עבור לתוכן

עזרה בקניית xbox 360

Featured Replies

פורסם

ערב טוב,

אני מתכנן לקנות את הxbox 360 ולפני שאני קונה אני מעדיף להתייעץ עם כמה מהפורום הזה שאני בטוח שיש להם יותר ניסיון ממני

בכל הנוגע לקונסולות.

אז ככה, יש לי כמה שאלות:

1. איזה עדיף לקנות את ELITE או את הARCDE? אני שואל בגלל שהARCDE יותר זול והאם הוא מספיק בשבילי?

האם בכלל יש הבדל בביצועים? אני יודע שלELITE יש הרבה הרבה יותר נפח, אבל גם ככה בשביל מה אני צריך דיסק קשיח גדול?

הרי אין התקנה פשוט מכניסים ומשחקים.

2. ראיתי שיצא דגם חדש בשם xbox 360 slim השאלה שלי אם שווה לי לקנות, פשוט הבנתי שאין לו קורא צרובים ואני ממש לא מתכוון לקנות

משחקים ב300 שקל, הכל אני הולך להוריד...

3. האם ייצא מתישהו איזה אביזר כמו אקדח? פשוט אני רוצה לשחק במשחקי FPS ואני רוצה תחליף ראוי לעכבר.

4. תמיד הייתי איש של מחשבים פשוט כדי לקנות מחשב שיפעיל לי gta iv וכאלה ברמה טובה צריך מחשב די יקר...

וקונסולה די זולה יחסית? האם הxbox 360 מפעיל את המשחקים ברמה טובה וחלקה בגרפיקה גבוהה?

סליחה על החפירה ותודה מראש.

פורסם

1-הארדיסק כן חשוב לדברים כמו DLC\דמוים \שירים וכו

כמו כן אפשר להתקין משחקים אליו לחסוך בשחיקת העינית

2-הslim יצא לא מזמן ומחליף את השמנים

כן יש לו פריצה -אבל לטעמי מטומטם לפרוץ קונסולה כזאת שרוב הכיף שלה ברשת ואתה יכול לחטוף באן לרשת של הקונסולה עצמה

מה שיאפוך את ה360 ללבנה יקרה חוץ ממשחקי סינגל שרובם מאוד קצרים

בעניין משחקים עם אתה קונה מחול -במיוחד המוזלים זה יוצא הרבה יותר זול מ300 שקל

3-יש אביזר לא רישמי שנותן לך לחבר עכבר עד כמה שאני זוכר -אבל המשחקים לא מותאמים לזה ב360

אפילו הFPSים כי הם הותאמו במיוחד לגימפאד -ככה שלדעתי זה תיהיה שטות לשחק ככה

4-יחסית למחשב משחקים מודרני היום -ההגדרות משחקים בקונסולות הרבה יותר נמוכות

הרוב 720P וגם יתר ההגדרות נמוכות ממחשב נורמלי -אבל עדין זה לא כזה משנה כי אתה מסתכל מרחוק במסך גדול

וכל עוד לא תעשה בדיקה אחד מול אחד זה לא צריך לשנות לך

עם זה כן משנה לך תיקנה מחשב משחקים עם גימפאד 360 וזהו

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה קרירין,

רשמת שזה מטומטם לפרוץ קונסולה כזאת כי כל הכיף שלה ברשת, התכוונת לslim או לxbox 360 בכללי?

את האביזר הלא רשמי שדיברת עליו אני מכיר, השאלה שלי אם יש איזה אביזר כמו אקדח אלחוטי למשחקי fps שנותן דיוק כמו שעכבר נותן?

והאם ההגדרות הנמוכות בקונסולה נמוכות בהרבה ממחשב? אני לא רוצה לשחק gta 4 אם גרפיקה של gta s.a... והאם המשחקים פועלים חלק או מקוטע?

תודה.

פורסם

1-360 בכללי -הלב של הקונסולה זה במשחקי רשת -דרך אגב גם צריך לשלם בערך 50$ בשנה לאפשרות הזאת

בלי רשת רוב הכותרים הגדולים שלה מסתימים בפחות מ10 שעות סינגל

יש אומנם משחקים ארוכים דוגמאת פלאוט ואובוויליון אבל זה מיעוט

כל העניין זה מולטי מכוון שנותן המון שעות משחק

לדוגמה משחקים כמו הילו 3 וCOD6

כדי לך לבדוק איזה משחקים קיבלו ציון הכי גבוה לקונסולה ואז לבדוק וגם להשוות מול הPC

כי אין הרבה משחקים ארוכים טובים (בסינגל) שבלעדים ל360

2-לא יודע עם יש אביזר כזה -יכול להיות אבל עוד פעם המשחקים לא תוכננו לזה

שתשחק בקונסולה תבין לבד -המשחקים פותחו במחשבה לגימפאד

3-כן נמוכות בהרבה -לא להגזים לGTA הישנים -פשוט אותם משחקים חדישים כמו במחשב רק תחשוב על הגדרות יחסית נמוכות

או במילים אחרות מחשב ב3000 שקל יתן לך גרפיקה הרבה יותר טובה עם תבנה אותו בצורה נורמלית

פורסם
  • מחבר

הבנתי תודה

בשורה התחתונה אני אוהב משחקי מרוצים וnba וגם משחקים כמו gta iv mafia 2 the godfather2 ...

מה עדיף למשחקים כאלה קונסולה או מחשב רגיל?

ומשחקי fps אפשר בכלל לשחק בבקר של xbox זה ניראה לי תחליף נוראי לעכבר...

אני שואל כי אני לא רוצה לבזבז כל כך הרבה כסף על מחשב ואת הקונסולה אני יכול לקנות ב1600 שח... אז מה עדיף? והאם אני עושה בחירה נכונה?

אני מפחד שבגלל שההגדרות נמוכות בהרבה זה יבאס לשחק בקונסולה... לפי הניסיון שלך אם אני משחק על lcd זה מכפר על הגדרות נמוכות?

תודה.

פורסם

תיראה כל מיקרה לגופו -אין פה מנצח או מפסיד זה תלוי בעדפות

ל360 יש משחקי מרוצים מאוד טובים-אבל גם למחשב ולPS3

NBA המחשב פחות להיט בזה

לטעמי הPC כרגע עדיף על הקונסולות בFPS ולא רק בגלל הגרפיקה אלה גם בגלל השליטה

אבל בגדול עם אין לך תכנון לקנות\להחליף משחקים לקונסולות -כדי לך לוותר

בPC לא יכולים לתת לך באן למחשב עצמו בקונסולות כן

בעניין שליטה בגימפאד-אתה יכול לקנות גימפאד 360 חוטי ולנסות במשחקי מחשב שתומכים בו

בגדול הFPS בקונסולות עברו התאמה לגימפאד ככה שאין בעיה לשחק ככה

מבחינתי זה פשוט הרבה פחות כיף

פורסם
  • מחבר

סבבה אז שאלה אחרונה לפני שאני החליט אם לקנות, משחקי מרוצים forza dirt... ומשחקים כמו gta 4 mafia 2 כיף לשחק איתם באקס בוקס?

שווה לי להשקיע באקסבוקס אם אני פשוט רוצה לשחק בסינגל? והבנתי שיש פריצה שאי אפשר לתת לך באן האם זה נכון?

והכוח עיבוד של האקסבוקס מפעיל את המשחקים בצורה חלקה או שחלק מהמשחקים עובדים באופן מקוטע?

תודה רבה קרירין

פורסם
משחקי מרוצים forza dirt... ומשחקים כמו gta 4 mafia 2 כיף לשחק איתם באקס בוקס?

כן

שווה לי להשקיע באקסבוקס אם אני פשוט רוצה לשחק בסינגל?

לטעמי לא

והבנתי שיש פריצה שאי אפשר לתת לך באן האם זה נכון?

אמרו את זה כמה פעמים וזה יתברר כבלוף

והכוח עיבוד של האקסבוקס מפעיל את המשחקים בצורה חלקה או שחלק מהמשחקים עובדים באופן מקוטע?

כל משחק לגופו

תחשוב על זה כמחשב משחקים חלש רק עם תאימות חזקה למשחקים

פורסם
  • מחבר

תוה רבה קרירין עזרת לי מאוד

אפשר לנעול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים