פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים תודה מראש על התשובותאני עובד בתוכנות הבאות: בעיקר After effects Revit AutoCADגם פוטושופ ופרמייר אבל פחותצירפתי את המפרט שנתנו לי רק תגידו מהצריך להחליף כי אני לא רוצה דיון של חודש על כל פרטלמרות שאני נורא מעריך את העזרה יש הרבה דעות שמי שלא מבין יותר מידיזה גם מבלבל אני ישמח לקנות את המחשב עוד השבוע לכך אני ישמח לתשובה לגבי המפרט שנתנו לי וכמובן שדברים שחובה לשנות אז לשנות המחיר הוא סביב 8500 ואני ישמח שהוא גם יהיה קרוב אחרי השינוי[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים כפי שאמרו חכמינו שליט"א, נא עיין, והשב בהתאם : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=51049.0 .
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים מחבר התקציב המקסימלי 9000 כולל שני מסכים 23שימושים צפויים של המחשב תכני HD, עריכה, גרפיקה אופן השימוש:תדירלא למשחקיםאין צורך בציוד היקפיהשקט של המפרט 7 האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתמצאאין צורך לכלול מערכת הפעלהיש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כן iyvoreאין דרישה למארז קומפקטי במיוחדהאם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך?עדיף שכן לא חובההאם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון?עדיף שכן לא חובה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.