עבור לתוכן

עדכון firmware למסך סמסונג

Featured Replies

פורסם

יש לי מסך p2770hd אני מחפש לו עדכון קושחה ואני יודע שיש אני פשוט לא מצליח למצוא אשמח לקצת עזרה..

בנוסף יש לי כמה שאלות:

אני לא מבין מה נותנת הכניסה של האנטנה בטלויזיה ?? מזה נותן אם היום כבר משתמשים בממירים שמתחברים בscart או בשאר חיבורים....

במידה ואני מחבר ממיר למסך מה החיבור הכי איכותי שאני יכול לחבר אליו(לממיר יש יציאות של scart ו 3xrca)?

והאם מישו יודע או אולי יכול למצוא הגדרות מומלצות לבהירות ניגודיות Rgb וכו'....??

פורסם

יש לי מסך p2770hd אני מחפש לו עדכון קושחה ואני יודע שיש אני פשוט לא מצליח למצוא אשמח לקצת עזרה..

למה אתה צריך?

אני לא מבין מה נותנת הכניסה של האנטנה בטלויזיה ?? מזה נותן אם היום כבר משתמשים בממירים שמתחברים בscart או בשאר חיבורים....

זה נותן לך את הזכות לשלם את אגרת הטלוויזיה הממלכתית, גם אם אין לך ממיר ולא שום דבר אחר שבאמצעותו אתה יכול לצפות בטלוויזיה.

במידה ואני מחבר ממיר למסך מה החיבור הכי איכותי שאני יכול לחבר אליו(לממיר יש יציאות של scart ו 3xrca)?

זה די היינו הך. בסופו של דבר הממיר מעביר את אותו האות רק על גבי חיבור פיזי שונה.

והאם מישו יודע או אולי יכול למצוא הגדרות מומלצות לבהירות ניגודיות Rgb וכו'....??

מה שנראה לך טוב ונעים לעיניים.

פורסם
  • מחבר

עדכון קושחה כי א.תמיד טוב לעדכן ב.שמעתי שזה פותר כמה בעיות בשימוש בhdmi!

לגבי החיבורים של הממיר לטלויזיה תיקון טעות אחד התכוונתי ל5XRCA מה שנקרא component ככל הידוע לי...יש 3 כניסות לוידאו ועוד 2 לאודיו ככל הידוע לי זה אמרו להוות שיפור באיכות תקן אותי אם אני טועה! (אני שואלכי בצפיה בטלויזיה דרך הממיר האיכות מזויעה)

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם

לגבי החיבורים של הממיר לטלויזיה תיקון טעות אחד התכוונתי ל5XRCA מה שנקרא component ככל הידוע לי...יש 3 כניסות לוידאו ועוד 2 לאודיו ככל הידוע לי זה אמרו להוות שיפור באיכות תקן אותי אם אני טועה! (אני שואלכי בצפיה בטלויזיה דרך הממיר האיכות מזויעה)

ה 2 הנוספות שזה בשביל H ו V

REFRESH RATE

פורסם
  • מחבר

לא שאלתי למה הם שאלתי אם יהיה שיפור בחיבור הזה לעומת הscart??

פורסם

כשאתה כותב שזה פותר את בעיית ה HDMI אתה מתכוון לבעיה שאתה משתמש ברזלוציה של 1920 על 1080 ורואה מפוקסל ומחוץ למסגרת המסך ?

אם כן לדעתי זה ממש לא קשור לעדכון קושחה אם יש כזה דבר למסך בכלל....

זה משהו שרץ לא מעט ברשת אם תמצא לזה פתרון אני אשמח לשמוע עליו גם. אגב יש לך עוד בעיות עם המסך מלבד חיבור ה HDMI ?

פורסם
  • מחבר

יש דבר כזה עדכון קושחה וההוכח לכך היא שהחיבור usb שנמצאבמסך הייעוד היחידי שלו הוא עדכון המסך אי אפשר צפות דרכו בסרטים במדה וחבת שכן.....

בכל מקרה המסך מעולה אין לי אתו שום בעיות וגם בעיית הhdmi שנפוצה ברשת נפתרה ע"י משחק בכמה הגדרות

פורסם

יש דבר כזה עדכון קושחה וההוכח לכך היא שהחיבור usb שנמצאבמסך הייעוד היחידי שלו הוא עדכון המסך אי אפשר צפות דרכו בסרטים במדה וחבת שכן.....

בכל מקרה המסך מעולה אין לי אתו שום בעיות וגם בעיית הhdmi שנפוצה ברשת נפתרה ע"י משחק בכמה הגדרות

מאוד אודה לך אם תוכל לשתף את אילו שלא הצליחו למצוא פתרון כיצד הצלחת לפתור את בעיית החיבור.

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה: לוחצים על menu-Input-edit name

ושם מגדירים את יציאת יhdmi כ pc או כdci-pc תנסו לשחק שם !

זה אמור לפתור את הבעיה של האיכות בחיבור hdmi....

בכל מקרה מי שלא צריך את לשמוע דרך הטלויזיה יכול בכלל לחבר דרך הdvi לקבל את אותה איכות שם הכל עובד מצויין

פורסם

בעקרון, הבנתי שישנן בעיות עם כרטיסי מסך של ATI/Nvidia כאשר מחברים את המסך ישירות אליהם ב HDMI. יותר עניין של הגדרות טיפשיות בדרייברים של הכרטיסי מסך. עם NV יותר קל לפתור, ATI יהיה בעייתי יותר.

המלצה שלי? תרים טלפון לחיון (09-8300529), יבואנית סמסונג הרשמית. שיתחילו לעזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים