עבור לתוכן

HTC Wildfire - בעד ונגד, אשמח לדעתכם

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

נזכרתי שיש גם אופציה למיילסטון, בהנחה שאני מתעלם לרגע מהעובדה שהוא מאוד כבד, יש לו חסרונות בולטים? איך הוא לעומת הדיזייר למרות מהירות מעבד נמוכה כמעט בחצי?

• תגובות 49
  • צפיות 7.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יצא לי לשחק איתו קצת, מכשיר מאוד נחמד

פורסם

יצא לי לשחק איתו עם הרום המקורי של סלקום ועל אותו מכשיר רק עם לאנצ'ר אחר, לא יודע איזה, ועם הרום של סלקום הוא מה להגיד, קירטע במעברי מסך...

אבל עם הלאנצ'ר פרו הכל זז חלק.

פורסם
  • מחבר

אתם חושבים שהוא יכול לעמוד בכבוד מול הדיזייר וה-N1? שווה לי לרכוש אותו כחדש (2100 ש"ח) לעומת ה-N1 כמשומש בערך באותו מחיר? הבנתי שהמילסטון אמור לקבל עד סוף השנה פרויו

פורסם

מיילסטון יקבל עד סוף השנה פרויו, ושוב, זה תלוי מה אתה הולך לעשות עם המכשיר.

פורסם
  • מחבר

אין לי שימושים כבדים בשום צורה. אני פשוט רוצה קצת מהכל - GPS, אפשרות לגלישה נוחה במכשיר, מצלמה סבירה+, מוזיקה

פורסם

אז המיילסטון מצוין בשבילך.

הוא מכשיר לא יקר מדי ומאוזן מבחינת חומרה ופיצ'רים.

פורסם
  • מחבר

אני יודע, מההתחלה אהבתי אותו, אבל המשקל שלו הורג אותי! אני מודה שלא ניסיתי אבל ה-N97 היה כבד אבל המיילסטון 20 גר' כבד יותר. רק מהבחינה הזו אני חושב על אופציות אחרות כמו ה-N1 שאפשר לקנות יד2 באותו מחיר של MS חדש. לדעתך המעבד 600Mhz של ה-MS אמור להכביד עליו בעתיד כשיגיע אליו פרויו וכו' או ש"בטוח" לקנות מכשיר עם מעבד כזה כיום

פורסם

פרויו קלה ויעילה יותר מאקלייר. זה בערך כמו ויסטה ו 7.

ואין שום בעיה עם מעבדי 600MHZ. יעבור עוד הרבה זמן עד שיהיו קיימות בכלל אפליקציות שידרשו יותר מזה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, ז"א שעכשיו הבעיה היחידה מבחינתי לגבי המיילסטון זה המשקל שלו. בעיה כבדה תרתי משמע

פורסם
  • מחבר

ראיתי בוואלה שופס שיש מכירה מוקדמת של ניופאן אם אני לא טועה במחיר התחלתי של 2800 ש"ח ועם עברית שלהם. נשמע נחמד בהנחה ואפשר לקנות בסביבות המחיר הזה. בכל אופן, נזכרתי בדבר חשוב - האם המיילסטון/N1/דיזייר תומכים כולם או אחד מהם בפונקצית Pinch to zoom? האם מדובר במשהו תוכנתי שאמור להיות קיים בפרויו ואז לא תהיה בעיה עם אף אחד מהנ"ל?

פורסם

כולם תומכים, גם אם בדזייר ובנקסוס זה קצת עקום, זה מספיק טוב בשביל PINCH TO ZOOM

פורסם
  • מחבר

במיילסטון אם כך המצב יותר טוב? והתמיכה היא תוכנתית ובאה יחד עם 2.1/2.2? כי ראיתי היום ביקורות ודיאו ביוטיוב שנאמר שהנ"ל לא תומכים, אפשרי כי דובר על 2.0 של אנדרואיד?

פורסם

אבל אתה לא משלם 190. אם אתה קונה באנגליה ישר מהחנות עם מישהו שמבקר שם אתה משלם VAT מקומי, המחיר כולל VAT הוא 230 פאונד.

לא יודע איך אף אחד לא הזכיר זאת, אבל ניתן לקבל החזר במזומן על ה VAT בשדה התעופה לאחר ביקורת הדרכונים. חייבים לשמור על הקבלות והחשבונית, ולבקש בחנות את הטופס עבור זה. (לאזרחים זרים)

ככה זה בכל מדינה בעולם. ואני באופן אישי קיבלתי החזרים יותר מפעם אחת.

פורסם

לא יודע איך אף אחד לא הזכיר זאת, אבל ניתן לקבל החזר במזומן על ה VAT בשדה התעופה לאחר ביקורת הדרכונים. חייבים לשמור על הקבלות והחשבונית, ולבקש בחנות את הטופס עבור זה. (לאזרחים זרים)

ככה זה בכל מדינה בעולם. ואני באופן אישי קיבלתי החזרים יותר מפעם אחת.

מclove אי אפשר לקבל טופס להחזר מס

במיילסטון אם כך המצב יותר טוב? והתמיכה היא תוכנתית ובאה יחד עם 2.1/2.2? כי ראיתי היום ביקורות ודיאו ביוטיוב שנאמר שהנ"ל לא תומכים, אפשרי כי דובר על 2.0 של אנדרואיד?

כן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים