עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך עד 600 ש"ח PCIe לעבודה שוטפת + משחקים בקטנה

Featured Replies

פורסם

שלום חברים :xyxthumbs:

הגיע הזמן, ואני חושב שאני צריך להתחדש בכרטיס מסך חדש.

קניתי לפני כמה שבועות טלויזית HD 26 אינץ' לחדר בעלת חיבור HDMI שאותה אני מעוניין לחבר למחשב על-מנת לראות סרטים שאני מוריד באיכות גבוהה

(1080p, 720p x264), כך שגם יהיה אפשרי לשמוע את הסאונד דרך הטלויזיה (אבל זה כבר לא בעיה).

הייעוד לכרטיס המסך יהיה כללי. עם זאת אני אהיה מעוניין לשחק במשחקים חדשים שיוצאים מדי פעם (ממש לא מצפה לשחק באיכות הכי גבוהה שאפשר)

הכרטיס שלי עכשיו הוא: nVIDIA GeForce 8500 GT 512MB

התקציב הוא עד 600 ש"ח. ואני מתכוון 600 ש"ח (חשבתי והגדלתי וחשבתי והגדלתי, ובתור חייל אני פשוט לא מסוגל להרשות לעצמי יותר מזה).

המפרט:

זכרון - 3GB DDR2 633 MHz (אולי בקרוב יהיה 4)

לוח אם - MSI K9N Neo

מעבד - AMD Athlon 64 X2 4600 - 2.4 GHz

ספק - EZCool (אני חושב שזה ג'נרי) 350W

אני מבקש לא להתחשב בתפוקת הספק שכן אני אחליף אותו במידה ויהיה צורך (אם יש הצעות גם לספק, אני אשמח לקבל).

הסתכלתי בסטיקי וראיתי את ההמלצה של הכרטיס ל600 ש"ח - HD 5750 אבל כל מה שמצאתי עולה יותר והכי זול הוא 512MB ואני לא בטוח שזה כדאי - או שאני טועה.

אשמח לתגובות! תודה רבה ויום טוב.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה..

כמות הזכרון משפיעה ישירות על ביצועי הכרטיס לא?

אשמח לדעת בכמה רמות הוא יותר טוב מהכרטיס הנוכחי שלי? ואם אהיה מסוגל להריץ משחקים חדשים שייצאו בשנתיים הקרובות (בערך)?

האם הכרטיס הזה הוא המיטב שאני אוכל להרשות לעצמי בתקרת התקציב?

דרך אגב שכחתי לציין את המסך:

LCD 19" ורזולוציה של 1440X900

פורסם

כמות הזכרון משפיעה על הביצועים בכמה תנאים, הראשון הוא קודם שהזכרון יתמלא. הוא רחוק מלהתמלא ב1440X900 :)

גם כשיתמלא, הHD5750 הוא עדיין לא ה-כרטיס להתמודד עם משהו ששוקל יותר מ512MB VRAM. שורה תחתונה אין הבדל.

פורסם

משפיעה, אבל אין לך מה לדאוג מ - 512MB שיספיקו בהחלט לכרטיס הזה.

בהרבה, אין מה להשוות בין הכרטיסים בכלל. לנוכחי שלך קשה לקרוא בכלל כרטיס למשחקים.

תוכל להריץ משחקים יפה איתו וזה הטוב ביותר שאפשר לקנות בתקציב.

ותחליף ספק ללפחות משהו כמו SEASONIC ET 350W, לינק - http://tms.co.il/product/7298

פורסם
  • מחבר

הבנתי.

תודה על ההמלצות חברה! אני אלך עליו.

שוב תודה ושבת שלום :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים