פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים ברצוני להכין סקרפיט להוספת יוזרים חדשים לדומיין ,שליוזרים יש מספר מאפיינים:הדומיין שלי הוא :WOODGROVEBANK.comאני רוצה להכניס אותם לOU שייצרתי בשם NEWOU תחת SUB.ב(AD)א.הכנתי קובץ טקטס בשם users.txt ,ובו רשמתי לצורך העניין:שם היוזר,שם התחברות חדש,טלפון,סיסמארשמתי את הפקודה הבאה:For /f "token=1,2,3,4,5, delims=" %a in {c:\users.txt} do dsadd user "cn=%a %b,ou=sub,ou=new ou,dc=woodgrovebank,dc=com" -samid %c -upn %c@woodgrovebank.com –pwd %d –fn %a -ln %b -tel %e משהו בסינטקס לא תקין,והפקודה נותנת שגיאה לגבי ה SAMID שלא מכיר את הפקודה,אם אפשר לרשום לי את הפקודה עם הסינטקס הנכון- פקודה שמוסיפה יוזריםחדשים לדומיין שלוקחת את הפרטים מהקובץ ומגדירה אותם אוטמטית.תודה לעוזרים
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים קודם כל תכניס קוד לתוך טאג של קוד (#).שנית למה לא לעשות את זה עם CSV ו PowerShell אם אנחנו כבר בשנת 2010?
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים מחבר קודם כל תכניס קוד לתוך טאג של קוד (#).שנית למה לא לעשות את זה עם CSV ו PowerShell אם אנחנו כבר בשנת 2001?כן עדיף עם CSV באקסל אתה צודק,לקחתי רק דוגמה את הקובץ טקטס.הבעיה שלי היא לא הכנת הקובץ,אלא הסינטקס ש הפקודה ,שמתי הכל ב " " שזה אמור לדלג כל רווחים ולהתגבר עחל שגיאות עדיין לא עובד לי.
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים תנסה את זה.http://thelazyadmin.com/blogs/thelazyadmin/archive/2007/05/14/create-an-ad-user-in-powershell.aspx
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.