עבור לתוכן

סקירה מוקדמת של Sandy Bridge דגם Core i5 2400

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חיפוש קצר ברשת מלמד שהאתר היחיד עם הסקירה המוקדמת הזאת הוא אנאנדטק. יפה להם.

צריך קשרים מצויינים עם אינטל כדי להיות היחיד והראשון שמקבל דגימות ממוצרים עתידיים של אינטל.

מי שרוצה להיות מעודכן על אינטל שיבקר שם.

מאידך, מי שרוצה להיות מעודכן על חומרה אחרת, או להשוות חומרה אחרת לאינטל, נראה לי שאנאנד הוא לא המקום.

את המידע הבדוק יותר, המקיף יותר, המקצועי יותר, היחצ"ני פחות צריך למצוא במקומות אחרים ברשת.

מצחיק. זה מעבד שדלף. לא קשרים, לא לחץ, לא כלום.

פורסם

אתה לא יכול לדעת את זה דורון.

חוץ מזה שאין סיבה למהר ולשפוט מעבדים כאלו ואחרים, נמתין שהם ישוחררו וכמוהם גם המעבדים החדשים של AMD ומאוחר יותר נסיק מסקנות כשנדע הרבה יותר.

פורסם

מה שמדהים במעבדים החדשים זה הטכנולוגיה...

נשארו ב 4 ליבות ו 8 נימים נשארו באותם תדרים MHZ אבל שיפרו פלאים את הביצועים...

אין ספק שזה יפגע במכירות של ה 6 ליבות (גם בגלל מחירו)

אין ספק שכאשר יצא מעבד 6 ליבות בטכנולוגיה החדשה הוא יהיה כלכך מצויין :jump:

אין ספק שגם למי שיש I7 כלשהו ירצה לשדרג יותר מהר ממה שהוא תיכנן :kopfpatsch:

פורסם

במקומכם לא הייתי ממהר להסיק מסקנות, מחכה לראות מה AMD ישלפו מהכובע, ישבו בשקט קצת יותר מדי זמן.

אני חושב ש-Intel קצת לחוצה מהעניין.

יש לי הרגשה שהמערכת הבאה שלי תהיה מבוססת AMD, נחיה ונראה.

פורסם

מצחיק. זה מעבד שדלף. לא קשרים, לא לחץ, לא כלום.

בספק אם זה מעבד שהודלף. נניח בצד את העובדה שאינטל רשאית להחרים את הסקירה של האתר.

זה לא פעם ראשונה שזה קורה, ולמען האמת בכל דור חדש של מעבדים שהיה לפני השקה, אינטל זרקה מעבד לסקירה מספר חודשים לפני ההשקה עצמה.

פורסם

בספק אם זה מעבד שהודלף. נניח בצד את העובדה שאינטל רשאית להחרים את הסקירה של האתר.

זה לא פעם ראשונה שזה קורה, ולמען האמת בכל דור חדש של מעבדים שהיה לפני השקה, אינטל זרקה מעבד לסקירה מספר חודשים לפני ההשקה עצמה.

אינטל היא חברה מסחרית ואנאנד הוא אתר מסחרי וכשתי חברות עצמאיות מותר להן לפרסם נתונים בטרם יציאת המעבד.

יש סוגייה שצריך לשים לב אליה. האם כאשר אנאנד זוכה לפריבילגיה להיות היחיד עם הסקופ, האם אז אפשר להסתמך עליו בהשוואות בין מעבדים ומוצרים בין חברות שונות. האם לנוכח הקשר העסקי בין אינטל לאנאנדטק, ניתן להתייחס לסקירות של אנאנד כאובייקטיביות.

השכל הישר אומר שלא. ניסיון העבר בסקירותיו של אנאנד והן בסקירה הספציפית הזאת מחזק את זה.

פורסם

אנאנד טוען שאינטל לא משתפת איתו פעולה עם המעבד הזה. הוא מדגיש זאת בחלק של הניחושים בקשר לסוג ועוצמת הGPU המובנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים