עבור לתוכן

מחשב לעבודה גרפית : 7500 בלי מסך AutoCAD ,After Effects

Featured Replies

פורסם

אני עובד בתוכנות הבאות:

Revit ,AutoCAD ,After Effects

אופן השימוש:תדיר

לא למשחקים

אין צורך בציוד היקפי

השקט של המפרט 7 בסולם 1-10

לא מתמצא יודע לבצע אוברקלוק

אין צורך לכלול מערכת הפעלה

יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כן פה הבעיה,יש לי חשבון של 7500 ב-iyvore אז אני חייב לקנת את המחשב שם

אין דרישה למארז קומפקטי במיוחד

האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך?עדיף שכן לא חובה

האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון?עדיף שכן לא חובה

תודה מראש לכל מי שתורם ועוזר

פורסם

1. זה IVORY.

2. אין ממש אפשרות להרכיב משם מפרטים משתי סיבות:

א. לא את כל ההיצע שלהם יש באתר, כמו שזה נראה, יש באתר שלהם רק את מה שיש להם עליו מחיר אטרקטיבי.

ב. אין להם מערכת להרכבת מפרטים באתר, מה שהופך את זה לעבודת נמלים, שגם לא תפיק תוצאה אולטימטיבית בגלל סעיף א'.

לסיכום, אם את סגורה על לקנות שם, כדאי ללכת ולקבל מפרט מסודר מהם כדי שנוכל להעביר עליו ביקורת. כן, זה בזבוז של הזמן שלך, וזו הרבה טרחה אבל זו בחירה שלך.

נסיים במשפט חוכמה עתיק:

"אין הנחות בחיים"

אזהרה: ת'רד כפול של "שני משתמשים" עם אותו סגנון מפיק לעיתים תגובה זהה.

פורסם

מה שאתה אומר זה שבעצם

IVORY זה גורם לזה שאין לאנשים תשובה בשבילי

תודה

אז נשכח מ- IVORY

פורסם

לשי-25 ורעות20

בימים האחרונים יצא לי לראות כמה ת'רדים בנושא מחשבים לעבודה בתלת מימד בסכומים של 5500 עד 7000. אני ממליץ להריץ חיפוש בפורום לפני פתיחת ת'רד נוסף בנושא.

ובנימה אחרת, אני לא יכול להמליץ לאיש ממכם לקנות מחשב כמו זה ב-Ivory. גם אם נתעלם מהמוניטין המטריד שיצא להם (חיפוש זריז ב"גוגל", "תלונות Ivory" ) אני לא בטוח שזה חכם לקנות מחשב שהוא לרוב High End מבחינת מפרט וגם משמש לצורך עבודה/פרנסה/לימודים שוטפים מרשת בה היכולת של המוכרים והעובדים עלולה להיות לוקה בחסר. לא מדובר במחשב ביתי פשוט בו עיכובים במימוש אחריות או בעיות הספקת רכיבים ממשמעם אי נוחות זמנית וכעס על התנהלות לא תקינה של החנות. מדובר במחשב שהוא סוס עבודה וככזה אסור לכם להתפשר, לעניות דעתי, ברמת איכות השירות של הספקים שלכם.

מנסיוני, ואף נסיונם של חברים נוספים שלי העוסקים בתחום, אני כן יכול להמליץ על החנות "זיגזג" ביהוד. נכון, הם לא תמיד הכי זולים, אבל זה בעיקר כי הם לא קונים בכמויות גדולות. מדובר בחנות המתמחה בציוד תרמי למחשבי High End לגיימרים ואנשי תלת ווידאו והציוד שלהם הוא ייחודי ומרשים באיכותו.

מצטער אם אני נשמע כמו איזה סוכן מכירות שלהם, אני ממש לא, אבל לטעות וללכת לקנות מחשב בסכומים גבוהים במקום לא אמין זאת בהחלט לא החלטה בריאה.

מקווה שמצאתם את תגובתי מועילה ולו בקצת.

פורסם

תודה רבה על התשובה והיחס מכולנו

וגם לי יצא לראות כמה ת'רדים בנושא מחשבים לעבודה בתלת מימד אבל בתקציב נמוך ממה שעומד לרשותי

אני ישמח לדעת איפה יש מפרט של תקציב 7-8 לא כולל מסך

שוב תודה על התשובה ואני מסכימה עם כל מה שנכתב בתגובתך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים