עבור לתוכן

קונה מחשב נייד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אחר מספר לבטים ומחשבות, החלטתי שאני רוצה לקנות לעצמי מחשב שנייד שישרת את מטרותיי הצנועות. מה שאני מייעד לנייד הוא בעיקר כתיבת מסמכים ושימוש באינטרנט ובתוכנות מסרים.לא אשתמש בו להורדת משחקים כאלו ואחרים וגם לא לסרטים. מכיוון והמחשב מיועד בעיקר לכתיבת מסמכים, אז חייב תוכנות כמו וורד וכל אלו וישיריץ אינטרנט ברמה טובה.

אני מכוון למחשב עם מסך של 15 אינץ' מינימום- אם יש הערות על כך, אשמח לשמוע. מקלדת נוחה כמה שאפשר.

המליצו לי על רמת זיכרון של 320GB בדיסק הקשיח. בעיקר כי הפערים בין לפחות, הם לא גדולים וכאלו ששווה להתעכב עליהם ולהגביל את השימוש על המחשב לאורך שנים. בקיצור, לא שווה לאורך שנים להגביל את השימוש שלי בו אם יהיה צורך כזה או אחר בגלל חיסכון של כמה מאות שקלים בודדים. המליצו גם לפחות 2GB זיכרון. אשמח לשמוע את דעתכם על כך...

אשמח גם לשמוע על חברות ועל מחשבים ניידים ספציפיים שאתם מכירים את אמינות מוצריהם של החברה. אני קיבלתי המלצות על "אייבורי" ו-KSP. אשמח לשמוע המלצות, הערות וכיוצא בזה. תודה רבה.

התקציב הוא עד 3 אלף שקל. מחפש להשקיע עכשיו בשביל שהמחשב יסחוב כמה שנים יפות וישרת אותי נאמנה.

פורסם

על השאלה הכי מרכזית שיכולה להיות בקשר לניידים לא ענית: המחשב הולך לשכב על שולחן קבוע ולטייל מדי פעם בין הסלון לחדר השינה, או שאתה מתכוון לסחוב אותו איתך בתיק לכל מקום?

בקשר למפרט, כל מחשב שאפשר להגדיר כרגע כ"חדש" יימכר עם 2GB זכרון ודיסק 320GB לפחות, ככה שה"המלצות" הללו לא בדיוק מצמצמות את הרשימה.

ואגב, אני אחסוך ממך את דעתי האישית על שתי רשתות חנויות המחשבים שהזכרת, אבל אתה יותר ממוזמן לערוך חיפוש כאן בפורום ולראות מהי הדעה הרווחת עליהם (ועל הדרך לקבל דעה על חנויות אחרות). בכל מקרה האחריות על מחשבים ניידים היא בד"כ של היבואן, אבל אם מדובר בתקלות בחלקים ברי החלפה נחמד כשיש עסק עם חנות שתסדר דברים שכאלה במעבדה שלה במקום לשלוח אותך ישר ליבואן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים