עבור לתוכן

השאלה הכי פשוטה שיש בערך: כמה שעות לימוד שבועיות היו לכם בכיתה י"ב?

Featured Replies

פורסם

אני בי"א, ונכון שזה לא קשור כ"כ.

אבל אני קיבלתי 55שעות שבועיות!!!

האם למישהו היה כ"כ הרבה?(אני עושה פיסיקה 5 מתמטיקה 5 כמיה 5 ביולוגיה 5 אנגלית 5)

• תגובות 40
  • צפיות 8.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה שאתה מטורף זאת אשמתך, מי לעזאזל לוקח 5 יח"ל אנגלית + מתמטיקה ומרחיב עוד 3 מקצועות?!

פורסם

^^^

אומנם קצת מוגזם, אבל אצלנו בבית ספר היו הרבה מאוד שעשו את זה.

הנורמה הייתה 4/5 מתמטיקה, 5 אנגלית (אצלנו 5 אנגלית היה חובה) + שני מקצועות מורחבים.

אז כן, עוד מקצוע מורחב היה קצת מוגזם, אבל נפוץ למדי.

ויא' באופן עקרוני זאת השנה הכי עמוסה. יב' תמיד שכונה כי מלא מקצועות יורדים בסוף יא'.

כמובן שזה גם תלוי בפיזור הבגרויות אצלכם, אבל ככה זה בדרך כלל.

פורסם

זה שאתה מטורף זאת אשמתך, מי לעזאזל לוקח 5 יח"ל אנגלית + מתמטיקה ומרחיב עוד 3 מקצועות?!

אצלנו בביה"ס זה ככה, יש 3 מגמות שאתה חייב לבחור אחת מתוכן(ביוטכנולוגיה, אלקטרוניקה, מחשבים), כל מגמה עושים 10יחידות.(בשני מקצועת)

בנוסף למגמה יש אנגלית ומתמטיקה שאתה בוחר כמה יח"ל לעשות, ואתה יכול לבחור גם פיסקה5 וערבית.

יש מקצוע אחד שהוספתי מעבר.

רק לא שכחתי לציין, בגלל שאני בבית ספר דתי, יש גם 5 תלמוד ועוד 3 תנך דתי(כמובן בלי אזרחות/היסטוריה/ספרות)

בסופו של דבר אנחנו יוצאים מהבית ספר הזה עם כ-40יח"ל. זה הרבה?

פורסם
  • מחבר

38 שעות שבועיות:

20 שעות לימודים (היסטוריה ספרות אזרחות וכו')

2 שעות חינוך גופני

1 שעה חינוך חברתי (יעני שעת מחנך)

5 שעות אנגלית (נפטר מזה כבר בבגרות חורף, כלומר אני מקווה להיפטר מזה)

10(!!!) שעות מחשבים

מתכון מוצלח לשנה מפחידה. יש לי פאקינג 5 שעות רצופות של סוציולוגיה ביום רביעי (עד 6!).

ומשום מה פתאום יש לי דחף נוראי להגיד למורה למחשבים שאני מעדיף להישאר עם ה-3 יחידות שלי (הרי כדי ללמוד הנדסת חשמל לא צריך אפילו יחידה אחת מזה).

פורסם

^ אולי לא צריך יח"ל, מה שבטוח צריך זה תחת. לשבת וללמוד.

אם זה מפחיד אותך, חכה עוד לא ראית כלום.

פורסם

אם אתה רוצה ללמוד ולעסוק בהנדסת חשמל - מה קשור בכלל סוציולוגיה?

פורסם

צריך להרחיב את המקצועות שקל להוציא בהם ציון גבוהה. לאף אחד לא אכפת אם עשית 5 יחידות חשמל או 5 יחידות גיאוגרפיה. הממוצע הוא הקובע.

פורסם

אני די בטוח שעל מקצועות כמו חשמל\מ. המחשב\פיזיקה וכו' יש בונוס.

פורסם

רק על פיזיקה מקבלים אקסטרה ורק בטכניון. באוניברסיטאות אחרות כל מקצועות הרחבה מקבלים משקל זהה בחישוב ממוצע.

פורסם

37 שעות כולל שעת חלון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים