עבור לתוכן

האם יש דרך לגרום לDVD שלא קורא צרובים לקרוא ?

Featured Replies

פורסם

יש לבן דוד שלי DVD שאינו מסוגל לקרוא דיסקים צרובים ולא חשוב מהם! דיסק של מוסיקה או משהו כלום. הוא פשוט לא קורא צרובים , איך אני יוכל לשנות בו משהו על מנת שכן יקרא אותם ?

דרך אגב הדגם הוא : TOSHIBA SD-1200

פורסם

צריכים להיות דיסקים שכן יקראו שם, אבל למיטב הבנתי לא תוכל למצוא כאלה בארץ,

תנסה לצרוב על דיסקים של Verbatim.

פורסם
  • מחבר

מה הקשר לעזאזל ? הרגע אמרו לי שזה אפשרי אבל אני לא יודע איך ואין לי שום מדריך ואני לא אשף חיפוש אז בבקשה שמישהו ימצא לי פיתרון כי זה חשוב לו מאוד.

פורסם

הדגם הזה אמור לקרוא צרובים.

איזה פורמט אתה מריץ שהוא לא קורא?

פורסם
  • מחבר

CD-R רגיל שאפילו דיסקמן פשוט של PHILIPS שעולה 200שקל קורא! Tracks! כל נגן CD מעולם הרפפו קורא את הדיסק הזה אבל הDVD הזה לא! צריך אולי להגדיר לו משהו ?

פורסם

אה, נכון..

חשבתי שמדובר על הsd-1300.. :P

פורסם

הוא לא קורא צרובים ולעולם לא יקרא צרובים כי הוא פשוט לא מסוגל פיזית לעשות זאת , וזה לא משנה שדיסקמן זול כן קורא. קרן של DVD לא מסוגלת לקרוא דיסקים צרובים , כפתרון לזה היצרנים פשוט כללו שני קרניים - אחת לDVD והשנייה לדיסקים , כך נפתרה הבעייה ונגני DVD מודרנים קוראים דיסקים צרובים.

פשוט אין מה לעשות - תאלץ להשלים עם העובדה כי פשוט אין שום דרך לעשות זאת חוץ מתאורטית להתקין עוד ראש בעל אורך גל שונה.

פורסם

בנגנים מסויימים הבעיה יכולה להיפתר ע"י צריבה על דיסקים מסוג שונה (לדוגמא סוג צבע: Phthalocyanine) במהירות נמוכה.

פורסם

מה לעשות הטושיבה טובים אבל גם שלי ה SD 2100 לא קורא צרובים :P

פורסם
  • מחבר

כן , הוא באמת איכותי מאוד... אבל אני מת לראות אצל בן דודי סרטים צרובים על גבי SVCD או לפחות VCD מכוון שלמניאק יש מקרן אחורי 46אינץ! :(

פורסם

מקרן אחורי=זבל

איכות זבל, קונטרסט נמוך, תופעת צריבה, זווית צפייה גרועה, חוסר אמינות, הצבעים לא יפים.

הדבר היחיד שזה טוב- זה גדול.

ואם כבר גדול אז עדיף מקרן קדמי

פורסם
  • מחבר

למה דווקא רואים שם נחמד... למה תגיד לי הקולנוע זה לא מקרן אחורי? :P

פורסם

לא, בקולנוע זה מקרן קדמי.....

מקרן אחורי זה טכנולוגיה שבא לפתור בעיה אחת - גודל, ויוצרת המון בעיות אחרות.

לדעתי, לא שווה לקנות במחירים כיום, עדיף איזה מקרן קדמי כמו הX1 ועוד טלוויזיה פשוטה לשימוש יומיומי......

פורסם

לא, בקולנוע זה מקרן קדמי.....

מקרן אחורי זה טכנולוגיה שבא לפתור בעיה אחת - גודל, ויוצרת המון בעיות אחרות.

לדעתי, לא שווה לקנות במחירים כיום, עדיף איזה מקרן קדמי כמו הX1 ועוד טלוויזיה פשוטה לשימוש יומיומי......

ועוד איזה X1!

השבוע הייתה לי הפריווילגיה לצפות בX1.

מדהים.

זה יספיק לבנתיים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים