עבור לתוכן

מה יותר טוב לגרפיקה

Featured Replies

פורסם

מה יותר טוב לגרפיקה

לוח אם וכרטיס מסך של msi או של Gigabyte

ברמת מחיר 2500-3000 ביחד

מה כדי לבחור?

פורסם

איל-24, ברוך הבא לפורום.

אי אפשר לענות לך כי חסרים בערך כל הפרטים בשביל לתת תשובה עניינית.

1. מה הכוונה בגרפיקה? תאר את התוכנות והפעולות הנפוצות שאתה מבצע.

2. בין אילו לוחות אתה מתלבט? ציין דגמים ולא את שם היצרן וכבר אפשר להגיד לך שללוח אין שום השפעה במובן הזה.

3. על איזה מעבד מתבססת המערכת? לכמה זיכרון אתה זקוק?

ובנוסף הכותרת אינה בהתאם לחוקי הפורום.

עריכה: פתחת דיון מאוד דומה פה (וגם בו הכותרת אינה בהתאם לחוקי הפורום). אין שום צורך או סיבה לפצל דיון בנושא אחד למספר דיוני משנה. בחר בבקשה באחד מהדיונים שפתחת, ערוך את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורום, השלם את הפרטים החסרים (באופן כללי ספק כמה שיותר פרטים על השימושים והצרכים שלך, עודף פרטים לעולם לא מזיק, רק עוזר) ונמשיך בדיון שם (או פה).

פורסם
  • מחבר

אני עובד על אוטוקאד ופוטושופ

גם על After effects

אני מתלבט בין לוח אם Gigabyte GAX58AUD3R לבין לוח אם MSI P55A-G55

מעבד 2.80ghz 8mb Intel Core i7 1366 quad 930

פורסם

ידוע לך שהלוח שציינת (זה של MSI) לא מתאים למעבד שאותו רשמת (ה - i7 930) ?

מדובר על שתי תושבות שונות (1366 ו1156)

במידה ותחליט ללכת על I7 בתושבת 1366 תהיה חייב לבחור לוח אם עם צ'יפסט X58 בניגוד לצ'יפסט P55 שתומך במעבדי I5 וI7 בתושבת 1156

פורסם
  • מחבר

טוב לדעת

זה מה שהבחור נתן לי במפרט

p-55a-g55 sata3 usb3 7.1 glan msi

אתה אומר שזה לא מתאים למעבד?

2.80ghz 8mb Intel Core i7 1366 quad 930

איך יכול להיות שהבחור בivory לא יודע מה הוא עושה

פורסם

מדובר על תושבת שונה לגמרי.

אני מציע למקד את השאלות שלך בצורה יותר מרכזית בדיון אחד (אפילו הדיון הזה) במקום סתם לזרוק נתונים ומספרים.

פורסם
  • מחבר

"אני מתיע לתמקד"

מה זה אומר?

במקרה שזה אומר אני מציע להתמקד אז בסדר

אני כותבתי את מה שיש לי במפרט שנתן לי הבחור בivory רק

רציתי לדעת מה יותר טוב משני ההצעות שנתנו לי

סליחה על חוסר המיקוד

פורסם

זה היה "מציע להתמקד" .... :xyxthumbs:

הלכת לאייבורי , מה ציפית?? הלוח בוודאות לא מתאים למעבד...

אני לא רוצה לשמיץ או להוציא לשון הרע אבל אני מקווה שזו הייתה טעות "תמימה" ולא ניסיון מלוכלך להוציא ממך עוד כסף בזמן הקנייה בסגנון של "תשמע , הלוח אם לא מתאים למעבד שבחרת , תוסיף עוד X כסף ותיקח לוח כזה וכזה..."

שתי ההצעות (או הלוחות במקרה הזה כי רק עליהם פירטת) שונים לחלוטין...

בכל מקרה , אני מציע שתיגש לפורום "מפרטי מחשב" , תפתח נושא חדש מסודר , בהתאם לחוקי האתר (עם התקציב שיש בידיך לבניית המחשב) - תענה על השאלות שבסטיקי ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=51049.0 ) בדיוק עם השימושים העיקריים שלך מהמחשב

ויבנו לך מפרט שיתאים לצרכים שלך ולתקציב שלך...

פורסם
  • מחבר

תודה

פורסם

בהחלט מסכים אם כל הנאמר לעיל.

מכיוון שהמפרט שקיבלת מהחנות אינו מתאים, וזה ועוד מבלי להתייחס לרכיבים חשובים אחרים כמון הכונן הקשיח, נפח הזיכרון וספק הכוח לגביהם לא פרטת, אני בהחלט מחזק את ההמלצה לפתוח דיון בפורום 'מפרטי מחשב', לענות על השאלון שבסטיקי שבראש הפורום ולקבל את המערכת המשתלמת ביותר לצרכייך במסגרת התקציב.

אם תרצה להתייעץ באופן ספציפי לגבי מעבד, לוח אם ו/או זיכרון אתה כמובן מוזמן לחזור לפורום הזה ולהתייעץ בנושא.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות

צירפתי את המפרט שנתנו לי רק תגידו מה

צריך להחליף כי אני לא רוצה דיון של חודש על כל פרט

למרות שאני נורא מעריך את העזרה יש הרבה דעות שלמי שלא מבין יותר מידי

זה גם מבלבל

אני ישמח לקנות את המחשב עוד השבוע לכך אני ישמח לתשובה לגבי המפרט

שנתנו לי וכמובן שדברים שחובה לשנות אז לשנות המחיר הוא סביב 8500 ואני ישמח שהוא גם יהיה

קרוב אחרי השינוי

[attachment deleted by admin]

פורסם

כפי שאמר שי.. בפורום מפרטי מחשב, לא כאן בפורום מעבדים, לוחות וזיכרונות.

פורסם
  • מחבר

כתבתי בפורום מפרטי מחשב כמו שאמרתם לי

רק אני רוצה לציין דברתי עם הבחור מ-ivory

הוא אומר חד משמעי

הלוח והמעבד כן עובדים בייחד ומי שאמר לי "לא יודע מה הוא מדבר"

פורסם

1. לוח האם המוצע כפי שמופיע במפרט שהעלית הוא P55A-G55 לוח המיועד למעבדים בתושבת 1156 (סדרות i3, i5-6XXX, i7-8XX ו-Pentium G6950).

2. המעבד המוצע כפי שמופיע במפרט שהעלית הוא Core i7-930 שהנו בעל תושבת 1136 (אפילו כתוב כך במפרט).

להלן נתונים שלקוחים ישירות מאתר יצרן לוח האם:

P55A-G55 - קישור לרשימת המעבדים בהם תומך הלוח. כמו שתוכל לראות, המעבד הנ"ל לא מופיע שם.

הלוח כן היה מתאים אם המערכת הייתה מכילה מעבד מסדרת Core i7-8XX.

כל זה בהתבסס על המפרט שאתה סרקת והעלית לכאן. אם המפרט עצמו לא מדויק ומדובר בפועל ברכיבים אחרים אז כמובן שהמצב עשוי להיות שונה, אבל כל עוד המפרט מדויק (כי הוא מהווה עבורנו את הסימוכין היחידים לקביעת איכות/תאימות רכיבי המערכת), לוח האם והמעבד לא מתאימים.

אוסיף ואומר שהמפרט עצמו לא נראה לי מאוזן בכלל וכנראה שתוכל במסגרת התקציב למצוא מפרט משתלם ואיכותי הרבה יותר. המלצה שלי, תסתמך על המפרט שיבנו לך בפורום מפרטים.

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע בדקתי והיום התקשר נציג להגיד סליחה ושתיהיה לי הנחה גדולה במקרה שאני יבחר לקנות דרכם

אבל אני בבעיה אני לא כל כך מבין בזה (נקרא 66 פעמים) המכתב שלי אבל אין לי תגובה רק פה עוזרים לי אני לא רוצה לפתוח דיון חדש

אבל אני ממש חייב תשובה

אולי בכל זאת משהו פה יכול לתת עזרה

זה הכותרת: עזרה (קצת דחוף) לגבי מפרט מחשב התקציב 9000 איל-24

"כפי שאמר שי.. בפורום מפרטי מחשב, לא כאן בפורום מעבדים, לוחות וזיכרונות."

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים