פורסם 2010 באוגוסט 2715 שנים הי,מקווה שמישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה הבאה.בזמן האחרון יש תחושה כללית של איטיות במחשב שבאה לידי ביטוי בעיקר בפעולות כמו פתיחת קבצי WinRar טעינת משחקים פתיחת תוכנות וכו...לדוגמה קבצים של בערך 700 מגה של Winrar שבד"כ היה לוקח לי כמה שניות לפתוח, עכשיו לוקח לי 2 דקות.מפות של Call of Duty MW 2 שהיו נטענות תוך בערך 20 שניות, היום נטענות תוך 2 דקות. אפילו להעלות משחק של PES 09 לוקח הרבה יותר זמן.אני לי זמן לפרמט ולהתקין את מערכת ההפעלה, ואני גם לא בטוח שזה יעזור.חשבתי שאולי הטמפרטורות גבוהות מדי, אבל חוץ מהרדיסק שהחום שלו ה-50 מעלות (שזה נראה לי בטווח הסביר), כל השאר נראה בסדר מבחינת SpeedFan.כל הליבות של המעבד נמצאות בסביבות ה-40 מעלות.ולא נראה שיש איזה שהוא Process שמפריע יותר מדי.האם יש למישהו רעיון ממה זה יכול לקרות? המפרט שלי הוא - Intel Core2Quad Q6600Gigabyte EP43-DS3LSapphire Radeon HD48502*1GB DDR2 Ram OCZ Reaper 8500 1066Mhz HPC CL 5-5-5 @ 2.1VCorsair PSU 450Wהארדיסק 500 גיגה של WDועוד הארדיסק 300 גיגה של Hitachi (נראה לי)תודה!
פורסם 2010 באוגוסט 2715 שנים תנסה אולי לבצע בדיקת וירוסים וגם תבצע איחוי דיסק למקרה וכל זה לא עוזר תבצע בדיקת סקטורים עם התוכנה MHDD
פורסם 2010 באוגוסט 2715 שנים מחבר לא נראה לי שיש וירוסים, אבל אפילו כשניסיתי לבדוק עכשיו זה היה כל כך איטי שזה היה פשוט בלתי אפשרי.האמת שמיד אחרי זה המחשב נכנס למצב של איטיות מטורפת, בקושי יכולתי להפעיל משהו.יש מצב שאולי זו בעיה של מתח חשמלי? [attachment deleted by admin]
פורסם 2010 באוגוסט 2715 שנים יכול להיות בעיה של מתח או קירור. תבדוק שהכול מקורר כמו שצריך (כולל מעבד וציפסט) אל ידיי בדיקה של כל החלקים אם היד כשהמחשב עובד. תבדוק שהקירור של המעבד מחובר כמו שצריךתבדוק שאין קבלים מנופחים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.