עבור לתוכן

המלצות ל-2 מפרטי מחשב תקציביים

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

דרושים לי שני מפרטים

1). מפרט שישמש מתכנת\מפתח. לשימוש לגרפיקה בסיסית, רצוי מעבד וזיכרון אני מניח חזק ככל שאפשר במסגרת התקציב,

הרדיסק עם נפח טוב ומסך רחב איכותי. עד 2500 שקל, ללא ציוד היקפי נוסף. (ניתן לוותר על הוספת מסך, אם זה יותר מדיי יגרום לגריעה בטיב ואיכות חלקי המחשב)

2). מפרט לישומי אופיס ואינטרנט בלבד, לאישה מבוגרת, חשוב שלא יהיה מיושן מדיי ויחזיק זמן רב,

ללא ציוד היקפי - תקציב 1000 ש"ח.

אם אפשר לדחוף במסגרת התקציב עם חריגה של 500 ש"ח מסך איכותי, אשמח להצעות, לא צריך משהו מטורף רק שיהיה טוב לקריאת מסמכים ונעים בעין.

תודה רבה רבה מראש לעוזרים

מאוד מעריך את זה.

פורסם

ב2500 שקל אפשר להרכיב מחשב סביר ואפילו טוב (לשימושים שלך), אם המחיר לא כולל מסך. יחד עם מסך נורמאלי תקבל מפרט בסיסי למדי, מהסוג שיענה דווקא לדרישות המחשב השני... ב1000 שקל לא ניתן להרכיב משהו שראוי לקרוא לו "מחשב" בכלל.

הייתי שמח לעזור, אבל כרגע הדרישות שלך אינן מציאותיות במיוחד.

פורסם
  • מחבר

ב2500 שקל אפשר להרכיב מחשב סביר ואפילו טוב (לשימושים שלך), אם המחיר לא כולל מסך. יחד עם מסך נורמאלי תקבל מפרט בסיסי למדי, מהסוג שיענה דווקא לדרישות המחשב השני... ב1000 שקל לא ניתן להרכיב משהו שראוי לקרוא לו "מחשב" בכלל.

הייתי שמח לעזור, אבל כרגע הדרישות שלך אינן מציאותיות במיוחד.

המפרט ב-1000 שקל זה מחשב שנועד לשמש למסנג'ר, סקייפ אופיס ואינטרנט, לא מעבר לזה. ככה שאני בטוח שאפשר לדחוף משהו ישיהיה טובי ותר מפנטיום 4 מהאייטיז

לגבי המפרט השני, נוותר על המסך, 2500 שקל מחשב בלי ציוד היקפי.

תודה

פורסם

רוב הסיכויים שאותו פננטיום עדיין עובד... ואילו אם תיקח מחשב ב1000 שקל תקבל רכיבים סוג ז' (ובפרט ספק ולוח אם).

פורסם
  • מחבר

טוב מה לגבי המפרט השני.....

ב 2500 שקל ?

ANYONE ?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים