עבור לתוכן

התקנת מערכת הפעלה לאחר החלפת דיסק קשיח חדש

Featured Replies

פורסם

שלום לכל המקצוענים ....

המחשב הנייד שלי נפל לפני שבוע ומאז המערכת הפעלה אינה עולה.

לאחר מסירת המחשב לבדיקת הדיסק קשיח התגלה כלא תקין ולכן רכשתי חדש.

עכשיו אני מנסה לבצע יצירת מחיצות דרך מערכת הפעלה XP וגם WINDOWS 7 ללא הצלחה

הגדרתי עליית BOOT דרך הכונן DVD החיצוני שלי וכאשר אני טוען דיסק של מערכת הפעלה , כונן הדיסקים על פניו נראה כעובד

קורא את הדיסק למספר שניות ולאחר מכן עוצר ( אין רעש קריאה).

עכשיו שאלותיי הם כאלה

1. האם ישנה דרך אחרת להגדיר את המחיצות לביצוע התקנת מערכת ההפעלה ללא דיסק ההתקנה ???

2. במידה וכונן הדיסקים לא תקין האם אוכל להצליח ליצור מחיצות והתקנת מע' ההפעלה דרך DISC ON KEY ???

אני ממש אובד עצות ומתוסכל מהעניין הזה , אשמח לקבל כל עזרה שתוביל לפתרון

בתודה מראש

פורסם

ניתן להגדיר מחיצות בדרך הישנה ע"י שימוש בFDISK למשל, קרא עליה בגוגל, יש עוד אלטרנטיבות, סביר להניח שיש משהו שיתאים בדיסק של HIREN.

2. אם המחשב מתחיל את ההתקנה אבל לא מאפשר יצירות מחיצות על הקשיח, פחות הגיוני שהבעיה היא בכונן האופטי, יחד עם זאת שווה לנסות להתקין מDISK ON KEY.

פורסם
  • מחבר

זה העניין ... אני טוען בכונן דיסק מערכת הפעלה של XP או WINDOWS 7 ואין שום סימן להתחלאת האתחול

הדיסק נראה כביכול שנקרא ע"י כונן ה DVD למספ שניות ואז נעצר והמסך נשאר שחור ללא הערות כלל

אולי רעיון נוסף בבקשה

המון תודה על העזרה

פורסם

למרות שלפי מה שכתבת הסיכוי נמוך, תוודא שבביוס בכלל מוגדר BOOT מכונן התקליטורים. אבל לפי מה שתיארת, סיכון נמוך. אז...

או שתקליטור ההתקנה פגום, או שכונן ה CD\DVD פגום.

דבר ראשון תבדוק תקליטורים אחרים, באותו כונן. תשאיל מחבר. אתה יכול גם לנסות את התקליטורים שלך במחשב אחר. למרות שגם אם הם עובדים, זה לא אומר לחלוטין שהכונן לא יקרא דיסקים אחרים.

ניתן להכין התקנה דרך disk on key, אבל מדובר בתהליך מסובך יחסית.

http://www.blogsdna.com/2016/how-to-install-windows-7-from-usb-drive-without-windows-7-iso-dvd.htm

פיתרון נוסף, לקנות או להשאיל כונן DVD חיצוני USB ולהתקין משם. עלות צורב DVD חיצוני - 225 שח.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

המוןהמון תודה על העזרה ....

אני ינסה התקנת מערכת ההפעלה דרך DOK ואני מקווה שזה יאמת לי האם הכונן DVD שלי פעיל ותקין

אם ישנם רעיונות נוספים לפתרון הסוגייה אני אשמח לשמוע ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים