פורסם 2010 באוגוסט 2815 שנים היי,אולי אתם יכולים להמליץ לי על מכונה לעיצוב זקן, מעיין מכונת תספורת כזאת עם כמה דרגות חיתוך,שאפשר לטעון בחשמל (ולא בטריות), שלא צובטת את העור...הסתכלתי קצת בזאפ, אבל אז חיפשתי ביקורת בגוגל על המכונות שם והן היו די רעות...תודה!
פורסם 2010 באוגוסט 2815 שנים http://www.moser-professional.com/produkt_details.php?pos=%7C3&nav_id=15&id=15
פורסם 2010 באוגוסט 2915 שנים אני אומר לך מנסיון של שנים בתחום,כל המכונות לעיצוב זקן זה חתיכת בולשיט.יש לי כבר כמה שנים מכונת גילוח קצת יקרה, אבל סטנדרטית,פליפס 8240 .. עלתה לי בזמנו קרוב ל-500 ש"ח, היום המחיר לא שונה בהרבה. (זה לא חומרה אחרי הכל)יש בחלק האחורי של המכונה סכין שפועלת בצורה מכאנית,מאד קל לעצב איתה. ממליץ בחום
פורסם 2010 באוגוסט 2915 שנים אני אומר לך מנסיון של שנים בתחום,כל המכונות לעיצוב זקן זה חתיכת בולשיט.יש לי כבר כמה שנים מכונת גילוח קצת יקרה, אבל סטנדרטית,פליפס 8240 .. עלתה לי בזמנו קרוב ל-500 ש"ח, היום המחיר לא שונה בהרבה. (זה לא חומרה אחרי הכל)יש בחלק האחורי של המכונה סכין שפועלת בצורה מכאנית,מאד קל לעצב איתה. ממליץ בחוםמזה קשור בולשיט?
פורסם 2010 באוגוסט 2915 שנים מחבר אני אומר לך מנסיון של שנים בתחום,כל המכונות לעיצוב זקן זה חתיכת בולשיט.יש לי כבר כמה שנים מכונת גילוח קצת יקרה, אבל סטנדרטית,פליפס 8240 .. עלתה לי בזמנו קרוב ל-500 ש"ח, היום המחיר לא שונה בהרבה. (זה לא חומרה אחרי הכל)יש בחלק האחורי של המכונה סכין שפועלת בצורה מכאנית,מאד קל לעצב איתה. ממליץ בחוםאני מתכוון למכונה לעיצוב זקן, שהיא יותר כמו מכונת תספורת,אתה מדבר על מכונת גילוח שבה יש קוצץ פאות, שהוא מאוד איטי ורק בדרגה אחת...
פורסם 2010 באוגוסט 2915 שנים אני משתמש במכונת תספורת בלאי כלשהי של Panasonic שקניתי ב-200 ש"ח או משהו כזה אני חושב. אין תלונות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.