עבור לתוכן

TRG מחשבים -שם נוסף לשירות ויחס מחפיר מזעזע ומזוויע

Featured Replies

פורסם

רציתי לספר לכם על הרשמים שלי, מהקניה בחנות המדוברת.

אני פעיל בסצנת החומרה בארץ מלפני יותר מעשר שנים (כיום פחות) ורכשתי מעשרות חנויות שונות.

אנסה לגולל בקצרה: לפני קצת יותר מחודש - המחשב הנייח שלי בבית שבק חיים. המחשב, ישיש הוא, ובשום אופן לא שווה תיקון.

אני, כבר החלטתי לרכוש נייד ולוותר על מחשב נייח בבית. החלטתי על מחשב נייד מדגם ווסטרו 3500 של דל. נכנסתי לחנות TRG, שהיא גם קרובה למקום מגורי בחיפה, וגם היו אחת מהזולות באתר זאפ. הזמנתי את המחשב בתוספת שדרוג קטן לכרטיס רשת. בנוסף - ביקשתי מהמוכר לעבור על הקונפיגורציה, ולוודא שהמחשב אכן מגיע בדיוק עם המפרט המצוין. המוכר בדק, אפילו עשה צלצול קטן, ואישר. שלמתי מראש על המחשב, באשראי. (26/7/10)

זמן האספקה המקסימלי היה 14 ימי עסקים. בנתיים, אני בלי מחשב בכלל. (לא צריך להסביר עד כמה הדבר לא נוח - מגביל בלימודים, מגביל בשגרת החיים, מייל וכו) אפילו עכשיו - אני כותב שאני אצל חבר טוב ומשתמש במחשב שלו.

לקראת תום מועד האספקה ביקשתי לדעת מה עם ההזמנה. הבטיחו שהמחשב יגיע כמובטח, עד 14 ימי עסקים. כשאלה עברו, אמרו שיש בעיה עם היבואן, והמחשב יגיע בעוד שלושה ימים. נסבל. ביום שהובטח ע"י הנציגים שהמחשב יגיע, התקשרתי, כדי להגיע ולאסוף את המחשב. שוב - המחשב יגיע בסוף שבוע, בעיה עם המלאי או משהו כזה. בסוף השבוע אני מתקשר - לא, המחשב לא הגיע. המחשב יגיע ביום שלישי. נחשו מה קורה אז. אחרי שלוש מקרים כאלו כבר התחלתי להתעצבן - והם להפתעתי במקום להתנצל, גוערים עלי! למה אתה עצבני? זה לא אשמתנו, וממש - צועקים עלי בטלפון. באותה הזדמנות, הם גם הודיעו לי, שאת קורא טביעת האצבע שכתוב כחלק מהמפרט - הוא לא קיים במחשב. אז מה אם הבטחנו. אין. לפי המוכרן (מקסים שמו) המחשב היה אמור להגיע היום לחנות, ומחר אלי הביתה עם שליח. ויתרתי על השליח.

היום טלפנתי אל החנות. ביקשתי לשאול מתי המחשב מגיע. הנציג אמר שכרגע מקסים נסע לשחרר את המחשב מהמכס. ברגע שהמחשב יגיע, נצלצל אליך מיד. האם זה יקרה היום? כן. היום. התקשרתי שוב בחמש - אל תשכחו אותי, כן? כן. נתקשר, אל תדאג. התקשרתי אפילו בשבע, לנוכח השעה שכבר מתחילה להיות מאוחרת - הוא כבר זיהה אותי לפי הקול, אל תדאג צחי, ברגע שהוא יגיע, אתקשר.

אתם יכולים לנחש - שהוא לא התקשר. אחרי שהתקשרתי אליו שלוש פעמים במהלך היום!

מעולם לא חוויתי זלזול שכזה בתור לקוח! מעולם לא זכיתי ליחס יותר מזלזל ומנפנף מצד חנות חומרה.

• תגובות 71
  • צפיות 7.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק לא הבנתי דבר אחד. אם המחשב מגיע מהיבואן, מה הקשר למכס?

פורסם

זו באמת הבעיה היותר חמורה אם הם משחררים את המחשב כנראה שהם מייבאים ואז זה אומר שאם הם לא יבואן רשמי האחריות שלך היא מול החונת שכמו שנשמע לא תחזיק הרבה ואין לך אחריות של דל.... אם אתה עוד יכול לבטל זה יכול להיות רעיון לא רע...

פורסם
  • מחבר

הם אמרו לי שהמחשב מגיע מהיבואן הרשמי וישנה אחריות של דל ישראל!

לעזאזל, יכול להיות שהם פשוט משקרים לי והם מייבאים את המחשב הזה ביבוא אישי?

איך אני בעצם מוודא שהמחשב שאני אקבל הגיע מהיבואן המקורי? ושאקבל אחריות מדל ישראל?

אני פשוט לא מאמין..

נ.ב.

עכשיו שאני מתחיל לחטט וקורא ביקורות בזאפ - אני רואה שיש עוד עשרות סיפורים כאלו! של הזמנות שנעשו, ולא הגיעו אחרי שבועות וחודשים והמון תלונות על שירות נורא ואיום, ומצד שני - תגובות מהללות ומשבחות שממליצות על החנות בחום - שכנראה נכתבו ע"י בעלי החנות.

פורסם

רגע, כל זה ועוד לא ביטלת את ההזמנה?

עברו מעל 14 ימי עסקים, תדרוש החזר ושלח אותם לעזאזל.

פורסם

משהו פה פישי..

למה לוקח כל כך הרבה זמן?

למה אין את קורא טביעות האצבע??

אם אין את קורא טביעות האצבע.. יכול להיות שחסרים עוד דברים...

אני הייתי מבטל

זה נראה לי יותר מידי מוזר

פורסם

הם אמרו לי שהמחשב מגיע מהיבואן הרשמי וישנה אחריות של דל ישראל!

לעזאזל, יכול להיות שהם פשוט משקרים לי והם מייבאים את המחשב הזה ביבוא אישי?

איך אני בעצם מוודא שהמחשב שאני אקבל הגיע מהיבואן המקורי? ושאקבל אחריות מדל ישראל?

אני פשוט לא מאמין..

נ.ב.

עכשיו שאני מתחיל לחטט וקורא ביקורות בזאפ - אני רואה שיש עוד עשרות סיפורים כאלו! של הזמנות שנעשו, ולא הגיעו אחרי שבועות וחודשים והמון תלונות על שירות נורא ואיום, ומצד שני - תגובות מהללות ומשבחות שממליצות על החנות בחום - שכנראה נכתבו ע"י בעלי החנות.

שמע אחי אני ממש לא רוצה לבאס אותך אבל אצל יבואן רשמי סדרה VOSTRO 3500 מקבלת לא שנה ולא 3 שנים אלא 5 שנות אחריות של דל ... קודם כל תדאג לקבל את הכסף שלך חזרה ותעשה קצת מחקר וחושבין אם תחליט לקנות אצלהם הנייד לא יברח ... עם באמת עברו 14 ימי עסקים שלהם הם התחייבו אתה זכאי לכל הכסף חזרה...

יש לך 4000 הודעות בפורום ולא התייעצת פה??

פורסם

לבטל ומהר אחי, קנה ממקום אחר. בטל ודרוש החזר, אם עושים בעיות, איים עליהם בתביעה.

הם לא קיימו 2 סעיפים מהחוזה:

1. הספקת המוצר תוך 14 יום.

2. קורא טביעת אצבע ככתוב במפרט.

אתה זכאי לבטל את ההזמנה ולקבל זיכוי מלא.

פורסם

תגיד צחי, TRG זו לא החנות הזו בהדר ליד תחנת הדלק?

פורסם
  • מחבר

אכן, החנות בהדר. ליד הדואר שם. (התחנת דלק היא מתחת לדואר)

מחר בבוקר אדרוש לבטל את העסקה. אם יסרבו, בטענה שהמחשב הגיע - מה אוכל לעשות?

נראה שהתעסקתי עם נוכלים אמיתים.

פורסם

תילך לחנות על הבוקר!!!!!!!!

ממש בפתיחה.

תגיד שעברו 14 ימי עסקים. ובאת לקחת את המחשב.

הם כנראה יגידו שעדין לא הגיע.

תדרוש לבטל. ותוסיף את הטיעון על הקורא טביעות אצבע.

ותגיד שהם אמרו לך את זה רק אחרי 14 ימי עסקים ולא מיד אחרי ההזמנה.

לא ירצו לבטל?

תבטל את החיוב בכרטיס אשראי בטענה שלא קיבלת במועד שהובטח!!!!

חשוב לציין שכדי שתצתיד בסלולרי שיכול להקליט את השיחה (למען שקט נפשי)

וגם תמשוך אותם במילים כדי שיהיה לך הוכחות חותכות במידה ויעלה הצורך.

תשתדל לשאול שאלות חותכות כגון "האם עברו 14 יום"? "האם הבטחתם 14 ימי עסקים?" "התאריך היום הוא ... זה נכון?"

פורסם

לפי חוק הגנת הצרכן, יש לך 14 יום, מיום קבלת המוצר לבטל את העסקה (עסקת מכר מרחוק - אינטרנט/טלפון וכו').

לפי החוק בביטול עסקה כזו, למוכר יש זכות לחייב 5% מערך המוצר או 100ש"ח (הנמוך מביניהם), אבל אם מדובר בהטעיה/אי התאמה (בין מה שהוזמן ומה שקיבלת) אז אתה צריך לקבל החזר מלא של מה ששולם.

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא, אם המחשב מחר יגיע אל החנות, ואז הוא יסרב לבטל את העסקה בטענה שהמחשב הגיע..

פורסם

הסיפור מאחורי אספקת המחשב לא מעניין אותך, לא בעיה שלך. מחר בבוקר תתקשר ותבטל את הקניה.

פורסם
  • מחבר

מחר על הבוקר אעדכן אותכם על ההתרחשות.

מבחינת האשראי - מי זכאי בעצם לבטל את החיוב? הלקוח? או רק החנות?

המחשב שולם בשלוש תשלומים - ואחד מהם או שתיים בעצם כבר נפרעו - איך הם מזוכים?

אני מפחד שגם במישור הזה החנות הזו תרמה אותי.

TRG, שומר נפשו ירחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים