עבור לתוכן

אוזניות או עכבר טוב לגיימינג?

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי דילמה.

יש לי תקציב של $100 מחו"ל ואני רוצה לשפר את היכולות שלי במשחקי FPS.

אני רוצה לקנות או אוזניות איכותיות או עכבר טוב.

הרוב אמרו שאוזניות איכותיות זה עדיף אז רציתי לקנות Audio Technica ATH-AD700 אבל אז הבנתי שהסאונד לא ממש משתפר אם יש לך כרטיס קול מובנה

ובתקציב של $100 אני לא יכול לקנות גם כרטיס קול וגם אוזניות.

אז מה לעשות?

להתפשר על עכבר טוב?

פורסם

אומנם ציוד היקפי טוב זה חשוב, אך בדיוק כפי שכדורגלן בינוני הוא לא פתאום

כדורגלן מצויין רק בזכות נעליים טובות ומתאימות יותר, הוא פשוט כדורגלן בינוני

עם נעליים נוחות יותר.

לא שאני טוען שאתה שחקן FPS בינוני, פשוט לחשוב שזה באמת ישפר את היכולת

שלך במשחקי FPS זה כנראה מוגזם למדי.

בהנחה ואתה באמת מעוניין להוציא על זה כסף (לי נראה בזבוז להוציא על זה 100 דולר, אבל זה אני),

עלול לעזור לדעת מה יש ברשותך כיום (כרטיס קול, רמקולים/אוזניות, עכבר, מקלדת) על מנת לחשוב

מה אפשר לשפר.

פורסם
  • מחבר

אז זהו, ששאלתי כמה חברים שמשחקים גם ויש להם ציוד דיי איכותי והם אומרים שאוזניות טובות ממש מסייעות לשמיעת הצעדים.

עכבר זה באמת כזה קריטי?

פורסם

אני לא חושב שהן מסייעות יותר מאשר רמקולים על עוצמה מספיק גבוהה.

אוזניות איכותיות מאפשרות לשמוע סאונד טוב יותר, במקרה של מוזיקה וסרטים וכד'.

אם אתה משחק CS ורוצה לשמוע צעדים, לא אכפת לך אם האוזניות "מזייפות" בחצי אוקטבה (או משהו כזה. אני לא מבין שיט במוזיקה)

כל עוד אתה שומע את זה, זה מספיק טוב - אז בשביל זה לבזבז 100$?

פורסם

ב 100 דולר אתה בכיף יכול להנות מעכבר איכותי יחסית (MX518,G5) - לא צריך לזרוק כל כך הרבה כסף על ראזור,

ובשאר לקנות אוזניות אלחוטיות של קרייטיב, שממש מתאימות למשחקים (עם מיקרפון וכו'). ה AD700 בפרוש לא מתאימות למשחקים, אלא לחובבי סאונד,

בגלל בדיוק צריך לצרף אותם לכרטיס קול איכותי, במשחקים הכרטיס קול המובנה פשוט ידחף אותם חלש, ותשמע .. חלש.

עד כאן התאוריה: יש גם אוזניות כמו ה HD280PRO\RP-21 בטווח של 100 דולר שלדעתי עדיפות בכמה רמות, שוב, לחובבי סאונד,

ואינן מצריכות כרטיס קול איכותי יותר, אם כי זה רצוי בהחלט.

פורסם

תתחיל בקניית עכבר איכותי. אני אישית משתמש בDeathAdder 3.5G של Razer וממליץ עליו בחום, תקרא קצת ביקורות ותראה אם הוא מתאים לך.

כלעוד קריירת הFPS שלך לא בנויה כולה ממשחקי FFA בלבד בCOD:MW2, אין צורך באוזניות מושקעות מדי.

פורסם

אני יכול להמליץ על MX518 מניסיון אישי - עכבר נהדר שיש לי כבר כמה שנים, מאוד נוח ומדויק.

לגבי אוזניות - אני בספק רב מאוד שזה עושה הבדל כלשהו בתחום של גיימינג. מה שכן - אוזניות טובות זה בהחלט דבר אדיר אם אתה שומע הרבה מוזיקה.

ועצה אישית: אל תשקיע בעסק יותר מדי כסף, כי ציוד היקפי זה לא מה שיהפוך אותך לשחקן ברמה גבוהה

פורסם

ועצה אישית: אל תשקיע בעסק יותר מדי כסף, כי ציוד היקפי זה לא מה שיהפוך אותך לשחקן ברמה גבוהה

תמיד יהיה את הסיני עם הפנטיום 3, העכבר התואם שלו, רמקול מובנה במארז,

שיתן לך האד-שוט מהצד השני של המפה.

*אין לי שום דבר אישי נגד סינים, זה יכול להיות כל אומה אחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים