פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים http://jalopnik.com/5619089/how-a-gamer-lost-a-50000-car ;D תרגום קצר למי שלא הבין את העניין - בQUAKECON לפני כמה ימים בחור מכר כרטיס הגרלה לבחור אחר ב200$, כמה דק' לאחר מכן התגלה שכרטיס ההגרלה זכה בFORD SHELBY GT500 בשווי 48,645$. עיסקה שווה!
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים לכל היותר הוא מכר לו "סיכוי" לזכות בפורד,זה שלאותו בחור היה מזל, זה כבר משהו אחר.הוא היה מפסיד 50K$ .. אם הוא מוכר לו את האוטו ב 200 דולר.
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים למה להיות קטנוני אבל? כל הקטע בתראד הזה ובפרסום של הנושא הוא על הפיקשוש של הבחור במכירה של הכרטיס, גם אתה או אני יכולים לקנות כרטיס לוטו, למכור אותו אחרי שמילאנו אותו במספרים לאיזה בחור ב 10 שקל, ואז יתברר שהמספרים שמילאת זכו בפרס הראשון של 10 מליון שקל. כן מבחינתי זה הפסד כואב
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים עדיין, אם תשתמש בהגיון, יוצא שעדיף היה לו למכור את הכרטיס הגרלה(לא נכנסתי לקישור, אבל אני מניח שאם הכרטיס הנ"ל לא נמכר בחנות, אז עדיין ה-200 דולר האלה הם כמה שהכרטיס עולה בחנות, אם לא יותר ממה שהוא עולה)היי, אני רואה פה בחדשות שאפשר לקנות סורק תלת מימדי ב200 דולר, מבחינתי זה עדיף על מכונית, אין לי רשיון
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים גיימרים יש להם תמיד בעיות בחשבון ;Dזה כמו שהם לא חושבים פעמיים לפני שהם קונים משחקים ב 200 $..
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים מישהו שלא מצליח להיכנס- הנקודה היה, שלא בטוח שהיה לו שימוש ברכב, אבל הוא יכל למכור אותו בקרוב ל50,000$. ואז הוא היה יכול להתחיל לשווק סורקי תלת מימד
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים מחבר זה מצחיק איך באתר הגיימרים בו זה פורסם ובמפגש הגיימרים בו זה קרה, כולם הגיבו לעניין תגובות נורמאליות ולגיטימיות, וכאן אני מקבל קטנוניות ותגובות מחכמות ומפגרות... Sigh
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים לפני חודש בערך באתי לקנות כרטיס חישגד ובתחנה של מפעל הפיס היה אחד האחרון המוכר הגיש לי אבל לא נתן לי לקנות כי אין לי 18.אחרי דקה אני קולט משהו בא לוקח את הכרטיס האחרון מה שאני רציתי גירד וזכה 25 אלף שקל אני בוכה עד היום.
פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים לפני חודש בערך באתי לקנות כרטיס חישגד ובתחנה של מפעל הפיס היה אחד האחרון המוכר הגיש לי אבל לא נתן לי לקנות כי אין לי 18.אחרי דקה אני קולט משהו בא לוקח את הכרטיס האחרון מה שאני רציתי גירד וזכה 25 אלף שקל אני בוכה עד היום. WOW איזה נפילה!.אל תבכה כולה כסף...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.