עבור לתוכן

[בעיה] לא מצליח לשנות הגדרות בלשונית "הגדרות מתקדמות"- פתרון בעיות לצג...

Featured Replies

פורסם

שלום, המחשב עצמו אינו מאפשר לי לשנות הגדרות לצג כאשר אני לוחץ בשולחן העבודה לחצן ימני -> רזולוצית מסך -> בחלון שנפתח הגדרות מתקדמות -> בלשונית של "פתור בעיות" יש כפתור של "שנה הגדרות" אבל הוא אפור אצלי ככה שהוא לא נותן לי להיכנס אליו.. מה עושים? אני משתמש בווינדוס7 ד"א.. הנה צילום:

20296540.jpg

תודה לעוזרים... !

פורסם

פעם הבאה תשתמש ב snapping tool או פשוט תשים פה thunmbnail של התמונה. אי אפשר לדפדף בפורום ככה.

אני האמת לא מבין למה אתה צריך להיכנס לשם אם הכל עובד?

פורסם
  • מחבר

פעם הבאה תשתמש ב snapping tool או פשוט תשים פה thunmbnail של התמונה. אי אפשר לדפדף בפורום ככה.

אני האמת לא מבין למה אתה צריך להיכנס לשם אם הכל עובד?

יש משחק שנקרא Modern Warfare2 שאחרי שאני משחק בו במולטיפלייר בכמה מפות המשחק מתרסק חזרה לחלונות..

שאלתי בפורומים של STEAM איך פותרים את הבעיה והוא הציע לשנות את ההגדרות באיפה שהצגתי פה..

הוא רושם ששם צריך להוריד את העמודה של "Hardware acceleration" ל"None" ולבטל את האפשרות של "Activate combine writing"

ובגלל זה אני צריך להיכנס לשם...

פורסם
  • מחבר

אתה מבין מה זה יעשה בפועל בכלל?

יבטל איזושהי אפשרות בDIRECTX שתגרום למשחק לא להתרסק.. בכל אופן אני עדין תקוע בלי תשובה.. :| ואם אתה רוצה לדעת בדיוק מה הוא אמר לי אז הנה:

"Right click on the desktop and choose "Preferences"

Select the "Options" tab

Click on the "Advanced" button

Choose the "Troubleshooting" tab

Lower the "Hardware acceleration" bar to "None"

Untick the selection box for "Activate combine writing"

Press "OK" and restart the computer

What the process is doing after this; is that DXDIAG is setting the DXDIAG settings to null.

Now do the same process again as told above, all the 7 steps.

When you have restarted the computer for the second time, now you shouldn't have any problems."

העתק מדויק של דבריו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים