פורסם 2010 באוגוסט 2715 שנים ההבדלים זניחים עד לא קיימים גם ביישומים תובעניים יותר משרת קבצים.כמובן אבל שמדובר לרוב על פלטפורמות שונות (בין אלו המשתמשות ב-DDR2 ו -DDR3 הכוונה) וכאן אולי דווקא טמונים ההבדלים, אם כי עבור שרת קבצים גם פה אני לא רואה הבדלים מהותיים (מלבד שיקולים של פליטת חום וצריכת אנרגיה).
פורסם 2010 באוגוסט 2715 שנים מחבר אם אני מחליף זכרונות, אני יחליף רק את הלוח אם לאותו דגם בדיוק רק שתומך ב- ddr3 איזה עדיף מבחינת צריכת אנרגיה ואיזה עדיף מבחינת ביצועים??
פורסם 2010 באוגוסט 2715 שנים מבחינת ביצועים כבר עניתי לך, אין הבדל.מבחינת צריכת אנרגיה זיכרונות DDR3 צורכים פחות, אבל גם זה לא משמעותי ודי זניח.איך אתה יכול להחליף רק את לוח האם? לרוב זה לא אפשרי ללא החלפת הפלטפורמה כולה (כלומר מעבד, לוח אם וזיכרון) במקרים המעטים שזה כן אפשרי (לוח בתושבת 775 עם בקר זיכרון שתומך באחד מסוגי הזיכרונות לדוגמה) זה לא משתלם אם קיימת בידך כבר החומרה. למה להגדיל את העלות רק בשביל תמיכה בזיכרון כזה או אחר שלא תהיה לו השפעה על ביצועי המערכת?אבל כדי שנוכל לדבר יותר עניינית, פרט בבקשה מהי בכלל החומרה עליה יתבסס השרת (והאם זה שרת ביתי/עסקי)?
פורסם 2010 באוגוסט 2715 שנים אם אני מחליף זכרונות, אני יחליף רק את הלוח אם לאותו דגם בדיוק רק שתומך ב- ddr3 איזה עדיף מבחינת צריכת אנרגיה ואיזה עדיף מבחינת ביצועים?? ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.