עבור לתוכן

XBOX 360 משופררר RR

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני מראשון.

גם כונן SLIM לא יכנס - ובכל מקרה כונן לא של XBOX - לא יוכל לעבוד.

פורסם

אם הדברים לא כל כך ברורים אני אפרט את היתרונות:

- קרור הGPU עם צלעות קרור של CPU, מורידות את הטמפ' ב40-50 מעלות ומשאירות את הבוקס במצב טוב מאוד מבחינת חום (הסיבה העיקרית לטבעת המוות).

- בגלל גוף הקרור הגדול לGPU, הDVD לא יכול לחזור למקומו הטבעי, מה שנפתר בהפיכתו לחיצוני.

- מאוורר 120 + חור במכסה מטפלים מעולה בגופי הקרור ומשאירים את הCPU\GPU באזור ה40-50 מעלות בעומס.

- פיתרון הקרור החדש שקט כמעט לחלוטין בניגוד למצב הקודם.

- JTAG זה שם לשינוי שמאפשר הרצת משחקים מהכונן הקשיח ללא DVD, ככה שהDVD לא ממש דרוש, כמו כן כל בעל XBOX יודע כמה רעש הDVD עושה, כאשר מריצים משחקים מהכונן הקשיח המכשיר כמעט שקט לחלוטין.

מXBOX בקבוצת סיכון גבוהה מאוד לטבעת מוות הוא הפך לXBOX ללא סיכון עם JTAG + נוחות של DVD חיצוני למקרה הצורך וכמו כן עכשיו הוא שקט במיוחד.

אין עוד הרבה מה לעשות למכשיר :)

:xyxthumbs:

כל זה טוב ויפה, אבל אם אתה חושב שהפכת את הקונסולה לקונסולה בעלת חוסר סיכון ל-RROD אתה קצת חי באשליות. הדגמים האלה מועדים לפורענות לא משנה איזה קירור אוויר תזרוק עליהם. יתרה מכך, ב-FALCON ה-GPU בסכנה ממשית ואילו התחחמות שאר השבבים מהווה סיכון נמוך ל-RROD.

בנוסף ה-DVD החיצוני מסרבל מכשיר שגם ככה דיי מסורבל. בכל אופן אני אישית לא רואה טעם "לשיפור" הזה.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאתה כותב אני מבין שאתה לא ממש בקיא בדינאמיקה של הלוח...

אחרי הרבה עבודה ונסיון על כל סוגי הלוחות - תאמין לי אני יודע מה אני עושה\כותב.

בעניין הDVD - אין סרבול כלל - אם כבר יש נוחות, לאחר הJTAG אין כלל צורך בDVD - מה שנעשה נעשה מתוך מחשבה *שאם* מאיזו שהיא סיבה יש צורך בו, אז ניתן לחבר אותו בקלות.

פורסם

שיחקת אותה.

רעיון מעולה ועבודה יפה.

סחתיין! :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים