פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים אני משאיר להוריד מהו במירק אני חוזר מוזיז טיפה תעכבר *המחשב מתרענן* ואז הוא מתנתק ומופיענ לי הודעה שהאייסיקיו לא מחוברוההורדה מהמירק נפסקת ... מה גורם לו להתנתק ? איך מתנגדים ? ???
פורסם 2003 באוקטובר 2822 שנים איפה עושים את זה ?!?!?!קודם שתבין, שלא חייבים לך כלום.לא היית צריך לכתוב פעמיים ובטח שסימן שאלה אחד היה מספיק.לביטול התנתקות במצב שהוא לא בשימוש לך להגדרות החיוג ותכנס לאפשרויות של החיוג שאתה מבצע.Options => Idle time before hanging upשים את זה על Never(אם אתה בכלל מבצע חיבור ולא מחובר ישירות)וגם, אני כמעט בטוח שזה לא זה הרי הוא כן בשימוש.תבדוק אם הכרטיס רשת שלך לא מתכבה כאשר המחשב נכנס להמתנה (בהגדרות חומרה)
פורסם 2003 באוקטובר 2822 שנים מחבר אווופס...מחקתי את ההודעה שלי במקום לצטט ממנה[קיצר ריציתי לצטט ממנה שרשמתי שאני בלי חייגן]נלכתי לחומרה ויש שם בלשוית "מתקדם" שמה זה נמצא ?
פורסם 2003 באוקטובר 2822 שנים קח תראה אולי זה יעזור לך (הבעיה אולי לא דומה ב100% אבל הפתרון יכול להיות זהה):http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=51514
פורסם 2003 בנובמבר 1322 שנים מחבר אממ הפעלתי את ה KEEP ALIVE אבל זה פותח לי נTRAY אייקון חדש של הקיפ אלייב ...זה לא אמור להיות ככה - כלומר זה לא מה שאמור להחזקי תאינטרנט מחובר .אני לא יודע מה הבעיה פה . . .
פורסם 2003 בנובמבר 1322 שנים קודם שתבין, שלא חייבים לך כלום.לא היית צריך לכתוב פעמיים ובטח שסימן שאלה אחד היה מספיק.לביטול התנתקות במצב שהוא לא בשימוש לך להגדרות החיוג ותכנס לאפשרויות של החיוג שאתה מבצע.Options => Idle time before hanging upשים את זה על Never(אם אתה בכלל מבצע חיבור ולא מחובר ישירות)וגם, אני כמעט בטוח שזה לא זה הרי הוא כן בשימוש.תבדוק אם הכרטיס רשת שלך לא מתכבה כאשר המחשב נכנס להמתנה (בהגדרות חומרה)
פורסם 2003 בנובמבר 1322 שנים מחבר אווופס...מחקתי את ההודעה שלי במקום לצטט ממנה[קיצר ריציתי לצטט ממנה שרשמתי שאני בלי חייגן]נלכתי לחומרה ויש שם בלשוית "מתקדם" שמה זה נמצא ?עניתי על זה כבר ... רואה ?הראשון - אין לי חייגןהשני - איפה אני בודק שהוא מתכבה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.