עבור לתוכן

הגיע הזמן - סמארטפון מאורנג', תקציב אינו מוג&#

Featured Replies

פורסם

אתה מודע לזה שאנדרואיד מבוססת על הלינוקס?

• תגובות 54
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

טוב העלילה קצת מתפתחת,

הוצע לי לקנות קונסולה ניידת CAANOO שהושקה לאחרונה בשביל לשחק את כל משחקי הנוסטלגיה האהובים עליי (SNES\GBA\GENESIS\MAME)

ולקחת מכשיר סמארטפון יותר פשוט, וזאת גם על מנת לצמצם עלויות וגם להנות יותר ממשחקים, דעתכם? (אגב המחיר של הקונסולה הזאת הוא ההפרש מSGS לדזייר)

פורסם

איזה סמארטפון יותר פשוט? סמארטפון כמו ה-E72 או משהו בסגנון של המיילסטון?

פורסם
  • מחבר

סימביאן לא ממש בא בחשבון אצלי והמיילסטון זה לא מה שאני מחפש. אני מקווה מאוד מאוד שיתאפשר לי לקנות את הדזייר (עולה 700 שקל פחות מהSGS)

פורסם

סלח לי אבל להוציא על זה 2200 ש"ח זה טרוף לדעתי. אז נכון שאמרת שזה לא טלפון לכולם - אבל אני מתקשה למצוא אוכלוסיה שהטלפון הזה כן פונה אליה, חוץ מאחת שלא רוצה לבדוק ופשוט הולכת וקונה. מדובר במכשיר שאתה אומר שכבד, שהוא לא טלפון טוב, שבקושי יש לו אפליקציות (סימביאן מקבלת ביקורת על מס' אפליקציות ולה יש כמה עשרות אלפים - אתה מדבר על מאות! זה מצחיק), מעבד חזק אומנם אבל לא מהשורה הראשונה זה בטוח, אין תוכנת ניווט לישראל (חסרון ענק לדעתי, מי שקונה מכשיר מתקדם רוצה GPS) ומעל הכל - מסך מגע רזיסטיבי?! לדעתי זה המסמר האחרון בארון של המכשיר!

בהחלט יש GPS של סיג'יק ומסך המגע מעולה. אתה צריך לבדוק אותו כדי להבין עד כמה.

המכשיר בהחלט לא בשביל כולם. יש לו עקומת למידה גבוהה, אין ממשק בעברית (אבל יש יש כתיבה וקריאה של עברית), אין 70 אלף אפליקציות (AKA שבעים אלף צורות שונות להשמיע פלוצים בפלאפון) ועוד מספיק חסרונות.

אבל למי שיוכל להתמודד בלי זה, המכשיר הוא הסמרטפון החזק ביותר בשוק. זהו מחשב כף יד לכל דבר והיכולות הסלולריות הן משניות.

[attachment deleted by admin]

פורסם

דרקולה,אני שמח שאתם מרוצים ואני לא בא להתוכוח או לריב - אבל אי אפשר לקרוא למסך רזיסטיבי מעולה או אפילו טוב מאוד ולא משנה כמה טוב הוא

פורסם

אז אתה מוזמן לבדוק את המסך של הN900

פורסם
  • מחבר

בכGPS לא כל כך מעניין אותי כרגע.

אני חושב שאוכל למצות את הדזייר ובהחלט להנות ממנו, מה אתם חושבים? האם החסרונות שלו לעומת הSGS ישפיעו?

פורסם

אבל למי שיוכל להתמודד בלי זה, המכשיר הוא הסמרטפון החזק ביותר בשוק. זהו מחשב כף יד לכל דבר והיכולות הסלולריות הן משניות.

לא, הוא לא :nixweiss:

ובקשר ל 70 אלף "צורות להשמיע פלוצים בפלאפון", זה לא שווה התייחסות אפילו.

בקר במרקט ובאפסטור.

פורסם

בכGPS לא כל כך מעניין אותי כרגע.

אני חושב שאוכל למצות את הדזייר ובהחלט להנות ממנו, מה אתם חושבים? האם החסרונות שלו לעומת הSGS ישפיעו?

הוא אחלה, אני חושב שתהנה ממנו מאוד

פורסם
But good news don't end here and the N900 also impresses with its operating memory size, letting the processor fully utilize its possibilities. It not only has 256 MB of operating memory (SDRAM) but also 768 MB of NAND-based virtual memory (swap), making it 1 Gigabyte in total. Who needs more? (it has been brought to my attention in a discussion on Maemo.com forums that swap is actually located on a partition of the built-in eMMC Flash memory, but this somehow conflicts with tech specs @ Forum Nokia where 768 MB NAND is listed, so at the moment I am not sure which one is true; if it's indeed eMMC then it'll be slightly slower).

http://my-symbian.com/other/preview_n900.php

וגם יש גרסת 1GHZ למכשיר.

פורסם

and the point is?

זה אחלה מכשיר, אבל הבחירה במסך רזיסטיבי וה maemo קצת הורגות את הכיף.

אם בעתיד יצא לו MEEGO זה סיפור אחר.

פורסם

וגם יש גרסת 1GHZ למכשיר.

אין לו גרסת 1GHz. מה שכן, יש אנשים שעשו אוברקלוק ל-1GHz, אבל כל האחריות על מי שמנסה.

and the point is?

זה אחלה מכשיר, אבל הבחירה במסך רזיסטיבי וה maemo קצת הורגות את הכיף.

אם בעתיד יצא לו MEEGO זה סיפור אחר.

מה הבעיה של כולם עם מסך רזיסטיבי? המסך של ה-N900 רגיש מאוד, זה לא המסך של ה-5800. הקלה שבנגיעות מורגשת, וגם מקבלים יתרונות ברורים של מסך רזיסטיבי בנוסף - היכולת להשתמש עם סטיילוס או כפפות במידת הצורך. יש אפילו תוכנת ציור למכשיר שמנצלת את העובדה שמסך רזיסטיבי יודע לזהות את מידת הלחץ המופעלת, כמעט כמו טבלט של Wacom.

לגבי Maemo כבר אמרתי, ברגע שפותח האשכול רשם "לינוקס", זה לפחות צריך להופיע ברשימת האפשרויות שלו.

פורסם

אין לו גרסת 1GHz. מה שכן, יש אנשים שעשו אוברקלוק ל-1GHz, אבל כל האחריות על מי שמנסה.

CPU and memory

Let's move on to the "heart" of the device, determining its performance and flexibility. The N900 is powered by the Texas Instruments OMAP3430 ARM Cortex-A8 based processor running at 600 MHz. It's the same CPU as in the Omnia HD, iPhone 3Gs, Palm Pre and the upcoming Sony Ericsson Satio. At the moment, it's one of the most powerful processors used in available mobile phones.

The OMAP3430 consists of ARM Cortex A8 application processor running at 600 MHz, PowerVR SGX530 GPU (graphics acceleration processor) and TMS320C64x DSP/ISP (Digital/Image Signal Processor taking care of telephony, data transmission, image processing, etc) running at 430 MHz.

The ARM Cortex A8 (ARMv7-A architecture) is the main core powering the operating system and applications, running at 600 MHz, and delivering up to 2000 Dhrystone MIPS (on a 1 GHz version) and about 1200 MIPS on the 600 MHz one as in the N900 (to compare, ARMv6 architecture based ARM1136 processor used in e.g. Nokia N97 provides up to 740 MIPS). This core offers as spectacular features as 13-stage superscalar pipeline (the first superscalar CPU in a Nokia phone) with advanced dynamic branch prediction achieving 2.0 DMIPS/MHz, VFP (vector floating-point computation accelerating voice compression, 3D graphics and audio), NEON (64 and 128 bit SIMD instruction set accelerating multimedia and signal processing), Jazelle RCT (Java acceleration and JIT compilation), Thumb-2 (extended 32-bit instruction set, bit-field manipulation, table branches, and conditional execution), integrated L1 and L2 caches and more.

פורסם

מציינים שהמעבד מסוגל לתת 2000 DHRYSTONE MIPS ב 1GHZ, כלומר, שקיימת גרסת 1GHZ של המעבד, לא גרסה של המכשיר עם מעבד 1GHZ.

אני לא יודע למה טרחו לכתוב את זה שם בכלל, זה לא ממש רלוונטי.

למכשיר אין גרסת 1GHZ.

מה הבעיה של כולם עם מסך רזיסטיבי? המסך של ה-N900 רגיש מאוד, זה לא המסך של ה-5800. הקלה שבנגיעות מורגשת, וגם מקבלים יתרונות ברורים של מסך רזיסטיבי בנוסף - היכולת להשתמש עם סטיילוס או כפפות במידת הצורך. יש אפילו תוכנת ציור למכשיר שמנצלת את העובדה שמסך רזיסטיבי יודע לזהות את מידת הלחץ המופעלת, כמעט כמו טבלט של Wacom.

לגבי Maemo כבר אמרתי, ברגע שפותח האשכול רשם "לינוקס", זה לפחות צריך להופיע ברשימת האפשרויות שלו.

אתה יודע, לפני שעברתי למכשיר עם מסך קפסטיבי חשבתי בערך אותו דבר.

אחרי שגיליתי שמסכים קפסטיביים חדשים פועלים ע"י זיהוי שדה חשמלי ולא דורשים מגע ישיר- זה סיפור קצת אחר.

אפשר להשתמש במסך קפסטיבי עם כפפות דקות (אתה יודע, מהסוג שיש סיכוי שתשים בישראל, אם אתה בכלל שם כפפות מתישהו תחת השמש שיוקדת פה 365 יום בשנה), אז "נאלצים" לוותר על שימוש במכשיר עם כפפות צמר עבות. באסה.

והבעיה של רוב האנשים עם מסך רזיסטיב היא שבגלל שדרוש לחץ, העבודה איתו לא מהירה כמו עם קפסטיב, והעובדה שמסכים רזיסטיביים לא תומכים מולטי טאץ', שכבר מזמן הפך להרבה יותר מסתם גימיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים