עבור לתוכן

שדרוג כרטיס מסך ל GTX 460 + התאמה למחשב שיש לי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שברשותי (gigabyte 8800GTX) ל gigabyte 460GTX

המערכת שברשותי :

gigabyte 965p ds3

core 2 e6400 2.13GHZ @2400

2X2GB geil dragon 800MHZ @900MHZ

thermaltake toughpower 650w

מסך 1280X1024

אתם חושבים שהשדרוג כדאי ? זאת אומרת לא יהיה לי צוואר בקבוק בגלל המעבד או משהו כזה ?

ודרך אגב בהתחלה רציתי לקחת כרטיס של ATI מסדרה 5 (5830,5850) אבל בגלל שקראתי תגובות של מלא אנשים שיציאת מסך שני (טלוויזיה וכו') עושה המון בעיות אז ויתרתי על זה.

תודה לעוזרים ולמביעי דעתם מראש :)

פורסם

אתה תרגיש כמעט ביצועים כפולים עם הGTX460.

אבל ה8800GTX שיש לך עדיין נחשב לכרטיס טוב מאוד היום... למה שלא תשאר איתו?

פורסם
  • מחבר

ה 8800GTX הוא מפלצת ששירת אותי נאמנה קרוב ל4 שנים :) אבל היום כשאני נאלץ להוריד הגדרות לבינוני על כמעט כל משחק שיש אפילו starcraft 2

אז החלטתי שהגיע הזמן לשדרוג חביב למחשב :)

פורסם

בשביל לא להרגיש צוואר בקבוק הייתי ממליץ לך לנסות ולהמהיר את המעבד עוד, יש להם פוטנציאל המהרה מצויין (לא בטוח לגבי הלוח).

תנסה להגיע לאזור ה3Ghz, וכמעט ולא יהיה צוואר בקבוק בכלל.

ואת האמת ברזולוציה הנ"ל הכרטיס די אוברקיל. כמה שהרזולוציה נמוכה יותר כך השפעת המעבד על הביצועים במשחקים גוברת.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה על התגובה, ידעתי שהמעבד משפיע ברזולציות מסוימות וטוב לדעת שהוא משפיע יותר ברזולוציה נמוכה :)

פורסם

הלוח שלך מפלץ OC לא קטן... אבל סתם מתוך עניין, איזה בעיות תצוגה שניה יש עם 58XX?

פורסם
  • מחבר

קראתי באיזה אתר (אני חושב newegg) ביקורת על 5830,5850 והרבה אנשים מתלוננים שבתצוגה שנייה כגון טלויזיה או מסך שני יש ריצודים והפרעות באות וידאו ועוד רושמים שזה בעיה מוכרת בסדרה 5 של ATI.

זה משהו שמאוד חשוב לי כי אני רואה הרבה סרטים בפורמט HD ובכלל (בסוני 32" LCD) ולכן החלטתי להתרחק מ ATI למרות שבהתחלה תכננתי על איזה 5830 ופניתי לכיוון של 460 GTX.

פורסם

מסך 1280X1024

עם רזולוציה כזאת לא הייתי מחליף לכלום.

רצוי שתעשה OC למעבד לפחות ל-3GHZ ומשם תבדוק אם יש שינוי.

פורסם
  • מחבר

יש לי ארקטיק קולינג 7 על המעבד והמעבד דיי מתחמם גם ככה בתקופת הקיץ אז אני לא רוצה לקרוע אותו..

היום אני אעשה לו חידוש של משחה טרמית וחיזוק גוף קירור ואעלה אותו ל2800 כמו שהיה לי פעם ונקווה שלא יתחמם יותר מדי.

למה אתה אומר שברזולוציה כזאת לא היית משדרג לשום דבר ? גם ברזולוציה כזאת יש כרטיסי מסך שכבר לא מספקים את הסחורה כמו שאני רואה אצלי..

פורסם

ותוריד קצת מה- VCORE המקורי.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על העזרה :) הייתי חם על הכרטיס וקניתי :yelclap:

עכשיו נשאר להחליף משחת קירור להכניס את הכרטיס החדש ולתת לבייבי הזה באוברקלוק :)

3-4 לעבודה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים