות על מנת שנספיק לשלחו ליבואן.

מה זה זה? אם מתקלקל לי מוצר שבוע לפני תום האחריות הם טומנים את הראש בחול? אפילו KSP החליפו לי חלק שהתקלקל יומיים לפני תום האחריות.

ויבוא פרללי זה יבוא במקביל ליבואן הרשמי. יבוא אפור.

פורסם
  • מחבר

עשיתי בירור קטן. דיברתי עם דל ישראל, והם אמרו לי שיש על המחשב סרויס תאג. תעודת זהות של המחשב.

ככה הם יכולים להגיד לי איך המחשב יצא מהמפעל של דל (מה המפרט המדויק שהוא יצא מהמפעל שלהם)

האם הוא מקבל אחריות מהם (דל) וכמה זמן אחריות יש לו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים