עבור לתוכן

מה דעתכם על המבצע של LG

Featured Replies

פורסם

אני לא ממש יודע לגבי איכות הטלוויזיות,

אבל חיפוש מהיר ב ZAP הניב את התוצאה הבאה :

קניית שני המסכים בנפרד במקומות הזולים ביותר שיש בזאפ (לשיקולך אם אמינים או לא) היא כמעט באותו מחיר, ואפילו במקרה מסויים מעט זולה יותר.

ככה שהבמצע הזה לא נראה לי אטרקטיבי כמו שהוא מצטייר (כמו הרבה מאוד מבצעים שנראים טוב למראית עיין)

ואל תשכח שככה דוחפים לך בכח שני מסכים שאולי אתה לא באמת צריך וחשבת לקנות רק כי זה משתלם, אבל ב32' אינץ' לדוגמה אין יתרון ל FHD, ואולי אפשר למצוא משהו זול יותר שיעשה את אותה עבודה. או אולי בכלל אתה לא באמת צריך את ה32' וחשבת שבגלל המבצגע המדהים תמצא לו כבר שימוש.

בקיצור דעה שלי, ממש לא שווה...

הנה קישור לזאפ :

http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=LD460

פורסם
  • מחבר

מרב סקרנות אחרי פרסום ההודעה בדקתי בזאפ רק לא האיתי בטוח שזה אותם הדגמים.

לגבי איכות החנות והתובלה זה גם כן קרטריון חשוב ככה שקשה לדעת עם זה באמת אטרקטיבי.

הסיבה שבדקתי את המבצע הנ"ל כי יש לנו בבית 2 טלויזיות ישנות וההורים כבר זמן מה מתכננים לקנות חדשות ועוד יותר עוצר אותנו זה המחירים המוגזמים על טלויזיות LED שאנו יותר מעוניינים מאשר ב-LCD או פלאזמה.

פורסם

מציע לך לקבל המלצות ב hometheater.co.il הם אוכלים שאלות כאלה לארוחת בוקר.

פורסם

מציע לך לקבל המלצות ב hometheater.co.il הם אוכלים שאלות כאלה לארוחת בוקר.

חח, יש בזה משהו :) גם dtown.co.il אופציה לא רעה בכלל :)

בכל מקרה, אני חשוב שהמבצע הזה לא שווה הרבה בגלל שהוא כופה עליך שתי טלוויזיות, ומגביל אותך מאוד מבחינת הגמישות,

מה גם שהמחיר לא כזה אטרקטיבי... (אני מאמין שניתן למצוא חנויות אמינות שמוכרות בטווח מחירים דומה למה שיש בזאפ)

ממליץ לך ללכת לאחד מהפורומים האלה ולכתוב מה אתה מחפש וכמה אתה רוצה להשקיע ולהתקדם משם.

ואגב רב מסכי ה LED (שזה לא LED מלא דרך אגב, אבל זה נקרא LED) כבר לא כל כך יקרים, אלא אם אתה רוצה גם 3D בתוך העסק (מה שלטעמי ממש מיותר ולא משתלם כרגע) ככה שייתכן ושווה להשקיע את העוד קצת, לפחות על המסך הגדול ולהנות כמו שצריך :)

אבל שוב אני לא מומחה, אני רק מראה לך שזה ממש לא שחור ולבן וממליץ לך מאוד להתייעץ קצת בפורומים שמבינים יותר, ובוודאי שלא ללכת על המבצע הזה...

פורסם

מבצעים בסגנון הזה כמעט אף פעם לא באמת משתלמים, ותמיד נולדו על מנת להיפטר ממלאי שאי אפשר למכור בצורה רגילה.

תעשה עם זה מה שאתה רואה לנכון...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים