פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים יש לי מחשב נייד IBM THINKPAD A21E נתונים: CELERON 600MZH128 זיכרון פנימיכרגע שמתי לו XP משום שהדרייבר של הכרטיס רשת האלחוטי תומך רק במערכת הפעלה זו.השאלה אם לא כדאי לשים לו ווינדוס 98 או מערכת אחרת עם כרטיס רשת PCMEDIA שתומכת בו?
פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים מחבר שהוא עובד יחסית לאט...ונראה לי שעם מערכת הפעלה אחרת יהיה למחשב יותר קל וכמובן אולי הצריכה של הסוללה תרד...או גרסה ישנה של ווינדוס או מערכת הפעלה אחרת...אשמח להצעות..או שיש עצות איך לגרום לו לעבוד בXP יותר מהר...השימוש בו מן הסתם זה בעיקר אינטרנט...
פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים עם מפרט כזה XP צריך לעבוד בלי יותר מדי בעיות.מה שיכול להיות זה שמצב החומרה לא מזהיר במיוחד כבר היום.
פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים מחבר אין בעיות מיוחדות (חוץ משהאקפלורר עולה קצת לאט) ...השאלה אם זאת המערכת הפעלה האידיאלית או שעדיף משהו בכלל האחר מווינדוס כמו לינוקס וכו'.......ואיזה דפדפן הייתם ממליצים על כזה מחשב?
פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים לינוקס יכול להיות מאוד לא רע אם יש למשתמש ראש על הכתפיים.להשתמש בIE במערכת כזאת זה פשוט התאבדות. אני מציע לך על Chrome/Safari.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.