פורסם 2010 באוגוסט 2715 שנים מעניין אותי גם כן לדעת עד כמה זה שווה ולפי מה הם מייעצים מה יכול להתאים.
פורסם 2010 באוגוסט 2715 שנים אני הייתי אחרי הצבא (לפני 9 שנים...)לדעתי? בזבוז זמןאחרי מספר מפגשים מבחנים וכו' קיבלתי רשימה עם כל המקצועות הקיימים פחות או יותר
פורסם 2010 באוגוסט 2815 שנים אפשר לדעת יותר לגבי איך שמתנהלים המפגשים האלה? איזה סוגי מבחנים? האם בסופו של דבר אתה עוסק במקצוע שכביכול הכוונו אותו אליו?
פורסם 2010 באוגוסט 2815 שנים אני לא יודע באיזה רמה של התלבטות אתה וגם לא הייתי בייעוץ אבל אם אתה ממש לא יודע מה הכיוון ורוצה לחשוב על דברים יש מבחן אחד בWALLA שהוא אומנם רחוק מטוב אבל יכול לעשות אחלה אלימינציה. במבחן אתה מזין כל מיני תכונות שחשובות לך בעבודה וזה מדרג לך את מידת ההתאמה שלך למקצוע איקס.אם אתה מעוניין (חינם אך מחייב הרשמה) http://mivdak.yoram.co.il/
פורסם 2010 באוגוסט 2815 שנים אפשר לדעת יותר לגבי איך שמתנהלים המפגשים האלה? איזה סוגי מבחנים? האם בסופו של דבר אתה עוסק במקצוע שכביכול הכוונו אותו אליו? תשמע... זה היה מזמן, אני כבר לא ממש זוכר היו 2-3 מפגשים כללו גם מבחנים (פסיכוטכני/אישיות וכו') וגם שיחות עם מישהי כמו שאמרתי, היא נתנה לי פחות או יותר את כל המקצועות הקיימים, אז הלכתי על אחד מהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.