פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים שלום לכל העוזרים,אני מעוניין בלפטופ חדש, שכפי שנרמז בכותרת, יכול להירכש בארץ או בארה"ב. (התקציב לארה"ב עומד על 1000$ מכיוון שיש עלויות משלוח ומע"מ)דרישות -* מטרות המחשב - מחשב סטודנטים, שיידרש להריץ לעיתים תוכנות כבדות (Core I בלבד בבקשה) וכן משחקים ברמה סבירה (Starcraft 2 מקסימום)* גודל המסך - מינימום 13"* משקל רצוי - מקסימום 2KGs * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא. 3 שעות מינימום. ללא סוללה בולטת.* האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא. אולם HDMI יהיה פלוס.* בלוטות' - כן* גודל מינימלי של כונן קשיח - 250 - 7200RPM (או SSD אם ייכנס בתקציב מה שלא נראה לי)* ללא כונן אופטי בעדיפות (אלא אם כן, עם הכונן המחשב פחות מ-2KG)* אחריות - 3 שנים* העדפה לחברה כלשהי - לא.* מצלמה משולבת, לצערי חובה.בונוסים מבחינתי - איכות בנייה ברמה עסקית, מקלדת מוארת, קורא כרטיסים.הדגשים המרכזיים שלי הם מתחת ל-2 ק"ג ומסך 13" ומעלה.מתמודדים שהיו לי עד כה הם: Vostro 3300 עם Nvidia 310M שעולה כ-5K בארץ. Latitude e4310 מדל אאוטלט, שלצערי ברוב הקונפיגורציות שלו בא עם סוללת 6 תאים וללא מצלמה, אמנם אני ממשיך לעקוב ולקוות.אשמח מאוד לשמוע תגובות והמלצות, על הווסטרו/לטיטוד או מחשבים אחרים שיכולים לשרת אותי.
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים בקטגוריה של 13 אינצ' קשה למצוא מחשב למשחקים. ואם אתה עולה קצת עם הגודל ל-14 אינצ' ומשקל של 2.3 ק"גיש לך את ה-Envy 14 של HP שנראה פשוט חלום:http://www.bhphotovideo.com/c/product/703106-REG/HP_Hewlett_Packard_WQ784UA_ABA_ENVY_14_1010NR_14_5_Notebook.htmlאחרי משלוח ומיסים דרך ushops.co.il הוא יוצא בערך 5000 שח.
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים מחבר אני לא מחפש מכונת משחקים, כפי שציינתי הדרישות למשחקים צנועות ביותר. מה גם שהעוגן העיקרי שלי בבחירת המחשב הוא עניין המשקל וממש לא מעוניין לחרוג מ-2KG. מה דעתך על ה-vostro? סה"כ נראה לי מפרט סביר ביותר ל-5K ש"ח...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.