עבור לתוכן

רכישת לוח-אם בתקציב של 800 ש''ח במקום ה ms-7350 שלי.

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכולם.

אני מעוניין להחליף את לוח האם שיש לי הדגם שלו: (ms-7350 VER:1.0 (MSI

http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=1141

עכשיו זה המפרט של של מספר דברים שאני זקוק לחיבורים שלהם: (אני מאמין שכיום יש את כולם בכל הלוחות אבל ליתר ביטחון רשמתי)

Armor Plus Black [glow=red,2,300]מארז[/glow]

EnerMax Liberty 500w [glow=red,2,300]ספק[/glow]

E6600 [glow=red,2,300]מעבד [/glow] קישור לעמוד המעבד http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27250

Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio [glow=red,2,300]כרטיס קול בעל חיבור PCI E1[/glow]

דיסקים קשיחים יש לי כרגע 4 כוננים בחיבור SATA2 שתופסים לי את כל החיבורים למעשה על הלוח הקיים.

בנוסף מחובר לי כונן בחיבור IDE (כן כן אני יודע שזה מיושן)

ובנוסף מחובר לי כונן נוסף בחיבור SATA2 שלמעשה מחובר לכרטיס PCI שהוא תוספת חיבורי SATA למחשב (ונדמה לי שזה כרטיס שתומך ב SATA1 )

יש לי כונן נוסף שקניתי בעל חיבור SATA2t(שעליו ביקשתי עזרה בבחירה בפורום אמצעי אחסון)

והוא עדיין לא מחובר

אז אחרי כל ה"בנוספים" שלי :lol: אני מחפש לוח שיש לו תמיכה במעבד E660 אבל גם בתמיכה במעבדים של QUAD כי אני שוקל להחליף מעבד בזמן הקרוב ואם לא יהיה תקציב נלך על QUAD

לוח בעל חיבור PCI E1

וכמה שיותר חיבורי SATA2 (אין לי בעיה שיתמוך ב SATA3) אבל יש לי 6 כוננים של SATA2 ועוד כונן IDE1

דבר נוסף שהייתי שמח אם היה בלוח מקום ל 6 כרטיסי זיכרון פנימי ולא רק 4 (אצלי כולם תפוסים)

במידה ויש למישהו דגם שחורג מהסכום (800) שיציע בכל זאת אם זה קולע בול למה שאני מחפש.

המון תודה מראש!

פורסם

לוח P43 בסיסי מציע שישה חיבורי SATA ומלבד שישה סלוטים לזיכרונות יענה לכל הדרישות שלך.

שישה חריצים לזיכרונות תמצא רק בלוחות Triple Channel בערכת שבבים X58, מה גם שזה לא דבר כ"כ הגיוני אם אתה לא מנצל נפח ממש גדול של זיכרון. אם למשל ברשותך אוסף מודולים בנפח כולל של 2-3GB ורצית עוד חריצים בשביל להגיע ל-4-5GB אז זה יהיה מיותר. יהיה יותר הגיוני למכור מודולים בנפחים קטנים ולקנות מודולים חדשים בנפחים גדולים יותר של 2GB.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים