פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים שלום אני צריכה עזרה במפרט למחשב עבודה+2 מסכים בעיקר עבודה על: AutoCAD,After Effectsתקציב 10000יש צורך בציוד היקפיאין צורך לכלול מערכת הפעלהחנות ספציפית כן iyvore יש לי שם הנחה גדולההשקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 -7האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא יודעתזהו אני חושבת שזה מה שצריךאהה וגם שיהיה אפשרות שדרוג בעתיד תודה
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים 1. זה IVORY.2. אין ממש אפשרות להרכיב משם מפרטים משתי סיבות:א. לא את כל ההיצע שלהם יש באתר, כמו שזה נראה, יש באתר שלהם רק את מה שיש להם עליו מחיר אטרקטיבי.ב. אין להם מערכת להרכבת מפרטים באתר, מה שהופך את זה לעבודת נמלים, שגם לא תפיק תוצאה אולטימטיבית בגלל סעיף א'.לסיכום, אם את סגורה על לקנות שם, כדאי ללכת ולקבל מפרט מסודר מהם כדי שנוכל להעביר עליו ביקורת. כן, זה בזבוז של הזמן שלך, וזו הרבה טרחה אבל זו בחירה שלך.נסיים במשפט חוכמה עתיק:"אין הנחות בחיים"
פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים מחבר טוב אבל אפשר לקבל תשובה ומפרט אחרי זה אני יכולה ללכת לשם עם המפרט במקרה כמו שאתה אומר המחיר שם יהיה גבוה יותר את זה אני כבר מסדרת איתםמה שיותר חשוב זה שיהיה לי מפרט שאני הולכת לשםהשמח לתשובה תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.