עבור לתוכן

ככה מאבדים 50,000$

Featured Replies

פורסם

http://jalopnik.com/5619089/how-a-gamer-lost-a-50000-car

;D

תרגום קצר למי שלא הבין את העניין - בQUAKECON לפני כמה ימים בחור מכר כרטיס הגרלה לבחור אחר ב200$, כמה דק' לאחר מכן התגלה שכרטיס ההגרלה זכה בFORD SHELBY GT500 בשווי 48,645$. עיסקה שווה! :D

פורסם

לכל היותר הוא מכר לו "סיכוי" לזכות בפורד,

זה שלאותו בחור היה מזל, זה כבר משהו אחר.

הוא היה מפסיד 50K$ .. אם הוא מוכר לו את האוטו ב 200 דולר.

פורסם

למה להיות קטנוני אבל? כל הקטע בתראד הזה ובפרסום של הנושא הוא על הפיקשוש של הבחור במכירה של הכרטיס, גם אתה או אני יכולים לקנות כרטיס לוטו, למכור אותו אחרי שמילאנו אותו במספרים לאיזה בחור ב 10 שקל, ואז יתברר שהמספרים שמילאת זכו בפרס הראשון של 10 מליון שקל. כן מבחינתי זה הפסד כואב :P

פורסם

עדיין, אם תשתמש בהגיון, יוצא שעדיף היה לו למכור את הכרטיס הגרלה

(לא נכנסתי לקישור, אבל אני מניח שאם הכרטיס הנ"ל לא נמכר בחנות, אז עדיין ה-200 דולר האלה הם כמה שהכרטיס עולה בחנות, אם לא יותר ממה שהוא עולה)

היי, אני רואה פה בחדשות שאפשר לקנות סורק תלת מימדי ב200 דולר, מבחינתי זה עדיף על מכונית, אין לי רשיון

פורסם

גיימרים יש להם תמיד בעיות בחשבון ;D

זה כמו שהם לא חושבים פעמיים לפני שהם קונים משחקים ב 200 $..

פורסם

מישהו שלא מצליח להיכנס-

הנקודה היה, שלא בטוח שהיה לו שימוש ברכב, אבל הוא יכל למכור אותו בקרוב ל50,000$.

ואז הוא היה יכול להתחיל לשווק סורקי תלת מימד ;)

פורסם
  • מחבר

זה מצחיק איך באתר הגיימרים בו זה פורסם ובמפגש הגיימרים בו זה קרה, כולם הגיבו לעניין תגובות נורמאליות ולגיטימיות, וכאן אני מקבל קטנוניות ותגובות מחכמות ומפגרות... Sigh :facepalm:

פורסם

לפני חודש בערך באתי לקנות כרטיס חישגד ובתחנה של מפעל הפיס היה אחד האחרון המוכר הגיש לי אבל לא נתן לי לקנות כי אין לי 18.

אחרי דקה אני קולט משהו בא לוקח את הכרטיס האחרון מה שאני רציתי גירד וזכה 25 אלף שקל אני בוכה עד היום.

פורסם

Lawl ^^

פורסם

לפני חודש בערך באתי לקנות כרטיס חישגד ובתחנה של מפעל הפיס היה אחד האחרון המוכר הגיש לי אבל לא נתן לי לקנות כי אין לי 18.

אחרי דקה אני קולט משהו בא לוקח את הכרטיס האחרון מה שאני רציתי גירד וזכה 25 אלף שקל אני בוכה עד היום.

WOW איזה נפילה!.

אל תבכה כולה כסף...

פורסם
  • מחבר

25,000ש"ח, תחשבו איך בכה הגיימר ההוא כשהוא הפסיד 50,000$!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים