עבור לתוכן

בעייה בהתקנת כל גירסה אפשרית של ATI CATALYST

Featured Replies

פורסם

אחרי שאתמול יצאה גירסה חדשה של דרייבר 10.8 מבית ATI, רצתי להתקין ומאז התחילו הבעיות. לא ממש שמתי לב איך זה התחיל אבל אחרי שביצעתי או יותר נכון ניסיתי לבצע הסרה של הדרייבר הישן 10.7, משהו השתבש. בהתלה עוד לא ממש שמתי לב שיש בעייה והתקנתי את ה-10.8, ומה שקרה זה שבמסך סיום ההתקנה במקום שיופיע וי ירוק, הופיע לי סימן שאלה צהוב, והיה רשום שהיו בעיות במהלך ההתקנה ויש להסתכל בLOG. בLOG עצמו רשום שהותקנה בהצלחה DRIVER INSTALL PACKAGE, אבל אין לי דרייבר מותקן, ובמשך 4 שעות ניסיתי כמעט כל גירסה אפשרית שהיה ניתן למצוא ברשת להורדה, ולא ממש הצלחתי. כרגע לא מותקן לי דבר ואני עם דרייבר ג'רני של WIN 7.

ניסיתי להסיר לגמרי את הדרייברים שקיימים לי במחשב, עם DRIVER SWEEPER וDRIVER CLEANER PRO, זה הראה לי שזה הסיר כל מיני דברים שהיו קיימים במחשב ושייכים לATI, ובאמת הדרייבר הוסר, אבל כשניסיתי שוב להתקין מחדש כל דרייבר שהוא - ההתקנה לא הסתיימה בהצלחה ושוב קיבלתי את ההודעה עם הסימן שאלה הצהוב, וכמובן שום דבר לא הותקן, לא דרייבר ולא הCCC של ATI.

אני אשמח מאוד לשמוע מישהו עם פיתרון כי חיפשתי בגוגל ויש בעיות דומות לשלי אבל כל פיתרון שהוצע וניסיתי לא ממש עזר לי.

אני עם WIN 7 64 ביט, וראדון 4870X2.

תודה.

פורסם

system restore

פורסם
  • מחבר

לא מופעלת אצלי... ואני גם לא בטוח שזה היה יכול לעזור :S

פורסם

תבטל את ההתקנה של ה drag and drop transcoding

עשה בשבילי את העבודה...

פורסם
  • מחבר

מצאתי את הפיתרון בפורום של ATI....... למי שרוצה לדעת זה הפיתרון:

Well, I fixed it. I went to C:\ATI\Support\10-5_vista64_win7_64_dd_ccc_enu\Config\InstallManager.cfg and changed the last line from "=false" to "=true", then ran Setup.exe, and CCC installed fine

זה הציל אותי..

עכשיו הבעייה היחידה היא שלמרות שעשיתי הסרה והתקנה מלאה ותקינה של ATI על שלל תכונותיה וההתקנה עברה כאמור בהצלחה, אני לא מצליח לראות את ההתקנה של זה בלוח בקרה שלי, פשוט לא מופיע שם שום דבר שקשור בATI או בCCC.

אם בזה תוכלו לעזור לי זה יהיה מצויין :).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים