עבור לתוכן

מסך כחול במחשב חדש

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש ללא הארד דיסק, כשכוונתי הייתה להשתמש בהארד דיסק מהמחשב הישן. כשהעברתי את ההארד דיסק מהמחשב הישן למחשב החדש, מערכת ההפעלה התחילה טיפה להעלות, ואז קיבלתי מסך כחול. במסך הכחול הוא אומר למעשה לבדוק וירוסים במחשב, להסיר התקנים ישנים ולהוריד כל התקן ישן, לבדוק סקטורים פגומים בעזרת chkdsk/f .

לא הצלחתי בשום אופן להיכנס למצב דוס, ולעשות לא בדיקת הארד דיסק.

האם הבעיה יכולה לנבוע מכך שהדיסק הקשיח היה במחשב אחר? כלומר החומרה במחשב החדש שונה מזו שבמחשב הישן? האם פירמוט הדיסק הקשיח והתקנה נקייה של מערכת ההפעלה תפתור את הבעיה?

כמובן שבמחשב הישן הדיסק הקשיח עבד מצויין. מדובר בדיסק SATA, שנמצא אצלי בערך שנה. הכל היה איתו בסדר גמור עד שהעברתי אותו למחשב החדש. עכשיו הוא לא עובד גם במחשב הישן. ייתכן שזה בגלל שמתאם ה-SATA-IDE שיש לי נדפק (המחשב הישן לא זיהה חיבור SATA).

האשכול פורסם לבקשת zohar678.

תודה מראש ושבת שלום,

dr70 :D

פורסם

זה אמור להיות ככה.

איזה מערכת הפעלה מותקנת עליו?

בגדול אתה יכול לפתור את זה עם התקנת תיקון.

פורסם

התקנה נקיה בלבד, אל תנסה כל תיקון אחר אחרת אתה |תתחתן" עם מעבדת מחשבים...

לאחר התקנת מע' הפעלה דרייברים לוח אם והלאה.

פורסם
  • מחבר

לשאלת multicore, מותקנת עליו מערכת הפעלה win xp. ברשותך המשך השאלות של zohar678: איך אני עושה התקנת תיקון, כאשר אני לא יכול להיכנס ל-DOS, ולא לעשות BOOT CD?

מספר השגיאה של המסך הכחול הוא: *** stop: 0x0000007b (0xf78d2524,0xc0000034,0x00000000,0x00000000) מספר השגיאה אמור היה להיות משמאל לנקודותיים שאחרי ה-stop. זה פשוט לא הודפס לי נכון בפורום. אין לי מושג איך לכתוב את זה כדי שזה ייצא נכון.

בעבר כבר העברתי הארד דיסק עם מערכת הפעלה של win xp ממחשב אחד למחשב שני, ולא הייתה בעיה כזאת.

תודה רבה לשניכם.

שבת שלום,

פורסם
  • מחבר

כלומר אם זה היה עם win vista או win 7, זה לא היה קורה?

בכל אופן אשמח אם תוכל לעזור לי לעזור ל-zohar678 לפתור את הבעיה.

תודה רבה ושבת שלום,

פורסם

בינתיים הצלחתי להעלות את המערכת הפעלה על המחשב הישן שלי.

אני מגבה עכשיו דברים ולאחר מיכן אפרמט את מחיצת C ובזאת אני אכן מקווה לפתור את בעית המסך הכחול במחשב החדש.

תודה לעוזרים

פורסם

בינתיים הצלחתי להעלות את המערכת הפעלה על המחשב הישן שלי.

אני מגבה עכשיו דברים ולאחר מיכן אפרמט את מחיצת C ובזאת אני אכן מקווה לפתור את בעית המסך הכחול במחשב החדש.

תודה לעוזרים

אל תפרמט כלום!

כשהWINDOWS עולה במחשב הישן לך לDEVICE MANAGER ותכוון את הדרייבר של הבקר של ההארדיסק לSTANDARD ואז זה אמור לפעול כמו שצריך במחשב החדש![br]פורסם בתאריך: 27.08.2010 בשעה 21:48:52

עוד שתי תמונות...

מקווה שלא מאוחר מידי :silly:

בהצלחה

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

zohar678 אמר לי שהוא פירמט את מחיצה C (המחיצה של מערכת ההפעלה) במחשב הישן. הוא לא מצליח להתקין במחשב החדש את מערכת ההפעלה. כשהוא מנסה להריץ BOOT מה-CD זמן קצר אחרי עליית ה-Win 0 (כשמופיע הלוגו של Win xp עם הפס הכחול למטה) עדיין הוא מקבל מסך כחול עם אותה הודעת שגיאה.

מה ניתן לעשות כדי לפתור את זה?

תודה מראש ושבת שלום,

פורסם

הבעיה נפתרה,

אומנם לצערי לפני שראיתי את התשובה של המשתמש omri_ro

כבר פירמתתי את כונן C ומישום מה דברים ששמרתי במחיצת F נמחקו גם הם וכך איבדתי דברים חשובים :kopfpatsch:.

למעשה לחצתי בביוס על הפקודה של להגדיר בביוס הגדרות אופטימליות וזה למעשה גרם בדיוק למה ש omri_ro :xyxthumbs:

כתב ובכך בא גואל ציון.

תודה לכול אלו שניסו לעזור ובמיוחד לך DR70 חבר יקר ומציל אמיתי. |לב|

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים