עבור לתוכן

חוות דעת על ערכו של מפרט מחשב

Featured Replies

פורסם

מצאתי מחשב זרוק Athlon xp 1800+ 256KB L2 עם לוח אם של ECS K7SOM+ VER 5.2 עם זיכרון 512MB החלפתי לו את המאוורר CPU של המעבד שהיה גנריק ברמה מזעזעת ושמתי DEEPCOOL חדש שהיה לי במלאי מרחתי משחה טרמית AC .

שאלה 1 . למה מקביל המעבד פנטיום 4 ? 1.8 ? המעבד על 1.53 MHZ תושבת 462 .

שאלה 2 . כמה שווה מחשב כזה ? יש לו 40GB כונן קשיח וצורב רגיל .

שאלה 3 . על כמה מעלות אמור להיות המעבד ? הוא רותח 40 מעלות בביוס / מנוחה זה טבעי ? מעבד חם עם המאוורר הפשוט הוא היה 43 .

שאלה 4. למה הוא טוב ? רק אינטרנט ? יש בו WIN XP PRO SP3 .

הוא עובד מצויין באינטרנט עשיתי לו עידכון ביוס מ 2001 ל 2003 .

פורסם

לגבי 1 - לא יודע מדומני שכן.

לגבי 2 - שווה בערך 50 ש"ח.

לגבי 3 - 40 זה בסדר - לא צריך להתרגש.

לגבי 4 - למה הוא טוב ? לכל מה שתראה עבורו שימוש - באופן כללי לשום דבר שייעודי לעגלה.

פורסם
  • מחבר

הוא שווה 50 שקל ? הוא עובד מצויין באינטרנט הוא לא נופל מה C2D שיש לי רץ חלק ומהר בכל האתרים

פורסם

אני מתעסק לא מעט עם מחשבים משומשים והוא שווה כמה שאנשים מוכנים לשלם עליו. אם אתה כל כך רוצה למכור אותו, תפרמט אותו תבדוק שהוא עובד ופרסם אותתו ביד2. אולי יגיע מישהו שיהיה מוכן לקנות אותו ב 1000 שקל. אי אפשר לדעת כמה אנשים מוכנים לשלם.

בכל מקרה, אני לא הייתי מוכר אותו עם מערכת הפעלה לא חוקית.

פורסם
  • מחבר

מי אמר לא חוקי ? יש עליו מדבקה עם רישיון OEM של WIN XP

- התקנתי על המחשב אנטי וירוס MSE המחשב לא זז היה תקוע לגמרי הורדתי את האנטי וירוס ושמתי ANTIVIR 6 ישן וזה עובד מעולה -

מה שהכי מוזר שעם ה MSE המעבד לא התאמץ בכלל בין 0 - 30% אבל ה HDD עבד כמו מטורף הלד האדום היה תקוע עם ה ANTIVIR הוא עובד סבבה .

פורסם

אני גולש באינטרנט אל מחשב דומה (מריץ arch linux) והוא מהיר

במחשב האחר שבו אני מתעסק אם גרפיקה קלה ההבדל המשמעותי ביותר הוא 1G זיכרון ומעבד סלרון 2.6. והוא עובד מהיר והכול

פורסם

הוא שווה כמה שמוכנים לשלם עליו.

אני הייתי אומר תודה רבה למראה שטר של 200 ש"ח.

ולא חושב פעמיים גם אם היו מציעים 100.

פורסם
  • מחבר

מפרט נוסף :

P4 3ghz - מעבד

לוח אם 945 יש VGA OB בלבד בלי PCIE ובלי AGP רק PCI SLOT

2 זכרונות 1GB DDR2 800

80GB IDE

צורב DVDRW

F 1.44

מאוורר 12

AC CPU PRO7

כמה הוא שווה ?

פורסם

אמנם הדיון כבר התפתח אבל הכותרת אינה עניינית אז תערוך אותה בבקשה, לפחות תרשום שאתה מעוניין בחוות דעת על ערכו של מפרט מחשב.

פורסם
  • מחבר

עכשיו זה ענייני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים