פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים אני רוצה (ממש ממש ממש חח) לקנות תאוזניות האלה של מטליקה מאמאזוןאבל לפני שאני שם כרטיס אשראי אני לא יכול לדעת מה עלות המשלוח והבנתי שהוא יכול להיות מאוד ממופקעמישהו יכול בבקשה לברר לי ? באמת תודה למי שעוזר :-)http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B001CN0KWW/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=newיש שם את כל החברות שאפשר לקנות מהם אני רוצה רק מאלה שעולה אצלם 14 דולרתודה על העזרה..
פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים ובכן, צר לי להיות זה שמבשר לך את זה ..אבל אמזון לא עושים משלוחים לישראל. (רק של ספרים, נדמה לי) ... חפש באייבי. תזהר מזיופים.
פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים מחבר אבל הבנתי שהספקים עצמם יכולים לעשותוגם הבנתי שכן אפשראיך אני מברר את זה?
פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים רציתי להזמין חוטר (סוג של מקל לניקוי הרובה). מאמזון.החוטר: 29$.המשלוח: 38$לא שווה.
פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים מחבר אחי אני מוכן לשלם 30 דולר משלוח אתה יכול לעזור לי לברר כמה המשולח יוצא לי?כפרע עליך אתה עושה לי את היום
פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים מחבר איזה בעסה ביעסו לי את החייםהצלחתי לבררלזה שענה לי ראשון תתעדכן שהיום שולחים הכל ש לך רשימה של מי שכן שולח בינלאומי ומי שלאודבר שני זה שבסוףהמשלוח עולה באמת כלכך הרבה אבל כלכך שויתרתיהמשלוח יוצא לי 80 דולר למהיר (חובה מהיר בחלק מהספקים)ולרגיל איפה שאששר זה 56 אבל שם האוזניות גם 32אז ירדתי מי זה רצח .. :-( איזה בעסה אני פשוט חייב להשיג אותם
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים אח, הדקויות של השפה..אילוץ, חיוב, אונס, ללא רצון ממשי, מתוך חוסר ברירה.על כורחו, בְּעַל כורחו - מבלי שירצה בכך, בניגוד לרצונו, בהכרח, מתוך אילוץ.כ.ר.ח [כּורַח-, כָּרְחו]1. (את או ש ל+מקור) היה לו רצוֹן, היה בּכוונתוֹ; חָפַץ, שָׁאַף, אִוָּה, התאווה, השׁתוֹקֵק, חשׁקה נפשׁוֹ; היה לו עניין (בדבר), בּיקשׁ, דרשׁ. * "וַיִּבְחַר יְהוָה אֱלֹהֵי יִשְׂרָאֵל בִּי מִכֹּל בֵּית-אָבִי, לִהְיוֹת לְמֶלֶךְ עַל-יִשְׂרָאֵל לְעוֹלָם- כִּי בִיהוּדָה בָּחַר לְנָגִיד, וּבְבֵית יְהוּדָה בֵּית אָבִי; וּבִבְנֵי אָבִי- בִּי רָצָה, לְהַמְלִיךְ עַל-כָּל-יִשְׂרָאֵל" (דברי הימים א', כח', ד')2. (בּ-) אהד, העדיף, אהב, חיבּב.3. קִיבֵּל ברצון, דעתו נחה מ-.4. הסכּים, גילה עניין.5. (בלשון חז"ל) התרצה, התפַּיֵיס, נענה לרצון הזוּלת; החליט, קבע גזר דין. * "לֵךְ אֱכֹל בְּשִׂמְחָה לַחְמֶךָ, וּשְׁתֵה בְלֶב-טוֹב יֵינֶךָ: כִּי כְבָר, רָצָה הָאֱלֹהִים אֶת-מַעֲשֶׂיךָ." (קהלת, ט', ז)6. פּרעַ חוב, פִּיצָּה, שִׁילֵם.ר.צ.ה בבניין פעל[רָצָה, רוֹצֶה, רוֹצָה, רוֹצִים, רוֹצוֹת, יִרְצֶה, לִרְצוֹת]
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים המשלוח יוצא לי 80 דולר למהיר (חובה מהיר בחלק מהספקים)ולרגיל איפה שאששר זה 56 אבל שם האוזניות גם 32בעיה ידועה עם חנויות וספקים מארה"ב, הם שוחטים אותך במחיר. האמת שלא נראה לי שבכלל בא להם להתעסק עם לקוחות מחוץ לארה"ב (מבחינתם כנראה מדובר בגלקסיה אחרת). אישית אני מעדיף לרכוש ממוכרים שנראים אמינים מהמזרח הרחוק, גם יותר זול בקניה, גם יותר זול במשלוח וגם מגיע מהר יותר. go figurehttp://cgi.ebay.com/Skullcandy-Metallica-Lowrider-Death-Magnetic-Headphones-/380261504412?pt=Other_MP3_Player_Accessoriesכרגיל המוכרים האמריקאים באיביי מפקיעים מחירים, אבל תתן הצעה ואולי תצליח לקבל את האוזניות האלו בפחות מ-40 דולר.ד"א, אם האוזניות כל כך "רעות!!", אולי כדי להזמין אוזניות אחרות? אישית אני מעדיף אוזניות טובות, כזה אני.
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים מחבר אין לזה משלוח לארץ תודה בכל מקרה ...ובקשר לדקויות שפה חח סליחה אחי המקלדת עושה לי בעיות לפעמים אז אני מתקן בלי לחשוב לפעמיםאני לא עילג
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים ד"א, אם האוזניות כל כך "רעות!!", אולי כדי להזמין אוזניות אחרות? אישית אני מעדיף אוזניות טובות, כזה אני.http://www.kilombo.co.il/category/hedphones_hi_fi_mp3
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.